Bocsi!!!
Itt vagyok csak áramszünetünk volt
Szóval elképzeltem vizuálisan és igazad van.
A lábtartó is a rugózott tömeghez tartozik.
Viszont lejjebb kerül a súlypontom..........
Jóóóó regggeeelt...! (a pontok helyére mindenki írja be a helyiségnevet ahol felébredt )
Kívánok minden motorosnak és motoros-szimpatizánsnak olyan napsütéses reggelt mint ami itt (Esztergom mellett) engem fogadott.
Asszem megvan a programom... Felszerelem a mocira a dobozt, aztán uzsgyi! Ki tart velem?!
Hajrá!
Jim
Nem lehet, hanem biztos, hogy alacsonyabb lesz, de ezzel eggyüt a szabad magasság is csökken.
Tehát sokkal kissebb dölés szögnél fog leérni a lábtarto. Maxi power hátrányait legalább könnyebben fogom behozni a kanyarokban
Még nem mertem mondani neki ..a hétvégén van a névnapja, veszek neki valami szépet és utánna jön a fekete leves........de azért beöltözök a bőrszerkóba és a sisakot is felveszem
Jo estét mindenkinek!Nem rég regisztráltattam magam,aztán sajna nem tudtam írnui,de most már ujra itt vagyok és szeretnék csatlakozni hozátok.jelenleg még nincs motorom de remélem lassan sikerül vennem egy jó gépet.Addig is azért szeretnék csatlakozni hozátok.
Szóval mozi, westend, parás film kínálat: gyatra .
Talán ez elmegy... nem is akartam végigolvasni az ismertetőt, mert amennyit még régebben hallottam róla, az alapján én is simán megírnám a forgatókönyvét:
A köd :
Szegény kihalt kis városka, megmagyarázhatatlan módon egyfolytában ködös, hű de durva, meg visszajárnak a lelkek, megijesztenenk mindnekit, meg kifilézik a nagyit, mikor a boltból hazajövet a sikátor felé totyog a műlábával, aztán meg hiába próbál az egyébként is korrupt polgármester segítséget hívni a szomszédos faluból, mert megszakadt a kommunikáció,meg egyébként is, azt meg zombik lepték el, ráadásul az egyetlen írástudó embert is lelökték a mély szakadékbe a kísártetek, és rádásul kitört a madárinfluenza, meg a száj és körömfájás, meg halhullás van, meg zöldet köpnek a tevék. Lehet számítani sok hirtelen kibaszott éles és hangos "bazmegmajdösszeszartammagamtejóégmégmostisdobogaszívem" hangeffektre, sötét helyszínekre, ködre, lassan kirajzolódó félelmetes alakokra a ködből, hörgésre, szuszogásra, villanásokra, és kétes kilétű misztikumra (bár ez erősen kérdőjelbe teendő )... valszeg egy nagy koppintás, egy remake, egy mix az elmúlt 5 év horror-thriller filmjeiből, kérdés, milyen hozzáértéssel!
Itt vagyok csak áramszünetünk volt
Szóval elképzeltem vizuálisan és igazad van.
A lábtartó is a rugózott tömeghez tartozik.
Viszont lejjebb kerül a súlypontom..........