Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom rákaptál
Üdv!Valaki letudná nekem írni hogy mekkora a gyári fúvóka a 125-s ETZ-be?köszi!
Ts 125-re mekkora a legnagyobb első lánckerék, ami még befér? Mert készül a hátsó lánckerekem hozzá, kb 65 fog körüli lesz, és ha nagyon rövid lenne a végsebessége, akkor még mennyit tudok rajta módosítani az elsővel.
Üdv
Én is lecseréltem a motoromon(ETZ250) tavasszal a kipufogót, de én semmi változást nem vettem észre rajta az utángyártottal. Még mindig jobb egy utángyártott, mint egy ütött-kopott, esetleg rozsdás. Van egy TS 125-ösöm is, azon a gyári van, de a bilincs alatt szét kellett vágnom, mert már annyira tele volt rakódva, hogy nem akart még beindulni se. Utána az is jó lett.
Az jó. Csak mert mindenki azt mondja, hogy az utángyártottal már gyengébb
a nem füstöl alatt érteném azt hogy pl nem eszi a hajtóműolajat, nincsen egy csomó olajos ganyé a kipuba, amitől füstölhetne, az új kidörrentő meg azért van mert a másik okádék volt, és igy azért esztétikusabb, mint azzal, de én nem vettem észre hogy valamibe is rontott volna a motoron...
mitoo
Köszöntem!
nono 9dl
Aha! 7deci?
250-esbe?
Vki! Mennyi olaj kell a blokkba?
Nem nem szerencsére!
Gecc milyen kép az a kutyámról, mint vmi vérszomjas dög úgy csorog a nyála!

lett valami baja?!
Az meg hogy lehet hogy nem füstöl a motorod?
És az új kipuff sem extra, inkább hátrány szerintem.

Bocsesz, tényleg nem fikázódni akarok, jól néz ki meg minden
Nem nem mentünk kacsába, mert szar idő volt, meg egy kóla miatt nem akartunk 500ft befizetni!
Ja elmentél jött unokaöcsém már kiszedtem az elsőkereket a gépből, elmegy melette (vmi kulcsér ment) úgy feldőlt a picsába gép, majdnem még az aknába is beleesett!
Köszi skyro! Van ám fej! Hát figyelj jöhet ide is most már mind1!
sziasztok!
még mindig el szeretném adni ETZ 150 es mocimat, ha érdekelne valakit akkor: itt megnézheti
üdv
mitoo
Üdvözletem

többit (még 6 DB) E-mailba vagy itt is jó?

Milyen volt kacsa?
250-es karbiján mit állítok a nagycsavarral és a kis csavarral? Mert nekem egyikre sem reagált sok mindent!
Örülök, h ha seggíthettem!
Sziasztok, Keresek mz hátsókereket ,fékkel és lánckerékkel együtt,ha lehet akkor jó lenne ha gumival lenne.mindenféle képen Szolnok megyében keresek! ha van írj vagy az adatlapomon megtalálod az msn címem.előre is köszi