Az elsót kb 20mm-el ahátsót pedig még öttel feszítettem elő de az első teló rugóim nem egyfomán csilapítanak az eggyik el van lágyulva a mofakeres az jó vagy kár érte pénzt adni?
Keri-t tavaly Bambi hátsófék-szerelésre kárhoztatta a motorján, mert nem volt rajta , addig nem mehetett fel a pályára, úgyogy nem ajánlom . Inkább ne használd, csak kopik ....
Telórugó variálás? Az mi? Ráülünk, oszt megyünk, én pl. 90 kg körül mozgok, ezért egy kicsit sűrítettem az olajon az első-hátsó telókban, de ez tényleg ízlés és stílus kérdése.
Na ez is egy olyan téma, ami nekem fehér folt , ezért is szoktam nálam gyorsabbakkal menni pályázni....ha belegondolok, tulajdonképpen akárkivel mehetek akkor ezen az alapon
ez full syntetic vagy csak félig? Mik a guminyomások eleje hátulja ugyanannyi, teló rugóval variáltatok, mi a sújotok hozzá, első fékbetétet mijet használtok?
Ne aggódj, én 51-es huszár vagyok, jobbat még nem mentem Kakucson, legalábbis dokumentáltat nem, de ha megyünk motorozni, a honlapunkon vagy itt úgyis szólunk.
ok annak örülnék ott beszéltek mz vel 42 -ről kicsit hihetetlennek tünt mert senki nem ment 46 alá az is eggy supermotós srác volt de csak pár kör ereéig tudta ezt a tempót.
Én meg Castrol-t használok, 1:20 arányban . Asszem az is Racing 2T, de használtam Scooter 2T-t is, nem éreztem különbséget, szerintem a viszonylag alacsony fordulatszám miatt nem jön ki a differencia. A blokkomat még 2006 júliusában szedte ráncba Bambi mester, azóta nyúzom, egy zokszó nélkül tűr mindent, csak annyit ajánlott, hogy 20-as keverékkel használjam....megfogadtam és az 50-es keveréket használók nem bírták a tempót, a nyári forróságban túlmelegedtek a blokkjaik, én meg elszeleltem a hosszú egyenesekben (Tiszacsege, utcai pálya).
Azóta inkább hallgatok az okosabbra .
Naszóval, pályák:
- Rabócsiring: Máriapócson van, olyan 950m hosszú, csak napidíj van, 6000 Ft
- Gokartland: Gyöngyös mellett van a Brezova-tanyán, van napi- és félnapos díj 6000 ill. 3000 Ft
- Kakucs
- Kecskemét: ott még nem voltam, majd benike eligazít
Ezek mind gokartpályák, 800-1000m hosszúak, emzéhez igazítva gyárilag
Van még az Euroring, az is fasza, jól lehet rajta húzni a gázt, mert ez már hosszabb, de marha drága (meg jól el lehet rajta törni a csuklómat, én ökör )
Azóta inkább hallgatok az okosabbra .
- Rabócsiring: Máriapócson van, olyan 950m hosszú, csak napidíj van, 6000 Ft
- Gokartland: Gyöngyös mellett van a Brezova-tanyán, van napi- és félnapos díj 6000 ill. 3000 Ft
- Kakucs
- Kecskemét: ott még nem voltam, majd benike eligazít
Ezek mind gokartpályák, 800-1000m hosszúak, emzéhez igazítva gyárilag
Van még az Euroring, az is fasza, jól lehet rajta húzni a gázt, mert ez már hosszabb, de marha drága (meg jól el lehet rajta törni a csuklómat, én ökör )