Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
helyzet?
Egyébként csak nekem újdonság, h mz-re van előre 19es kerék!? ebay.de-n találtam
Pöpec!
Én is gratulálok a géphez! Használd egészséggel! Gondolom mentél vele!? Milyen? Este valszeg leszek msn-en!
Felébresztettem téli álmából a gépet és kicsit összepiszkoltam
Grat. a géphez, sok balesetmentes km-ert hozzá

Balesetmentes olcsóbenzines sok kilométert és örömet vele.
Kedves MZ fórum! Örömmel értesítelek titeket, hogy pénteken márkatársatok lettem, amikor boldog tulajdonosa lettem a képen látható 1986-as évjáratú ETZ 250-esnek! Sajnos a moci már nem olyan csilli-villi, mint ahogy az előző tulaj a garázsból, szőnyegről kitolta, mert ködben-szemerkélő esőben több, mint 400 km-ről lett hazahozva
Szezonra felkészítve, jöhet a jóidő!
Sziasztok a féknyeregnek milyen csavar kell 8.8? a saváló az elég hozzá vagy keményebb kel?
Én is kivi lennék rá
Esetleg nincs valakinek képe vagy videója erről a mociról? Megnézném...
Eladó MZ ETZ125 (150-es hengerrel jó állapotban) ha valakit érdekel tudok még képet küldeni. traszy@citromail.hu címen tudsz érdeklődni.
(Esetleg elcserélném jó állapotú, papíros, tárcsafékes ETZ250-re)
http://www.hasznaltauto.hu/2574215_mz_etz_19
86
Érdekelne. Telefonon megbeszélhetnénk. 30 390 93 95. Csörgess meg! Kösz.
Tavalyi! 10 rugó az ára!
6000
Akép baloldalán a kopi srác (Jani) MZ-vel indult Bamakóba,a csepelesek is barátaim.
Szia! Érdekelne, hogy mennyi időek a köpenyek. És hogy mit szeretnél érte kapni? Esetleg egy telefonszám vagy e-mail cím? Köszi!
Beni mennyiért vesztegetnek fémfékcsövet mz-hez?
Felvettelek msn-re
majd ott megdumáljuk
Eladó! 3.00-18 k-65 rsw 4.10-18 k-65 rsw!
Az illető monogramja B. Zs., és subee nem azt írta, hogy ez a tag az MZ-t vágja nagyon, hanem hogy kipufogó készítésben az országban a legnagyobb profi.
hey-ho
nemsokára be akarok iktatni egy olajcserét. vki meg tudná mondani mennyi hajtóműolaj kell egy mz etz 125be?!
kegyetlen.megy vagy 200at,hihetetlen volt.Bambi előtt le a kalappal,egy darab papírral megjavít mindent 1 perc alatt.nagyon sok történetet hallottam róla mzklubturán
Nem nem láttam még, bizti jó lép!