Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaa, tökre béke van, csak magyarázkodtam:)
szevasztok mz-sek akinek törött aluminium alkatrésze van,s pénz szűke miatt megjavitatná szivesen meghegesztem ha eljutatja hozzám s.tarjáni vaok(12éves minősitett hegesztő múltal) emil cim:gdam@freemail.hu
nincs 17es mz felni! 18as és 16 os van a simsoné is 16 os azt szokták belefűzni! Az én mz-be házul 120as cross gumi van, ez magában a lengővillában bőven elfér, de ugye ott van az egyik oldalon a lánc a másik oldalon meg a hátsó fékdob tartó rúd, na ezeknél már eléggé ki van centizve! Simsonba sztem nem fér el ilyen széles kerék, meg sztem nincs is értelme, 120as már otrombán nagy lenne és nagyon visszafogná a simsont! Ez persze saját vélemény
Csáó mindenkinek!Valaki világositson már fel olyan témába hogy hány
collos felni van az mz-k en..átmérö ,szélesség és ha netán 17 es akkor elbirna e egy 120/70/17 es sport gumit?Egyik haverom akar most ilyet csinálni h simson agyba befüzetni mz felnit és rá egy ilyen fasza nagy gumit..szerintetek megoldható ez mz felnivel vagy valami más ötlet?segitsetek légyszi...Széles utat +15 lovat mindenkinek!
Jóvammánna, vágtam az elejétől fogva, ki mit értett meg és ki mit akart mondani! Oldani a hangulatot még szabad, nem? Ne csináljuk már ezt, értsen már mindenki a szóból! A picsába........
Hozzád képest én egy kezdő vagyok, még takonnyal ettem a zsíroskenyeret, amikor Te már simsonoztál, becsülöm is kellőképpen, hidd el. Nem szándékoznék senkit megsérteni, akit tisztelek, mégha nem is találkoztunk eddig személyesen......
Béke, Zoli bátyja, béke!
Vááá.
Ezt pont arra mondtam, hogy a kolega állította, zárkózot a társaság, én meg mondtam, hoyg fenét, mert(és akkor inen ez idézet, amit betettél)
Pont azt próbáltam bizonygatni, hogy érdemes oda járni(racingoldal)
de ki ellenőrizze?
"Jaj ne csináld már, még engem is eltűrnek, pedig nincs is mz-m, és még ennek elelnére egyszer sem mondták, hogy ne szóljak bele"
Ehin van ni, kend mondta! De most aztán elég legyen mosmá'!
Régen nem úgy volt, hogy dobogósok hengerfej le, mérce be, aki bukott szavasz-tavasz?
Most is meglehetne nem?
Na itt az egyik gond
ki ellenőrzi?
HALI MINDENKINEK!
Érdeklődnék hogy manapság mennyibe kerül egy üzemképes ETZ 125 v.150-es komplett blokk? Karbival gyújtással
Nem lehetne 2 kategoria?
Hivatalosan, persze, csak 1, de magánban lehetne jegyezni a tuningot.
Aki meg csal, az elsősorban agát csapja be,,ráadásul, nálatok szokás volt levenni a fejet verseny után nem?
Azt most nem lehetne?
Enegem?
Demos, mééé?
Olvassa mán el kend újra a párbeszédet!
Köszi szépen!
no fene mi ez a két majdnem egyforma hozzászólásom
Luxvor adj egy telszámot,ha nem gond.A bambi@mzracing.hu ra ha lehetséges.
üdv bambi
Emzoli meg Luxvor, a jóisten makogtasson meg benneteket , mi ez a rossz kívülállós duma? Szerintem senki nem zavart el senkit sehonnan, higgyétek el, örülünk mi mindekinek, aki egy kicsit is olyan irányban hibbant meg, amerre mi is tartunk. Még nekem is szokatlan néha ez a stílus, ami előfordul a fórumunkon, de nem akadok fenn rajta, hiszen nem vagyunk egyformák, meg élőben azért minden más .
