Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha mégis leverődik néha szegény utas veséje, akkor is vigasztalja a tudat, hogy az én nőm lehet! Valamit valamiért! Ennyit igazán megérek!
De ez csak nekem jelent jót, másoknak nem számít, mert ők nem én vannak. Vagy mi.

Bocs, meleg van, rámjött a hülyeség!
Márhasááág!!!! A Honda doboz nem!
Hovatovább az enyém annyira túrdoboz, már-már Goldwinges, hogy ilyen kis párna is van rája ragasztva, tehát totál kényelmes, és vese szempontjából semleges és biztonságos!
Ámen
Ha meg már a tanktáskánál tartunk akkor inkább vegyen mindenki tankpadot, hogy legyen hova leülni, ha elfárad, tankönyvet, hogy tudjon valamiből tanulni, és tankoljon sok benzint (valahányszor elfogy).
AKKORSE TANKTÁSKAAAAA!!!!
Jaja Chris!
Jóban, rosszban, vese nélkül...
Bár az első bukkanóig jó lehet a dolog, de úgy hallottam, hogy ott leveri a kedves utas veséjét a cucc...
Jó delet minden kedves műmájer kollégának!

Akkor is topkéz rulez! Az elveimből nem engedek! Még ha marhaságok is! Meg annak neki tud dőlni kénylemesen, biztonságosan a kedves utas, és ezzel is alátámasztom benne azt az egyébként is igaz és helytálló megérzését, hogy velem érdemes összejönni, mert én biztonságot és támaszt jelentek egy kapcsolatban, kitartok mindhalálig, egészségben, betegségben, békességben-háborúban és egyébként is egy latino lover vagyok . Ez egyébként szigorúan a női utasokra vonatkozik!
Na ez ám a merész képzettársítás!
Wow.

Megyek is csinálni valamit. Eddig két előadáson voltam bent, és egészen jók voltak! Mára nincs már más egyetemi dolog, de csak este leszek otthon, majd akkor újra írom nektek a faszságaimat!

Au revoir!
Arrivederci!
kozmax-tomato!

én egy darabig próbáltam képben lenni, h mit múveltek, de annyit variáltok, h már fogalmam sincs, milyen kódpolt üzeneteket hagytok a frumon.. csak nem letttetek drogkereskedők???
vagy olyan jó otthagyni telapakolva, amikor odébbálsz a motorral, nemde, ares? szegény szendvics azóta merre járhat? vigyázz, nehogy visszatérjen, és bosszút álljon!!
Szevasz Ares!!..Rég láttalak. Március 1-én 19 óra a szokott helyen..OK??

Kozmax!
Már megyek is
én is a tanktáskára szavazok. Olyan jó cipelni telerakva, mikor otthagyod valahol a motort.

Egy csomó motoros száguldozik itt a Hungárián. Ha ilyen jó idő lesz ....
Az elöző irásom tomatonak szolt
Ha erre jársz ugorj be, van egy pár aproság a számodra
Reggelt mindenkinek!
A tegnapi napom az elég zsufolt volt, igy nem nagyon voltam jelen.

Én minden elöször a tanktáskára szavazok, két ok miat is:
1. a suly elosztás miat, ha dobozt megpakolja az ember, elkönnyiti a motor elejét.
2.a topcasebe pakolva jo nézni a térképet, még ha egy napra is indul el az ember
na üdv, víg megamájerek, én tipegek le a bács megyei homoki borvidékekre.. hukk..
reggelt Májerz.

LX
Jó REGGELT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is szeretek vidáman ébredni

jó regggelt!! szeretek vidáman ébredni
Inkább ne mondtál volna semmit!
Teeee.... Yamahás!
Egyébiránt Jimnek már megvan a hátsó doboza, tehát azért is mondtam, hogy egyelőre sztem nem sürgős a tanktáska.
És ha már az elrontott kinézetről beszélünk... az a plexi, amivel pofonvágtad a mocid kinézetét... hhúúúúúúú bazz ... na jó, nem bunkóskodok! Pedig annyira jó érzés

TOPCASE RULEEEEEZ!!!!! Sőt! TOPKÉZ!!! Sőt! Jim! Te is tedd fel a tiédet! Sőt!!! Vegyen mindenki topcase-t!!!! Topcase-t a Gixxerekre is!!!!! Vááááááááá!!!!

Halál az imperialista tanktáskásokra! A rendszer ellenségei! Árulók, pfujj!

Mennem kell aludni, jönnek az ápolók, oltják el a villanyt.
Neee, csak a muszájkabátot neeee!!!!
hidd, el azóta kétszer tankoltam, és közben kb 600szor ellenőriztem a naftát
FIGYELJ A TANKOLÁSNÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kicsit félreérthető voltam - az meg milyen dolog, h a KERESKEDŐ nem cseréli ki??

no, megyek még termelek némi gdp-t, aztán csicsi. holnap megyek országjárni ismét. autóval
a tanktáska télleg igen jól jön, főleg, ha az ember nem akarja elcsúfítani a szép motorját valami ocsmány topcase-sel!! persze egy hondánál erről nem kell beszélnünk, az olyan amilyen..

a tanktáska egyébiránt olcsóbb, és sztem praktikusabb is, mert viheted magaddal általában hátizsákként ha otthagyod a vasat és felcaplatsz szétnézni valahova. a topcase.ban hordozni a szendvicseket nem feltétlenül praktikus megoldás

fóka - ha találsz ugyanolyan méretű cippzárt, akkor sztem bármelyik mezei szabó, vagy varrón(nő) kicseréli benne. az meg milyen dolog, h nem cserélik ki?? ha hibás a termék, akkor hibás, még ha ajándék is!! ráadásul gondolom benne volt az alkuban, tehát számszerűsíthető értéke van!

tanktáskát én is akarok venni egyébként. eddig hátizsákkal oldottam meg a motyó-elhelyezést, meg ha csak nagyon rövid túrára mewntünk, akkor egyetlen övtáskával. mindenesetre hiányzik. a motorkiállításon mindenképpen beruházok.
Ok.
Nah, én megyek aludni, jó éjt mindenkinek! Remélem holnap reggel sem fog esni az eső és megint motorral mehetek melóba! Jó érzés alázni az álmos autósokat...
Holnap teszek fel képet
Biztos becsípődött!
Na bocccs!
Mi Hondások vagyunk. Elitnépség!