Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sok cuccot majd idövel, elhagyod, pár dolog mindig felesleges, azt már nem kell berakni legközelebb.
Na meg jol kell pakolni, az is sokat lendit a helyzeten. Ez is olyan mint a motorozás, ez is egyre jobban megy az embernek.
Üdv minden májernek!
Annyit szólnék még hozzá a topcase vs. taktáska beszélgetéshez, hogy nekem bár már fel van szerelve a dobozom, azért csak beruházok majd egy táskára is. Nem tudom hogy van, de ha megyek valahova több napra mondjuk motorral, akkor akárhogy igyekszem, mindig rengeteg cucc összejön.
Most pedig kibontom a Budweisert, ami eddig a hűtőben pihent!
Pont most végeztem, mert bedöglöt a dvd lejátszóm és a számítógépen néztem
Hogy haladsz a nézéssel???
Lumbergh
Ez érdekel majd téged is.
DVD........de nagyon jó!!!!!!!
na szevasztok májerek, lépek haza. megpróbálom az estét muinkával tölteni nem netezéssel, uh ha nem tok úrrá lenni a függőségemen, és megjelennék még ma, akkor küldjetek el a picsáb@!!
Nekem van.
Műkszik.
Majd teszteljük a sportmotoron.
Most nézem a DVD-t......NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TETSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megnéztem. Neked van??? És müködik??? Már ugy értem, hogy mekkora sebességig lehet vele beszélni????
Mennyibe kerül??????????????????
Tgyen: Köszönöm a választ!
Szóval egy kis kis foglaló nem árt, ha nálam van.
Ajándék 1-2 csizma: én egy csizmának is örülök mert még nem döntöttem el, hogy túra vagy sport lábbelit vegyek. Akkor a balos túra lesz, a jobbos sport. Vagy fordítva.
Na, ez komolytalan volt, kicsit fáradt vagyok, de még 1-X: köszi a tanácsokat!
Ja sajnos nekem is
Kozmax
Nézd meg a wolki tolki topikot
250cm3 felett mindig kellet fizetni.
Minden megkezdett 100kg után 1200 Ft.
Jol számoltak
Sziasztok!
Súlyadó a motorra??
Mióta ?
Minden megkezdett kilométer 1200 pezeta...
Kaptam egy levelet miszerint a 207 kilos motorom után fizessek be 3600at...........
Ha ott a helyszínen tudsz villogni a kezdővel, akkor mindenképp jóljárhatsz a kiállításon.
(szerintem)
Ha Honda, akkor: MaxxPower, és Takober, de érdemes mindenkit körüljárni!
Sztem a kiállításon, ha pénzt nem is adnak, de 1-2 ajándék csimma, ilyesmi összejöhet.
Drága Pimpi!

Azt inkább nem írom le amit most mondtam, mert kitíltanának örökre.

Ezért azt írom hogy...........................................balesetmentes en és óvatosan.

1-én találkozunk.

Addig látni se akarlak
Drága Tomato!

Mára kidolgoztam magam, veszem a csimmám, ami itt van 3 méterre tőlem,
lebattyogok a garázsig, ami 15 méterre van, beröffentem a vasat, kapu fel, és vuuuummm, már itt se vagyok
persze.. persze..
szép kis fotomontázs
Úgyse hiszem el hogy kint voltál.
LUMBEGH!!!
Dobd ki a telefonodat!!!!!!!!!!!!!
Valami gáz lehet vele, mert nem tudlak elérni
Üdv Mindenkinek!

A kezdő kíváncsiságával (vagy tudatlanságával) kérdezem tőletek, hogy a motorvásárlást érdemes-e a (ha jól tudom) jövő heti motorkiállításra időzíteni?
Egyébként, egy motor (Honda), a megrendeléstől számítva mennyi idő alatt kerülhet a kezeim közé? Kereskedőben (Bp. vagy környékén) tudtok-e valakit ajánlani, aki nem csak a vásárláskor, hanem később is korrekt partner?
Egyébként a helyzet a környékünkön (5-ös út) egyre súlyosabb. Tucatszám dübörögnek a motorosok. ( a francba….. most egy gyönyörű 1000-es Fazer húzott el az ablak alatt Sajnálom, hogy Tomatónak nem jött össze! De ami késik nem múlik). Bár még erre a chopperesek nem merészkedtek ki, az igazi motorosok már szántják az aszfaltot.

Meleg aszfaltot, és motorozzatok helyettem is!
Csak átadta az árút, én meg neki a dokumentumokat
NA MI VAN...........NEM GYŐZÖD EGYEDÜL A HONDÁS HÜLYESÉGET?????
A NAGY közös gurulásba benne vagyok .......írd meg nekik hogy hozzanak sátrat és nállatok elakhatnak .....mondjuk a 4. emeleten
Lyukas az oldalad
Nahát!
Most nézem a francia tesókat, tök rendesek, átalakították a topikot, amelyikben eddig tartottam velük a kapcsolatot, és az egyszerű bemutatkozó topikból csináltak "motochris" topikot!
Nagyon rendes emberek!
Egyébként invitáltam őket kis hazánkba is, mondtam, hogy a bandával (ezek lennétek ti mindannyian) szívesen végigvezetjük őket az ország legjobb helyein, egy nagy közös gurulás keretében! És nagyon kaphatóak az ötletre!
JaB! Ugye itt vagy?
Jó.