Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az EURO-RINGEN büntet!
" Elől fordított villa volt benne!
BENIKE4-nek is! aYAMAHA sdr 200-as, 1 henger2ütem tuning mentes . 34lóerős,és9000 fordulaton adja le. eladó vagy elcserélem pénzre. van 1másik bontott blokk.Kérdezz csak?
Szia!
A henger a dugóval 10000ft.ha érdekel irj!
szia!
Nemakart engedelmeskedni a program azért váltottam nicket!
Szóval a hengerfej a karburátorral 10000ft!
Ha érdekel irj
sziasztok! Megvan még a komolett motor!
A hengerfej +a karburátor 10000ft
A henger a dugóval szintén 10000ft
Tsz: 06 70 575 77 40
mail: tj@invitel.hu
Jah meg a karbi is érdekelne...
Hello

Engem a henger érdekelne, ha megvan...

üdv
Hello, érdekelne a hengerfej, megvan még?
Komplett ETZ-150 ELADÓ,vagy ALKATRÉSZRNKÉNT!
Kinek mi kell!VÁSÁR
Valakinek egy 22n1 karbiöntvény?
Hahó urak!Esetleg valaki tudja hány literes egy 150-es etz ü.a tartálya?
Én benne vagyok! Kérdezd a dátumot és összetrombitálom a csürhét!
Jó gép!
Tökölön nincs úgy pálya. Annyi hogy van egy reptér és oda szoktak le rakni autógumikat aztán az a pálya .... viszont az aszfalt minősége jó mert sok SM verseny szokott lenni.
persze lett teljes spyke ruházatom. ezen a képeken láttni. itt még a régi motorral. hát az új az egy aprilia rs125 lett ahogy jó idő lesz és lemegy az érettségi megyek kakucsra. emlékszem rád én is. akkor voltam életembe először pályán mikor veletek voltam. azzal a kemény 8-10le -val szerencsétlenkedtem
Milyen pálya van ott? Nincs valami képed róla?
Mint már mondottam, 04 12.-én tökölön LEHETNE mz futam a motyósokkal, természetesen licences balhé, csak jelentkezniük kellene az mz seknek.
Nem akarok Lecsónak kerszetbe szervezni, ez csak lehetőség.
Emlékszem rád, de azóta van már valami ruhád is ugye! Aztán meg milyen géped lett?
Igen! Legális nem legális, hol mikor stb? Brezován beszélgettünk az eggyik odavalósi fickóval, és azt mondta, hogy ők is rendeznének mz futamot! Betétverseny lenne akkor mikor gokartversenyt rendeznek! Csak befizetnénk egy sima pályanap árát aztán lehetne menni!
Lesz valami meeting lecsóékkal, utána többet tudok. Gondolom a versenyekről van szó, ugye?
benike4 találtam pár 2007es képet. anno motoroztunk mi már kakucson. én voltam azzal a szürke 50ccmes hondával azóta sikerült kategóriát váltani. remélem idén találkozunk kakucson.
üdv: Kis Tuning
Pár alkatrész eladó, csak a helyet foglalja. Mondj árat, és vidd!
Hali! Irhatnál valamit a yamaháról, nagyon érdekes gép!
Meg még van vagy 3 almásláda alk. Egyben meg egy 50% etz 250