Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az elmondásod alapján teljesen más volt az elképzelésem
szia
köszi a képeket már értem a lényeget
még egyszer köszi
Hát a faszom tudja miért de gépen sokkal jobb volt a minőség!
Na merlin itt vannak a képek a közdarabról! Bocs, de csak webkamisak, de sztem jól átható!
4000
Hogy nekem mit ér meg háát....Inkább mondj rá te vmit a tied...aztán majd meglássuk mi a helyzet....mert most lehet lesz mégegy itt helyben de az szentem seste derül ki h. lesz-e belőle vmi..szal majd ha ugy van este megírom h. kell-e...Addig egy árat bökj rá
Mit ér meg neked?
Már egy hete darabokban van a gép emiatt szal annyira nem sürgős.....Csak nem tudok sehonnét szerezni az utángyártottér meg nem adok ki újan 15e-et
mennyire sürgős?
Az nem itt van.....Postán esetleg?
balassagyarmat
Mennyire messze?Egy várost tudsz mondani?,
Esetleg postán?
Hello! Kűzdelmem a teleszkóppal szemben eredménytelen, ötleteket várok mert én kifogytam....
Nem is az a kérdés, hanem az, hogy túl messze vagy!
ÍÍ tényleg! Mennyit kérnél érte?
Gondolod ha szar lenne szóltam volna!
És működnek is?Nekem csak 1 kellene!
Nékem volna 2!
Hellosztok, ha valakinek lenne etz generátorhoz forgórésze, és el is adja az szóljon!Kössz
Próbáld meg a szárat körbefújni csavarlazítóval hogy be tudjon jutni az összeállt részhez és mindig fújj rá..aztán hátha sikerül...cosdákra képes az összerohadt cuccokkal... én ennyit tudok mondani.
Sziasztok az én Mz-m is szarakszik akárhogy állítgatom 85 a vége ,ez a meleg miatt van? A gyertya őzbarna nála de lehet hogy kéne egy új mert múltkor elejtettem és a pólusa öszzenyomódott de viszza állítottam 0.6 mm re.(digitális tolómérő csodákra képes)
Na basszus nagyon ideges vagyok már 2 napja minden szarban ázik teló és semmi eredmény satuba befogással se tudtam szétszedni! Adjatok valami jó tippet mert nembírom így...
Próbálkozz egy gyertyacserével! Ngk BP6HS én 8ast tettem az enyémbe és tutiul megy! Ha még ezekután is csinálja akkor nézd meg, h milyen színű a gyertya, ha őzbarna akkor jó, ha fehér akkor keveset kap, ha fekete akkor sokat! de sztem a gyertya lehet a hunyó vagy csak igényel egy kis kaját még és jó beállítást, ha ezek sem seggítenek akkor sztem a gyujtáson kell állítani!
Sziasztok!nagyon sürgös lenne:van egy etz 250-em az a baja hogy a fordulat nem megy 5 ezer fölé és durrog ja és ötödikbe nem huz a motor hanem inkább lassul!mit tudtok tanácsolni mit nézzek meg rajta!köszi elöre is a válaszokat!
hy all
Van egy MZ Ts 250-em az lenne a baja hogy az első teló mikor lenyomom akkor hallatszik hogy a rugó mozog mi lehet a baja? Nincs benne olaj az lehet a baj? mert 10-15 évet állt egy helyen és nem volt vele foglalkozva.