Ez a műszaki kiírásos téma meg már kezd túllőni a célon, felesleges érzelmeket kavar. Szerintem mindenki úgy készüljön, ahogy akar, mire oda jutunk, hogy versenyezzünk, addigra meg lesz szavazva a széria ÉS a tuning együtt versenyzése, külön értékeléssel . Hiszen ez mindenkinek jó lenne, már csak egy guru kell, aki elvállalja a gépátvételt - arra is van ötlet, hogyan és milyen anyagi juttatás fejében. Úgyhogy nyugi, nincs feszkó, csak ha magunknak csináljuk.....
Zoli az a probléma,hogy ezt még ősz végén kellet volna,de akkor még senkit nem érdekelt.Viszont vannak tavalyi versenyzők akik leadták a kérelmüket,mert feb 16-a után felárat kell fizetni nekik.Most ők legalább léptek,hisz a kökény nem foglalkozik a kiírással csak mz legyen.És ezért lehet tuningolni.Akkor most olyan kiírást kell alkalmazni,ami minden tuningot engedélyez.Vagy kizárják azok őket akiknek nincs tuning?és dobják a sutba a pénzüket meg a munkájukat? ráadásul ki ellenőrzi?Kökényék biztos nem.Képzeld,hogy mi lenne a simson oldalon,ha kiírnátok,hogy csak széria motor mehet.Rögtön pampognának,hogy miért pont most mondjátok? előbb nemtudtátok?teljesen jogos lenne.A Kőkény már tavaly is elengedett ilyen mz-ket,senkinek akkor nem volt probléma.Ezért mások is nekiálltak,és télen tuningoltak.Természetesen én is a széria mellet voksolok,de hát valakinek ellenőrizni kellene.Benike elválalhatná,hisz ne
Zoli az a probléma,hogy ezt még ősz végén kellet volna,de akkor még senkit nem érdekelt.Viszont vannak tavalyi versenyzők akik leadták a kérelmüket,mert feb 16-a után felárat kell fizetni nekik.Most ők legalább léptek,hisz a Kökény nem foglalkozik a kiírással csak mz legyen.És ezért lehet tuningolni.Akkor most olyan kiírást kell alkalmazni,ami minden tuningot engedélyez.Viszont akik reszeltek,azok nem nagyon szeretnének infót kiadni,így nem lehet kiírást csinálni.Ezért nem lett kirakva semmi.Vagy legyenek kizárva?és dobják a sutba a pénzüket meg a munkájukat? ráadásul ki ellenőrzi?Kökényék biztos nem.Képzeld,hogy mi lenne a Simson oldalon,ha kiírnátok,hogy csak széria motor mehet.Rögtön pampognának,hogy miért pont most mondjátok? előbb nemtudtátok?teljesen jogos lenne.A Kőkény már tavaly is elengedett ilyen mz-ket,akkor senkinek nem volt probléma.Ezért mások is nekiálltak,és télen tuningoltak.Természetesen én is a széria mellet voksolok,de hát valakinek ellenőrizni kellene.Benike elvállalhatná,hisz nem indul de ki áll mellettük
Okés, nekem abszolút nem sürgős. A lábvédő is érdekelne, mert napi használatos motor lesz, ha egyszer elkészül.
sajna volt rossz tapasztalatom de a nyár után biztos okosabb leszek.
Jaj ne csináld már, még engem is eltűrnek, pedig nincs is mz-m, és még ennek elelnére egyszer sem mondták, hogy ne szóljak bele, én nem úgy tapasztaltam, hogy iylen negatív lenne a hangulat ott.
Licencet meg csináltatni kell, ha hivatalos versenyen akarsz menni, ezzel nincs mit tenni.
írtam csak valami szerverhiba miatt kitörlődött de nincs licencem és nem érzem úgy hogy ott bárki aki fent írkál jószívvel venné az ötleteimet de ez csak az én vélemény. volt akitől megkaptam a kiírást az alapján csinálom meg a gépet aztán majd meglátom hogy van e ott keresnivalóm.
Az, hogy nem akarják, hogy kívülállók menjenek, ez,tévedés.
Komolyan, nemtom kit ismersz a kupások közül személyesen, az a pár alkalom, amikor én összefutottam velük itt-ott, nem iylesmiről tanúskodott, bár mekkora hülyeséget kérdeztem, szépen válaszoltak rá, szóval szerintem ez nem ilyen külsős/belsős izé.
Szerintem semmit sem akarnak jobban, mint hogy sokan menjetek.