Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fanatikus állatok, azok vagytok !
szombaton biztosan meló ha nem végzünk még vasárnap is de a vasárnap az olyan 70% hogy tudnék menni legalább lenne egy teszt hogy min kell még változtatni. most jöttem be a lábtartóval bíbelődök.
Kapd össze magad, mert hétvégére jó időt jósolnak aztán lehet, hogy megyünk Kecskemétre!
megvan a kormány meg a végére a gomba megjött a rugó az első telóba, meg a fékbetét is ha minden igaz jövőhéten megyek a gyári kipufért mert ami rajta van az utángyártott.aztán még egy króm kapaszkodót akarok a hátujába. a héten megcsinálom a lábtartó felhajtást meg lehet a könyököt is átalakítom hogy fentebb legyen acső. szóval ha minden jól megy 2 hét és kész a gép. utána csak a jóidő kell. már nagyon várom rendesen hiányom van ha lenne még egy kis jóidő meghajtom a nagyobik gépemet mint állat.
Na mi a helyzet, hogy haladsz a géppel?
nem jött össze nekem sem egész nap eset az atetves eső
Itt meg szakad a hó!
upsz, szar smile:S
Jöhetne már a jó idő ide is
ma 12 cfok volt de melóztam
na de holnap ha hasonló jó idő lessz ebédszünet + félóra és megkergetem a vasat
mi ez a nagy csend?
Érte fogok menni, ígérem. Legalább lesz ürügy, hogy meglátogassalak .
Grabo a tavalyi licenced még mindíg nálam van,mi legyen vele?
érdekelne az is , részletesen megbeszélhetjük msn-en vagy mail-be. : fonix11@extra.hu
Mikor írtad mzracingre, hogy mentek, gondoltam, hogy kinézek csak nézőként, de tegnap motoroztam egyet és kaptam egy hátsó defektet. Olyan 10-15 km-ről full lapos hátsóval jöttem haza tankon ülve olyan 50-es tempóval. Kóválygott a segge, mintha jégen mentem volna. Mire hazaértem a belső teljesen szétment. Neki sem álltam szerelni, úgyhogy erről a brezovai látogatásról is letettem.
Nekem van! Igaz komárom-esztergom megyében, de krómos meg minden
irigylésre méltó
Az MZ kupások már megkezdték a szezont! Képeket a képek között találtok!
valaki nem tud eladó króm kapaszodót? lehetőleg békés megyében.
Motor matricák készítését vállalok!( Egyedi igények szerint is) Viszonylag Olcsón !érdeklődni lehet emailen és msn-en is egyaránt.
email: gabee1204@freemail.hu
msn: ugyan az
jó-jó én is ezen nőttem fel
Üdv, pont most láttam meg vaterán.
http://www.vatera.hu/16_os_etz...
hello.
16 első etz kereket keresek tárcsás aggyal. FONTOS!
mail: fonix11@citromail.hu
msn: fonix11@extra.hu
Hali
Nem tud valaki, hogy lehet etz 150 nek a kuőlungját erősíteni, vagy valami más kuplungot rá ami jobban bírná?
köszi
HáziPálinka!