Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az a baj, hogy "nem tudták megtenni" hanem hogy hezitálnak, hogy mi is legyen.
Külsősből úgy lesz belsős, hogy odaír a racing oldalra, hogy ez és ez az ötlete.:)
epokit. de a fémragasztónál csak a heggesztés a jobb. csak megfelelően le kell tisztítani mondjuk féktisztítóval meg kivárni a száradási időt.
Hátulsó sárvédő összes elemét találtam a padláson, tehát azt tudok adni
meg még egyéb mz alkatrészeket. pl lábvédő lemezeket
most elvok foglalva, de napokon belöl visszatérek a témára. kösz h írtál
tisztelt mzoli
annyit kértem tegyék fel a régi koiírást hogy legalább azalapján fel tudjam készíteni a gépet ezt nem tudták megtenni valószinű azért mert nem akarják hogy kivülállók menjenek. ennyi. és innen kár beszélni a dolgokról azt tapasztaltam van köztük olyan aki máskép gondolkodik ha megyünk pályára írunk nekik aztán majd motrozunk egy két jót.
Hi all! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen megoldást javasoltok? Csöpög az olaj az olajleeresztő csanarnál, mert gondolom már jó sokszor ki lett tekergetve, és egy picit megrepedt a blokk a csavar mellett. Fémragasztón kívül van más ötlet?
Őő igen, lehet jó kis tök eccerű szavazóbigyókat feltenni netre, így akár még titkos is lehetne a savazás, és nem lenne utána izélés, hogy "ellenem szavaztál genya"
Monnyuk, szavazzátok meg a versenyoldalon, nem lenne oylan bonyi.
(mi mindent így csinálunk)
Lehetne választani, monnyuk 3 megoldás közül:
1: Mindenki azzal indul, amivel akar ileltve ami mz, vagy annak láccik, és mindenki beszámít a pontértékelésbe.
2:MInt fent, de nem számít bele a pontértékelésbe, csak az eddig használt műszaki szabályzatnak megfelelő motor.
(ettől persze, ti még magatok között, nyilvántarthattok egy külön tuning kategóriát példál, amiben akáér mit is lehet, a másikban, a szériában, ami a hivatalos, abban emg azt amit ez eddig használt szabály megenged)
3: csak az eddigi szabálynak megfelelő motorral lehet indulni

szóval, ha szépen megszavaznátok, akkor mindenki tudná, hogy mivel indulhat.
(én a magam rézséről, a 2 ik variációt választanám)
Áruld már el légyszives minek alapján készitsék fel a motorjukat!
Aki akar menni, az nem fog iylesmint fennakadni.
Szia!
Én egy ugyanilyenek állok neki a napokban, de én szeretném forgalomba helyezni. Van egy fűzött kerekem gumi nélkül, azt odaadnám egy gyári kipufogóért. Ha az nem jön össze, akkor hátsó sárvédő leghátsó része kéne, meg némi kp. Mit szólsz?

