a kinézet mellékes a lényeg hogy gyári legyen és a difúzor hossz de ha küldessz egy difúzor méretet meg egy teljes hosszt akkor nagy valószinűségel meg tudom mondani hogy gyári e ha az megeggyezhetnénk rá
Ha arra gondolsz amibe 3 db órát tudsz belerakni, akkor olyan csináltatni kell alumínium hegesztőssel! Nekem ilyen van de én már így vettem! Kerestem én is sok helyen, de nem találtam sehol, és az én mocimon kívül talán, ha 1 vagy 2 mocin láttam még ilyet!
a rugó az biztos hogy gáz várom hogy gyüljön még néhány coc és a mofakertől rendelek új rugót és meglátom mijen lessz csak az meg utángyártott az a baj nem lehet már rendes alkatrészeket szerezni de ezt apályá majd ki akarom próbálni hogx kicsípem belőle az előfeszítést és úgy mijen mármint az új rugókkal öt perc kiszedni.
Az olaj sűrűségével kellene játszadoznod, de lehet, hogy egyszerűen csak kevés a mennyiség. Nekem már volt ilyen, gyenge minőségű szimering is lehet a ludas.
Sokat volt külföldön melózni. Meg volt egy motoros balesete.... Azóta nem is igazán motorozik.