Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna nekem ma estve nam gyó.
Hali! Mi lesz Visontán?
Hali! Mi van akkor, ha megszorul a motor egy pillanatra, de mire a kuplungért nyúlnék, addigra "elengedi", és megy tovább, mint ha mi se történt volna, és utána is megy normálisan, érzésre ugyanannyi erő van benne, indul is ugyanúgy, mint előtte, csak egy kis csörgés jön a henger felől? Csak a gyűrűk sérülhettek, vagy esetleg más is?
Nem tudom. Nem váltottam még licenc-et, mert semmi konkrétum nincs még és a bizonytalanra sajnos most nincs keret (a melóhelyemet teljesen elintézte a válság, sorra dőlnek be a megrendelések), örülök, hogy van még munkahelyem, legalább fizetik a járulékokat. A műtét meg a válság miatt öt hete itthon vagyok, ergó azóta nincs lóvé ....szóval érted......
Személyes okokból sem örülnék a tudodki miatt (az SM-es nagyfőnök, az Öreg), olyan emberekkel szórakozik és próbálja ellehetetleníteni, aki a szívemnek kedves , szóval ez sem az a kimondott ösztönző erő, teccikérteni....
Na mindegy, majd lesz valahogyan. Ma megyek a motoromért Krisztiánhoz, elvileg jövő hétvégén Visonta, de most este megbeszéljük pontosabban. Esetleg oda eljöhetnétek cimconnyal, dumálni is jó alkalom lenne+biztos jönnénk Rooftop-ék is az óriásrobogóikkal .....
Grabó, a supermoto futamokra nem jöttök?
(addig is,míg szerveződik valami egyéb)
Hajrá-hajrá! Akkor legalább a biznisz beindult már? Forog a bót?
Örömmel hallanám!
Ha meglesz a vas, tudom, kihez megyek rongyért magamra
célpont még nincsen, ha majd lesz, akkor mindenki tudni fogja. most az üzlettel kell foglalkoznom. de értesítve leszel, amint kiderülnek a dolgok.
Veletek? Akármikor!
A Go-Go-ra meg el akartam menni amúgy is, motor nélkül, csak úgy ismerkedni, mert a Husky-ról nem mondtam le, de nem ám! Csak most agyonvágott a válság anyagilag, de rendesen, még jó, hogy elvitték előlem azt a 610-est ....
Máriapócs az elsődleges célpont amúgy gogo-ilag?
Grabo! valamikor nem gurulunk egy közöset visontán? esetleg egy GO-GO3-ra eljönnétek?
Nem kell vörösizzásig hevíteni , elég egy hőlégfúvó hozzá, akkor semmi baja nem lesz. Még a csapágyat se hűtöttem....
Okk köszi! Nem lesz baja a dobnak?
Illő dolog melegíteni, csak jobb lesz az úgy . Én legalábbis úgy csináltam.
Hali!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, h az első kerék csapágyat hidegen (normál) teszitek bele, bele ütitek, vagy azzal is az a teendő mint pl a főtengő csapágyakkal, h a dobot melegíteni, a csapágyat meg méhütőbe!?
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a MZ ETZ 125 eredeti akksitartójába belefér-e a 76 mm széles akksi? pl. 12N9-3B?
Esetleg Ti milyet használtok?Hol szerzitek be?
A választ előre is köszi

mathieu12500
Nincs, még nem tudtuk összeegyeztetni a cimborával a dolgot, eléggé káosz van náluk mostanában. Holnap megyek megint Debrecenbe, újra felhívom, csak már nem nagyon merem , mindig zavarom ......na mindegy, majdcsak előkerül, csak már nagyon hiányzik a motorozás .
Edzésnek jó, csak nem az igazi nekem sikerült egyet gurulni az eggyel nagyobb vasammal de a mzvel jobb kanyarodni a koszos úton rem nemsoká kész lessz. Neked otthon van már a vasad.
Háááát, ha a kisPÁLYÁS foci ér, akkor voltam . Vazze, olyan izomlázam van, hogy majd' megdöglök , de kondifelhozónak nagyon fasza volt. Legalább nem leszek úgy megmeredve az első pályázás után......de hogy még a talpam is izzik a tejsavótól, az már tényleg túlzás
van
Volt valaki a hétvégén pályázni? felénk qurva jó idő volt csak nincs pálya
de azt már ugysem tudom ugy kikalapálni :D
Van karbonmintás tükör, hatszögletű index színtelen búrával, első telón matrica...asszem itt vége is az optikai tuningnak
kalapács
de el is hajult meg eltört !
Meg lehet hegeszteni pár perc alatt.
Persze nem ingyen