Sziasztok!
Esztergomban és környékén is szépen sütött a nap, naná hogy motorral mentem a melóhelyre. Negyed 6 után értem haza és akkor 11 fok volt kint. Légyszi maradjon így!
Nem jön össze az FZS 1000-es
De van 1 majdnem új FZ6N-em
Tehát egyik szemem sír, a másik nevet
Már én is felraktam töltőre az aksit.......amint lehet hozom be a városba én is a motorom
kozmax - reggel miskolcon és egerben volt napsütés
most meg itt. és minenhol, amerre jártam. bele fogok őrülni, ha elromlik az idő. a kocsiból bőszen integettem a motorosoknak, de csak egy vett észre, az meg totál idiótának nézett szerintem
Mi ez a punnyadás?
Esztergomban és környékén is szépen sütött a nap, naná hogy motorral mentem a melóhelyre. Negyed 6 után értem haza és akkor 11 fok volt kint. Légyszi maradjon így!
3-3,5 kg.
De ITT megnézheted
a többit kitaláljátok
ez a hétvégi kaland nem kellett volna, amit most elcsesztem, abból ezek kb ki is jöttek volna..
mennyi egy izmos abus lánc? és az milyen nehéz?
Viszont marad pénzem Fém fékcsőre, tanktáskára és ABUS láncra. Gumim meg ügye van
sztem az ilyesmik miatt kaphattam életbiztosítást
Na, jó ennyire veszélyes helyzetekbe nem keveredek
De van 1 majdnem új FZ6N-em
Tehát egyik szemem sír, a másik nevet
Már én is felraktam töltőre az aksit.......amint lehet hozom be a városba én is a motorom
munka
Fel is hívtam az oktatómat, hoyg mikor lehet menni....
kozmax - reggel miskolcon és egerben volt napsütés
most meg itt. és minenhol, amerre jártam. bele fogok őrülni, ha elromlik az idő. a kocsiból bőszen integettem a motorosoknak, de csak egy vett észre, az meg totál idiótának nézett szerintem
már értem.......azt a "motort" már csak a matricák tartják össze
LX
LX
Kozmax is kint lesz, mind az 5 nap és mégis lejön este.....(igaz hogy Ő pesten lakik)
Szóval várunk ....lent lesz még 1 kawás a Pimpi is.
LX
Ha dolgozni mész, megyünk integetünk neked is, mint Kozmaxnak!
LX
Vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!