Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula a lányodnak tomato! Neked meg gratula a lányodhoz!

Én vagy 8-10 motorossal találkoztam, jó érzés volt újra köszönni nekik.
És az mit jelent zzrnorbi? Elönti az utakat a víz? Én Visegrádon voltam egy havercsajjal és egy csomó helyen van vízátfolyás, ahogy olvadnak az útmenti hókupacok. Le is mostam a motort amikor hazaértem, mert nagyon mocskos lett.
Én meg Fehérváron voltam a lányommal versenyen Második lett
Hazafelé sok motorost láttam (suzuki sv1000. honda hornet....stb.)
Jó volt nekik. És mindenki ÓVATOSAN ment. Húzodtak félre előlem ( kocsival voltam) pedig nem mentem gyorsan én se . Általában fordítva szokott lenni.
Hali Jim én nem ültemrá mert nálunk meg belvíz veszély van,igaz még nem vészes a helyzet
Üdv!
Mi ez a pangás? Mindenki motorozik?! Az lenne a helyes, mert ma nagyon jó idő volt, én is a mocin ültem majdnem egész nap és találkoztam is kollégákkal.
Benne van a szervízkönyvben, mit csinálnak!
Nahát az jó. Ha így haladok hamarosan időszerű lesz a dolog. Aztán mit kapok 20ezer pénzért? Átvizsgálás, olaj-, szűrőcsere. Még valami?
Ha megbeszélsz velük egy időpontot, akkor ott is hagyhatod és két óra alatt csá! Viheted is!

Az ilyen sportok jóóóóóók !!!
Az mit jelent hogy "időre megcsinálták"? Ha felmegyek mondjuk a Maxxpowerhez, akkor otthagyni nem tudom, mert valamivel haza is kell jönnöm Közelebb meg nincs Honda szervíz...
Amúgy a bowlingozás jó volt, szeretem azokat a sportokat ami közben sörözni is lehet
Csáp!

Nemtom, hogy megyek-e... nem nagyon valószínű... Legfeljebb kicsit
A szervíz nekem majdnem egy huszas volt , szóval nem szívesen viszem ilyen célból oda... mondjuk tény, hogy szépen időre megcsinálták a skacok, sőt, még idő előtt is. (Maxxpower)

A csurgós technikát meg szabadalmaztatni fogom!
Üdv!
Chris sorok közötti technikáját már ismerem, egész hatékony Chris ha holnap is mész/mentek, akkor szólj, lehet hogy csatlakozok... még van 300 km az ezres szervízig. Azt meg tudja valaki mondani, hogy az hozzávetőlegesen mennyibe fog nekem kerülni?
Jó éjt mindenkinek!
Ok.
Kedden találkozunk
Mindenki magábol indul ki
shopingoltál???
Vagy vettél 1 másik motort??
Ja. Meg elvoltam délután.
Oda engedett a gyerek a géphez?
Ja, és nem volt powerslide. Kormánycsapkodás is csak amikor egyedül mentem!
Még jó.
Hiába gondolod, nem mentünk veszélyesen! Még ha úgy is tűnik...
No comment!!!!!
Menjünk moziba ma este!!! Jöjjön valaki.... egyedül félek
Amint szólok Richie-nek, és amint hoznak, mert azt mondta, nincs nekik raktáron . Remélem egy-két hét....
Mikor lesz meg a dobod???
Menjenek bickilivel azok a lúzerek, ha nagyon frusztráltak lennének!
Egyébként a Niagara is hangos, amikor csordogál!
A sorok közti csordogálás elég hangos volt...

Dr. pofátlan Motorochris nem kímélve egyik autóst sem gurult a sorok között...
Komolyan: látni kellett volna a pofijukat: a szemeikkel le tudtak volna minket ölni

Egyébként nagggyon jóóó volt