Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Így láthatatlanban, annyit tudnék mondani, h enged le a blokkból az olajat és menny úgy egy kört, ha úgy nem csúszik akkor az olaj lesz a hibás! Ez persze saját vélemény, és az is, h elméletileg ennek így nem szabadna jónak lenni, de lehet, h vmi más eljárással, vagy vmi másfajta anyagból készültek a lamaellák és ezért csúszik a kuplungod! egy próbát sztem megér!
Üdv mindenkinek! Kicseréltem 150-es ETZ-mben a kuplunglamellákat zsír újakra, és hiába állítgatom bárhova az állítócsavarját, nem lesz jó... a kuplungom állandóan csúszik azóta! Valaki meg tudná mondani, hogy mit tegyek? Van valami különleges összerakási módszere? Mit csináljak, hogy jó legyen?
Előre is kössz a választ!
helló!
van egy eladó km órám és fordulatszám mérőm, jó állapotúak. akit érdekel szóljon, itt, vagy email: roekjozsiKUKACfreemail.hu
hali
gondban vagyok tudnátok rajtam segíteni?
valaki rakott már babetta gyújtást etz-re?
nos az a gondom hogy a töltő tekercstől jön szikra szval az jó
de a jeladótól semmi és ez már a 2. alaplap amit vettem. mi lehet az oka?
az az igazság hogy a pontos méreteket sem tudom
a közdarabnak milyen szélesnek kell lennie?
a forgórészhez képest mennyire kell beljebb lennie az állórésznek?
az uj alaplappal egyszer el tudtam inditani csak akkor ütött a forgórész és belenyalt a jeladóba.
utána le lett esztergálva hogy ne üssön körbe 0.7 mm most nem üt de szikra sincs
légyszi valaki segítsen mert már befonom a hajam
már ezzel szarakodom vagy egy hónapja
plllllllleeeeeeaaaaaasssssssseeee
Hello Emberek !
Keresek Megvételre Mz etz 150 es-t papírok nélkül !
A blokknak nem kell hibátlannak lennie de ha csak azvan akkor lessz egy-két jó hétvégém !
Válaszokat köszöntem !
Üdv mindenkinek
Sajnos muszáj vagyok sürgősen eladni a Katonai ETZ-met egy másik motor miatt. Ha valakit érdekel jelezze.
Szép állapotban van, csörgésmentes, alapméretes. Törzskönyv, műszaki 2009.07.12.-ig. Költségmentes a gép. Merevített kormány, fényálca, bőr oldaltáska, zárható tanksapka és persze gyári katonai szín. Email: vojnarovits@citromail.hu Tel:0620/4499736 vagy 0630/3171520
A forgórész le lett esztergálva?
sziasztok
gondban vagyok tudnátok rajtam segíteni?
valaki rakott már babetta gyújtást etz-re?
nos az a gondom hogy a töltő tekercstől jön szikra szval az jó
de a jeladótól semmi és ez már a 2. alaplap amit vettem. mi lehet az oka?
az az igazság hogy a pontos méreteket sem tudom
a közdarabnak milyen szélesnek kell lennie?
a forgórészhez képest mennyire kell beljebb lennie az állórésznek?
az uj alaplappal egyszer el tudtam inditani csak akkor ütött a forgórész és belenyalt a jeladóba.
utána le lett esztergálva hogy ne üssön körbe 0.7 mm most nem üt de szikra sincs
légyszi valaki segítsen mert már befonom a hajam
már ezzel szarakodom vagy egy hónapja
plllllllleeeeeeaaaaaassssssss
Üdv!Lenne egy olyan kérdésem hogy okozhat e a kuplungnál lévő lánc LE "csökkenést"?Ma azt vettem észre hogy nagyon laza,és a dekni aljába is beleért már szerintem mert néhány mély karc van rajta.Rádásul a kuplung lammella is cserés,mert amit beraktam képen 2-ő lamellának a kilógó részének a fele,le van nyalva.Ha jól tudom akkor ezzeket már ajánlatos cserélni,nem?Sajnos nem az enyém a kép,mert ez a hülye Bluetooth elromlott és nem tudok saját képet felrakni a gépemre Előre is köszi!
Van valakinek KENTSE 30N3 típusú karburátora?
Holnap fogom felpolírozni az MZ-mnek a 2 motorblokk deknijét.Majd rakok fel róla képet
ok, köszi szépen a választ
Az lessz az biztos
Bizti van hozzá vmennyi köze az uszónak! A nevében is benne van, h annak mi a szerepe és nem buvár! Sztem cseréld ki és próbálgasd, nézd meg a gyertyá, lehet sokat kap, vagy lehet pont keveset, vagy csak rosszul van beállítva a karbid. Játszál vele szépen!
Hali!
Hát először is nézd meg, h jól van-e beállítva a karbid! Ezt a szocimotoros.hu!szerviz-ben tudod megtenni! Olvasd végig figyelmesen! HA jó a beállítás és ígyis sok a fogyasztás, akkor esetleg elképzelhetőnek tartom, h kopott már a henger, persze lehet más probléma miatt is magas, de a 6 liter az a 250esnek a normál fogyaztása! És nem nagyon kellene befolyásolja a fogyaztást, h város vagy nem város, vagy maxumim is csak tizedliteres mértékben! Így hirtelen láthatatlanban nekem ennyi jutott eszembe!
Hát én se azt várom hogy egy gázrántásra 100-on legyen,de azért nem furcsa hogy egy 50-es SIMSON odaver?
Szerintem a 125-östől nem kell többet várni.
Ja,és a gyorsulása is elég gyatra.Nem fulladt meg ilyenek.Egyszerűen lomha.
üdv!Szerintetek befolyásolja e azt egy lukas úszó,hogy a motorom nagyon lassan akarja elérni a 90-100-at(ETZ 125 )? Mind a 2 kis úszóban nagyon sok benzin van,és ráadásul még a czin-ezés is elengedte 1 picikét a "tartójánál".Köszi!
de akkor mi lehet a baja?
(mondjuk eddig csak városban használtam,de nem hiszem h ez lenne az oka)
hát nekem 4-4.2-t evett max nem nagypapa tempóban
hello! egy 125-ös etz-nek mennyi kb a normális fogyasztása? mert ahogy múltkor számoltam az enyém 5,5-6 litert eszik 100-on.nekem ez agy kicsit soknak tűnik... (és ha télleg sok, mi lehet a probléma?)
a választ előre is köszi
Igyekszem dani! de bnőm csak csüt jön haza és a gépe még mindig szar! De a hétre már igártem csiszinek, h megyünk eggyet endúrólni, majd ő bizti csinál képeket meg fűzöm majd skYro-t is, h csináljon! Olyan eszméletlen nagy változás még nincs, talán majd a hétel kialakul rá, de az is lehet, h nagy változáson nem fog átmenni már a következő félévben, mert eléggé nyakamon a suli és van sok más dolgom is még! De igyekszem!
Majd tegyél fel képet a gépről ha feltetted őket Kiváncsi vagyok hogy fok kinézni!