Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm, az szép, de gondolom ez nem egy agyonhegyezett gép:)
A rezonátor elvezetése faja:D
A normál versenytávokat gond nélkül bírja
Jól hangzik! De ezt meddig tudja?
350ccm 38 LE hátsó keréken
Amúgy neked nem mindegy?! Úgy tudom te már kiszáltál!
Nem agressziv vagyok hanem tárgyilagos
Nem voltál te ilyen agressziv!
És pár technikai dolgot el tudnál mondani nagy vonalakban?Hogy mit tud/tudott a gép?
Neked nem mindegy?Nem is indulsz ezeken a versenyeken,akkor minek berregsz bele?
Te meg arról mikor véletlenül letörlődtek az események
Hali sajnos se vidim,és még képem sincs róla
Sziasztok!
Ezek az angolok jól nyomják! Gondoltam megmutatom hátha valaki még nem látta... http://www.bmzrc.org.uk/Galler...
Á nem sikerült elmenni, mert a havernak közbejött valami! De ha holnap még kitart a jóidő lehet elszaladunk Gyöngyösre!
Azt hiszem lemaradtál a beszélgetésről!
Voltatok? itt nálunk 17cfok volt délben egy kör sajna csak ennyira volt idő.
részben fent volt
Üdv bambi mester, nemrég volt itt szó arról, hogy van neked egy ETZ-d ami nagyon szedi a lábát, tudnál róla feltenni képet vagy vidit?
Előre is köszönöm.
Üdv,
Mivel,hogy fent sem volt,így ki sem törölték!
Üdv mindenkinek!
Elhatároztam h megcsinálom a kb 10 éve álló darabokban levő Mz-t. Hobbimotort akarok csinálni belöle erdei használatra, így leszedem róla a világítást meg 1-2 fölös dolgot.
Tanácsot szeretnék kérni: a képen látható motort megéri még felujítani? És ha igen, milyen áron találok bele kereket, lengéscsillapítót?
Ja, és rá lehet szerelni egy kisebb, (pl Simson) ülést?
Vagyis,még mindig jó idő van
Ma tök jó idő volt,és én meg nem tudtam motorozni a hülye kuplung miatt
látom pedig tegnap már egy része fent volt. nem lessz a hétvégi mkotorozásból semmi ki kell vegyem a blokkot mert a váz alja össze lett barmolva és ki kel javítsam vagy ki kell cseréljem már itt egy másik váz is csak most megyek ki szétszedni és méregetni mejik az egyszerűbb sajnos kicsi az esély hogy a hétvégére össze legyen rakva mert 6 ig melózok.
Ha ki nem törölték volna!
MZ racingon körvonalazódik a müszaki kiírás!
Á most nem úgy sikerült a tél mint tavaly! Múlt évben egész télen végig nyomtuk, talán 2-3 hétvége maradt ki!