Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

16-os felni-agy van eladó. irányár 4000Ft
Simsonra jó?
Sziasztok!
Kis ETZ-be keresek első-hátsó kereket. Fék, tengely, gumi nem kell.
Ha valaki adna el, ne fogja vissza magát: lkokai@freemail.hu
Sajna nekem két egyforma rendszer kellene. Etz ből mar van egy, meg lehetőleg olcsó kellene, nem motorhoz való felhasználással.
Jobb nem érdekel? R1 4 dugós fék+munkahenger, betétekkel, fékkarral esetleg fém fékcső 20,000Ft.
Üdv. Etz hez kellene nekem komlett első fékrendszer. Ha valaki tudna olcsó pénzért, azt nagyon megköszönném.
Hi skacok!Végre kész az MZ!Tettem fel egy pár képet az adatlapomra,majd lessétek meg és írjatok kommentet hogy nektek hogy tetszik.
Üdv, keresek MZ ts 125-150 blokkot, olcsón, karbi-gyújtás-karok nélkül. Akár motorhibásat is! msn: speedboy3@freemail.hu
Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt a kérdéseimre!
jaja, moto race(meg ha inden igaz cimcony:)
Az supermoto race lesz?
Mé mi van ott?
Kupás szakik nem jönnek tökölre?
Sziasztok!
Van egy ETZ-150 es gépem forgalomból kivont papirokkal"Az önkormányzst vonta ki köt bizt nemfizetés miatt"Jó motorral,kicsit szakadt nyereggel szakadt kuplungbovdennel.Ha kell valakinek 40000ft-ért viheti!Nekem elsősorban kp-kellene,de nemzárkózom el egy esetleges cserétől sem,persze akkor egy kicsit drágább.
Tsz 06 70 5757740
itt semi különös csinálgatjuk a gépek hogy szezonra kész legyenek.
Oksa.Amúgy miújság ványán?
Köszi de az utángyártott nemokés sok vele a munka mire használható.
Szeva Luki.Itt már nézted:http://www.heidenau.hu/
Jó nem használt dolgok vannak
De a kuplungba nem vagyok biztos de váltó az 100% hogy van neki!
Szia.
Szerintem tudok neked ha kell. Tudod akivel voltunk nállad, neki van eladó minden.
Jó állapotú váltót keresek ETZ250-be + kuplungnak a kúpos részét gyári használtat
Nem tudom, nincs mz-m, nem is értek a tipushoz, csak általánosságban mondtam, ami kb mindn 2t motorra igaz.

a gyűrűövezetben mérve nem illene 115-120fok fölé melegendie, semmiylen motornál sem.
De ku.va jót mentünk ma! Már nagyon hiányzott!
Na Pityu2T, azt hiszem, kimerítő információkkal szolgáltunk Neked . Örülök, hogy nem csak az én korlátolt javaslataim boldogítanak, vannak itt hál'istennek nálam sokkal tapasztaltabbak is .