Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hisztis Picsa ? minek?
Többnapos rendezvények esetén jó a hangulat érdekében HP is erősen javalt!
A motor így szerintem jó, a licenc pedig első kiváltáskor akármikor igényelhető, én az elsőt augusztusban kértem meg. Akkor van határidő, ha az előző évben volt licenced.
Az attól függ, hogy előtte vagy utána iszunk ......ha előtte, legalább van mire fogni a lassúságomat . De amúgy csak szigorúan utána jár a sör, főleg a többnapos rendezvények esetén jó a hangulat(Tiszacsege, Bábolna, esetleg Máriapócs).
Haihó! Te a sörtöl gyorsabb vagy lassabb leszel?
a licencet év közben is meglehet váltani vagy csk év eljén?
ilegál versenyek nem szoktak lenni vagy oda is kellenek ezek?
a sárvédőket mar elég jól megszabtam de semmi mást az problem
Gyakorlatilag most nincs megkötés, hogy mit lehet alakítani a motoron, de amíg volt (és szerintem ez lesz továbbra is), nem sok mindent lehetett változtatni, pontosan azért, hogy tényleg a jobb motoros győzzön, ne a gyorsabb motor. A sárvédőt ha lehet, ne piszkáld, esetleg a hátsóból vághatsz egy kicsit, megkönnyítendő a hátsókerék kiszerelését.
Licenc: oldtimer C-licenc, klubtagságival+egész éves biztosítással+licencdíjjal 12000 Ft plusz kell hozzá egy sportorvosi vizsgálat, ami változó, egy-két ezertől egyészen hat-hétezerig mehet attól függően, hogy hol csináltatod.
Az edzés az úgy néz ki, hogy elmegyünk egy nyílt napra , ott meg ugye mindenki azt csinál a pályán, amit akar, csak fizesse ki a pályadíjat .......ezért eszedbe ne jusson motor nélkül eljönni, gyere csak bátran, és mindenki hozzon magával még egy embert, és mindenki hozzon magával SÖRT .
Megkaptad az emailem?
Nincs mit épp kost lett újrafűzve az enyémnek a kereke és itt van a tartalék az asztalon.
köszi szépen!
Na megtaláltam a könyököt is!
mármint a 18" kéréknek a külőhossza 150mm
150mm
sziasztok!
valaki segitsen légyszi! a hátsókerék egy küllőjének a hossza érdekelne!fontos lenne. valaki megtudná mondani milyen hosszú? azt megköszönném
Lenne egy kérdésem benike4 v. Mr Grabowsky
az Mz kupába gyári sárvédő kell meg mijen licenc + ijesmi meg az kb mennyi pénz volatm az mz racing oldalon de ott nem derült ki az edzésetekre bárki mehet motorozni is vagy csak nézőnek mehet aki nem versenyez?
Ha jól emlékszem megvan! De meg kell néznem.
na az kellene nekem megvan a könyök is?
csak lemértem most: 54
remélem jól mértem.
Oke, akkor holnap lemérem....
az első hegesztésig kell mérni onnan ahol belejön a könyök.
Kipuff hossza: 120
Nem tudom jó helyen mértem e a difúzort de az első heggesztés után mértem és ott: 30
Gyere ma msn-re, ha tudsz, majd ott megbeszéljük
kösz
Majd rákérdezek a tel. számára.
ezeket tudom nekem is így nincs meg a száma csak ő szerzett török alkatrészeket a tzjébe és ezekről akartam kérdezni hogy honnan meg hogy érdemes e