Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monnyuk ezt: csizma
A postásunk gumi csizmájánál nincs jobb és kész.
Köszi a segítséget feketét v. zöldet vegyek
Persze, lesz itthoni túra is! Az nem akkora szervezés... Természetes!
Majd beizzítjuk a skacokat! Szerintem ismeretség szinten: senki-senkit kivéve... minket
Az egy qva jó márka Én szerintem...
Természetesen Sidi vertigot, mint nekem... vízálló kivitelben. Az az egyik legjobb. Mondjuk sport, de szerintem kényelmes, és az ember lába megér ennyit... jobb minden túracsizmánál!
a motorkiállítás napján... végzünk acsodálkozással az új mocik láttán, és innét megyek vásárolni
gumi csizmát
A CBF-Klubban mostanában nincs nagy élet... na de majd ha mindenki előszedi a motorját!
Az olasz túra igazán jó ötlet, támogatom is, bár elég nagy lélegzetvételű buli. De nagyon nagy buli lenne, az biztos! Szerintem előtte mindenképpen egy pár napos itthoni túra kellene, már csak azért is hogy kicsit összeszokjon a csapat. (bár azt nem tudom hogy ki kit, és mennyire ismer)
Fazer 1000 hez milyen csizmát vennétek ami állja a vizet????
Háátsz... nektek, Yamahásoknak semmi sem elég jó...

Csak poén ám!
egyetértek
Na halihó!!!!
Kawanyu
Mikor veszel csizmát???
Yami doki kéne a kicsikének már csak a szervizkönyv miatt is.
Nemtom... nincs most sok időm.... de fogom, egy-két héten belül.
Jim! Mi van a CBF bandával? Alszanak?
Mit szóltál a hírhez, amit írtam?

Tényleg Chris te mikor viszed?
Hozd te is a Hondához! Mint én meg Jim
Üssük széjjel a pofáját az időjárásnak! 8 napon túl gyógyulósan!
Éccsannyával szórakozzon itt....
Halihó Mindenkinek

Jó időt akarok pár nap és mehet az ezres szervíz.Csak még nem tudom hogy hova vigyem?
Sajnos nem marad ez a jó idő, ahogy az előrejelzéseket nézem... pedig pénteken már vihetném a mocit az ezres szervízre.
Nálam bőrdzseki és szoknya volt a mai öltözet + csizma....
Még holnapra is ilyen jóidőt mondtak De a 7vége elszomorító lesz
Okké.
Én bent voltam az egyetemen egész nap... meg körülötte, a mekiben, meg hasonló helyeken
Egy szál ingben jól éreztem magam!!!! DURVA! Olyan tavasz volt ma, hogy az nem emberi.... totál hirtelen jött. Csak maradna is...
Én elfáradtam, bár igazából nem tudom hogy mitől...
Viszont lelkesít a tudat hogy holnap is motorral megyek dolgozni. Ma is egész nap azt vártam hogy délután 5 óra legyen és beindíthassam a gépet
én vok, mert nem csak lelkileg vólt fárasztó ahogy a sok motorost néztem az úton, haza fele a suliból.