Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!

ha kell egy mz ts 125 nagyon olcsón Mikepércsen-Debrecenben van hivj 06-30-645-28-08
Akinek esetleg kéne Mz Ts 125/150-hez alkatrész , bármi , szóljon nekem legyen oly szíves , megegyezünk
Kellene egy Mz etz 125-ös. Nincs szükségem forgalmira se rendszámra. Ha lehet minél olcsóbban. Ha valaki tud segíteni kérem írjon.
Hali!
Ha az enyémre értetted, akkor 06 20 501 20 95
Hello!
ELADÓ AZ ADATLAPOMON LÁTHATÓ KÉK MZ ETZ 125!
Törzskönyves, forgalmis, rendszámos!
Gyári festés van még rajta, nagyon jó állapotú!
Hali!
Tudnál telefonszámot írni? Érdekelne a moci.
Köszi!
Hello!
105-ös a gyári főfúvóka méret a 125ccm-nél.
Valaki tudna nekem segíteni abba h ETZ 125-be mekkora a főfúvóka? Most 90-es van benne de nagy gázhúzásra fullad. A benzin szint az úszóház "bütykéhez" lett állítva.
Hali!
Eladóvá vált az Mz-m. +egy 250-es Mz tank is... Adatlapomon vannak képek, irányáron 120 papíros, a tank 7ezer körül mozog. Üdv!
Mz Ts 125 ELADÓ!

forgalombol végleg kivont addig napi használatban volt.
a motor azota áll. kb 2 honap Mikepércsen tekinthetö meg

ár:sztem megegyezünk!:)

06306452808 Attila
Cső! Jó légy!
Nah lépek hali!
Szerintem vater úgy gondolta, hogy mi megcsináljuk csak "legyen valaki felettünk"
Szecsut nem egyszerú elérni, igaz neki is van nem kevés dolga! Danibá is jó, csak ugye ő már nem fiatal és sok dolgot reflexből csinál, érdemes átnézni, h mindent lehúzott-e rendesen egyébként tök korrekt és amennyire rajta múik gyors munkát végez!
zoozeenak sok a dolga!
szecsut próbáltam hívni de nem vette fel -vezetékesről mondjuk-

meg danibá ott van 3 házra
A keresésért meg semmi gond!
nem sokkal utánna mentünk is haza!
skYro nem ÉGETŐ! csak érdeklődöm! szecsu vagy zozee nem válalja el? Akkor meny és tanulj ne fórumozz!
őőő!
estére meg lesz!
Most tanulás van
szöveget kéne csicsáznom de valami fórum elveszi a figyelmelet
Danibához fogjuk vinni úgy néz ki!
Csőőő!
Semmi különös! Elvagyok, most infóról írok! Bocs, h utána nem kerestelek már tokod ec-n! Mocid h áll? NEm mértél nekem véletlenül eggyet?
SzevaaaaaaaaaasZ!

Helyzet?

Milyen fennt?
"kristálycsillár a disznóólban" ez mekkora!
Na akkor tuti! Én nem tudom sokat hallotam az elmúlt években, h az skf már nem olyan mint régen! Koyo azt sztem okk, igaz én itt nálunk a környéken nem találtam az mz-be méreteset, nekem főtengő csapágyaim azt hiszem, h vmi cseh vagy lengyel márkájúak és a szerelő aki csinálta a mocim azt monda, h ő ezeket szokta más mociknál meg simsonoknál is használni és nem nagyon volt rá panasz!
A 16 ezres a programozható. De mint ott is leírják, ez MZ-nél kristálycsillár a disznóólba.
oks kösz a tipeket amint tudok utánna járok a dolognak szerintem a dugónak inkább a súlya lesz könnyebb, legalábbis amikor a szerelőnél voltam mutatott egy gyári 350cm3 dugót és egy kovácsoltat, hát a kovácsolt kb fele súlya volt a gyárinak. Ebből kiindulva elméletileg persze nem kell neki akkora súlyt föl-le mozgatnia. Persze ehez a dugóhoz krómgyűrűket is adna inkább csak az ára ami nem olyan baráti még annyit nem tudok, hogyha már meglesz növelve a blokknak a teljesítménye SKF vagy KOYO csapágyak kellenének-e bele jelenleg még a gyári csapágyak vannak a motorban és hát sajnos iszonyatosan elvannak kopva pl már a főtengelyt is tudom fel-le mozgatni elég rendesen. Az magasabb fordulatszámnál már elég jelentős is lehet mondjuk