ja,van még 1 pár ugyanilyen teleszkópom előre(a 3 pálcás rögzítéshez való), meg egy nyergem
Minden tiszteletem az övé és azoké akik még mindig kinlódnak! Nem hiszem, hogy olyat írtam volna ami bánthatná, nem lenne helyén való! Csak tudod a múltból nem lesz Mz kupa! Egy nyomorult műszaki kiíráson fog elcsúszni?
Nem ismerlek, bizonyára rendes ember vagy, de nem értelek.
bambi Annyit tett az elmúlt 20 évben az MZ kupáért,és az mz sekért, hogy akkor sem illene így beszélned vele, ha igazad van.
Én egoista, meg kukacoskodó?! Ha ismernél nem irkálnál ilyeneket! Egyébként miért nem vagy képes, hogy egy nyomorult műszaki kiírást bemásolni azoknak akik szeretnének versenyezni! Neked megvan fejben is nem kell utána kutakodnod! Képzelem mit gondolnak most az Mz kupásokról! Nem csodálkoznék rajta ha nem akarnának az új versenyzőjelöltek foglalkozni vele! Az ők és az én nevemben kérek elnézést most tőlük! Nem ez a hangulat szokott lenni, azt hiszem ebben többen megerősithetnek! OFF
Már a 300-as is nagyon veszett -azzal már mentem- a főtengely hogy bírja?
Újra hüvelyezéssel
Igen nem engedtelek,mert ha elesel,és komoly a baj én megyek a sitre nem pedig te.Na ezért volt közöm a biztosításodhoz.Az hogy más elenged ahoz nekem semmi közöm.De én örülük is hogy eddig nem indultál,mert ilyen kukacoskodó,és csak a saját egoizmusát figyelő emberre nem is volt szükség.Nekem is van egészségügyi problémám,(rok nyugdíjas vagyok motorozásból kifolyólag) és 5 gyerekem van,és nem csak HAJLANDÓ lettem volna,hanem csináltam is.A csúnyán cserbenhagyásról annyit,hogy a versenyzők ígérték,hogy támogatást adnak a megrendezésekre,mert csak úgy tudtuk volna lebonyolítani a sorozatot( a megbeszéléseken is részt kellet volna venned akkor tudnál ezekről is),de nem kaptam egy fillért sem.Mégis megpróbáltam ,elindítottam,hátha majd ez inspirálja azokat akik ígértek segítséget,de nem kaptam.Akkor most ki hagyot kit cserben?Mint már írtam nekem elfogyott a pénzem,mert nekem is van családom 5 gyerekkel,nem hiszem hogy ennék nagyobb gondokkal küzdenél,és én mégis létre hoztam anno valamit.Én ezeket sosem írtam,de te elő hozakottál vele,így hát megírtam.Lehet szervezni neked is ,senki nem tiltja meg,és valószínű.hogy több mint 2 versenyzőt köszönhetnél nekem.
üdv bambi
Sziasztok!

Az a 350ccm hogyan jött össze?
Nálam is van egy 16-os első kerék ha érdekel valakit.
Úgy emlékszem közöltem veled miért nem váltok licencet! Emlékezz vissza hányszor könyörögtem neked engedj elindulni, nem kellett volna pont sem csak hagyj menni! Te nem engedtél csak fújtad, hogy így a tb meg úgy a tb! Nem nagyon értettem, hogy mi közöd van az én egészségbiztosításomhoz? Érdekes módon a superlotyósokat ez nem érdekelte, és el is indultam! Ha a hivatalos MZ kupának nem volt szüksége rám és még pár MZ-sre, akkor nem erőltettük az indulást! Bizonyára azt is tudod, hogy egészségügyi problémáim vannak, meg a családomnak is megigértem, hogy nem versenyzek mégis hajlandó lettem volna menni, sőtt még vittem volna 1-2 embert! Egyébként 2 embert így is köszönhet nekem a kupa akiket te tavaly csúnyán cserbenhagytál!
szeva
ha érdekel akkor az adatlapomról felírsz valami elérhetőségemet, vagy majd irsz ide fórumba aztán megbeszéljük, amúgy a komplett elsőkerékért olyan 4ezer körüli árat gondoltam
Ahogy neked sem mindegy úgy nekem se.Igen kiszáltam abból a részéből ami a munkaidőmet,meg a pénzemet vitte.
Nyugodtam tehetsz bele egy kis pénzt,és csinálhatod mint anno egyszer már felajánlottam,de a licenc pénzt is sajnálod rá,csak reklamálni tudsz
Ha a szive el kezd dobogni, akkor érdekel.
hány aranytallért kérsz érte?
Mostani állapotokról
hali!
Helyzet?
Tegnap milyen volt?
Van mivel itthon dolgozni! Rendrakás után egész jól néz ki!
nálam van olcsó komplett elsőkerék fékkel és tengellyel meg porvédővel
ha érdekel...
üdv
mitoo