A sok cuccot majd idövel, elhagyod, pár dolog mindig felesleges, azt már nem kell berakni legközelebb.
Na meg jol kell pakolni, az is sokat lendit a helyzeten. Ez is olyan mint a motorozás, ez is egyre jobban megy az embernek.
Üdv minden májernek!
Annyit szólnék még hozzá a topcase vs. taktáska beszélgetéshez, hogy nekem bár már fel van szerelve a dobozom, azért csak beruházok majd egy táskára is. Nem tudom hogy van, de ha megyek valahova több napra mondjuk motorral, akkor akárhogy igyekszem, mindig rengeteg cucc összejön.
Most pedig kibontom a Budweisert, ami eddig a hűtőben pihent!
na szevasztok májerek, lépek haza. megpróbálom az estét muinkával tölteni nem netezéssel, uh ha nem tok úrrá lenni a függőségemen, és megjelennék még ma, akkor küldjetek el a picsáb@!!
Tgyen: Köszönöm a választ!
Szóval egy kis kis foglaló nem árt, ha nálam van.
Ajándék 1-2 csizma: én egy csizmának is örülök mert még nem döntöttem el, hogy túra vagy sport lábbelit vegyek. Akkor a balos túra lesz, a jobbos sport. Vagy fordítva.
Na, ez komolytalan volt, kicsit fáradt vagyok, de még 1-X: köszi a tanácsokat!
Sziasztok!
Súlyadó a motorra??
Mióta ?
Minden megkezdett kilométer 1200 pezeta...
Kaptam egy levelet miszerint a 207 kilos motorom után fizessek be 3600at...........
Ha ott a helyszínen tudsz villogni a kezdővel, akkor mindenképp jóljárhatsz a kiállításon.
(szerintem)
Ha Honda, akkor: MaxxPower, és Takober, de érdemes mindenkit körüljárni!
Sztem a kiállításon, ha pénzt nem is adnak, de 1-2 ajándék csimma, ilyesmi összejöhet.
Mára kidolgoztam magam, veszem a csimmám, ami itt van 3 méterre tőlem,
lebattyogok a garázsig, ami 15 méterre van, beröffentem a vasat, kapu fel, és vuuuummm, már itt se vagyok
A kezdő kíváncsiságával (vagy tudatlanságával) kérdezem tőletek, hogy a motorvásárlást érdemes-e a (ha jól tudom) jövő heti motorkiállításra időzíteni?
Egyébként, egy motor (Honda), a megrendeléstől számítva mennyi idő alatt kerülhet a kezeim közé? Kereskedőben (Bp. vagy környékén) tudtok-e valakit ajánlani, aki nem csak a vásárláskor, hanem később is korrekt partner?
Egyébként a helyzet a környékünkön (5-ös út) egyre súlyosabb. Tucatszám dübörögnek a motorosok. ( a francba….. most egy gyönyörű 1000-es Fazer húzott el az ablak alatt Sajnálom, hogy Tomatónak nem jött össze! De ami késik nem múlik). Bár még erre a chopperesek nem merészkedtek ki, az igazi motorosok már szántják az aszfaltot.
NA MI VAN...........NEM GYŐZÖD EGYEDÜL A HONDÁS HÜLYESÉGET?????
A NAGY közös gurulásba benne vagyok .......írd meg nekik hogy hozzanak sátrat és nállatok elakhatnak .....mondjuk a 4. emeleten
Nahát!
Most nézem a francia tesókat, tök rendesek, átalakították a topikot, amelyikben eddig tartottam velük a kapcsolatot, és az egyszerű bemutatkozó topikból csináltak "motochris" topikot!
Nagyon rendes emberek!
Egyébként invitáltam őket kis hazánkba is, mondtam, hogy a bandával (ezek lennétek ti mindannyian) szívesen végigvezetjük őket az ország legjobb helyein, egy nagy közös gurulás keretében! És nagyon kaphatóak az ötletre!
Na meg jol kell pakolni, az is sokat lendit a helyzeten. Ez is olyan mint a motorozás, ez is egyre jobban megy az embernek.