Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nektek kedves Műmájertársak jó munkát az iroda kedves falai közt!
Meeeeeeeeegvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na mentem mocizni!

Szeva......rég láttalak (hál isten )
Remélem jössz 1-én klubtalira. A szokott helyen.
Végre ideért a "meleg" a Szlovák határhoz is, már 9 fok van. Ez itt rekord. Bezzeg tegnap mikor itt 6 fok vol és borús ég haverom Győrben 14 fokban motorozgatott és még a telefonba zúgatta nekem a vasat. Nyugatra még ez is jobb....
egy kiadós verést ha így folytatod....

LX
Mit váthatna az ember 1 Kawaszakistól
Napos Szép Jó Reggelt Kívánok!!!

Lassan itt a húsvét.........lehet locsolni a lányokat, meg a torkunkat, meg a tankunkat
ja és az a pláne az egészben, hogy elektronyos a garázskapu, de biztonsági okokból nem volt csatlakoztatva az elektromos hálózathoz

bekapcsolni meg belülről lehetne, de BE VAN ZÁRVA!!!!!!!

Hogy lehetek ekkora LÚZER?!? ÜSSETEK!!!

Bakker! Elhagytam a garázs kulcsát.. pedig motorozhattam volna szombaton és vasárnap is..

Ha ma sem találom meg, akkor jöhet a feszítővas..

Amúgy hello mindenkinek!
Heló mindenki!

Kicsit elvesztettem az időérzékemet.
Lehet, hogy a tegnapi fejfájásomnak köszönhető, de nem emléxem, most lesz klubtali, vagy a jövőhéten???
Úgy rémlik a jövő hét a nyerő, mert mintha összefüggésbe hoztuk volna a kiállítással.

Ja, nem fogjátok elhinni!
Ma arra ébredtem, hogy motorozni akarok...
Hallottatok már ilyet???!?
Puszó mindenkinek és szép reggelt!
Jo reggelt!!!

lumHol süt?????
Jó reggelt.
legyen úgy!

LX
szép reggelt!! a nap süt, most már maradjon is ilyen novemberig!!!
Téged is szívesen látunk nemsokára a közös gurigákon! Az SV tábor még úgyis nagyon (NAGYON) hiányos... eddig egyedül vagy
De a lényeg a kétkerék, és a jókedv!!!!!!!!!
Szevasztok!!!

Ez a mai nap egyszerűen fantasztikus volt!!!

Egész nap zúztam a motorral! Hát nem kevés motoros banditával futottam össze ebben a király időben. Keményen zöldfülü vagyok még , de brutálisan tetszik ez az összetartás, és ez a külön világ, ami a motorosokat összetartja.

Sok motort megnéztem, sok jó fej emberrel beszélgettem, és nagyon jót motoroztam ma! Remélem hamar jó idő lesz megint, és akkor kicsit messzebb is eljuthatok...

Na jóccakát!!!

Bye
Helyes tesó, hozd a motyót, mert már nincs kivel gyorsulnom a lámpák között!
Meg aztán a Volán buszok is hiányolnak már
szasz karmi, üdv a brigádban
ha rám hallgatsz, akkor természetesen fazer. lehet, h tomato tud is egy jó eladó darabot ha ilyen régen olvasgatod a hozzzászólásokat, akkor bizonyára emléxel az fz6-os leírásokra is. és itt elsősorban a visszafogottságra gondolok, uis a ezt alacsonyab fordulaton nagyon kezesen szelíden tod használni, azonban 10e föllött kio tudod hozni belpőle a vadállatot is

egyébiránt üdv mindenkinek, gratulálok a kis koktél-paradicsomnak, és a többi. lassan teszem el magam holnapra, és reménykedem, h jövő hétre ne jöjjön be a meteorológusok jóslata, mert péntekre szerveztem magamnak hazutat, h szombaton feljöhessek a kicsikémmel
Mindent fikáz, ami nem Yamaha, márkafüggetlenül!
Egyébként én is sokat használtam lájtos, nyugis túrázásra, és arra is kiváló!
"márkafüggetlen":
Karmi!
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a CBF-fel kapcsolatban! Megbízható, kezes, kényelmes, nyomatékos két személlyel is (ezt volt alkalmam már többször, pl. ma is kipróbálni), rendesen szedi a lábát ha kell. Igaz az enyém még bejáratós, de ha már nem lesz az, akkor sem akarom nagyon tépni. A kevésbé robbanékony stílust kedvelem (ellenben Chrissel ), bár szeretem a sebességet. Nem utolsósorban szép is! Ha visszanézed a fórumot, akkor találhatsz néhány képet két csodaszép, kék Hondáról!
Ha van kérdésed, akkor szívesen segítek ha tudok!
Örülök, hogy egy ilyen jó fej emberrel bővül a banda!
A CBF-ről annyit, hogy benne van a vadállatka, csak elő kell tudni hozni! De ne ijedj meg, ez olyan, hogy nem fog megvadulni, csak ha nagyon akarod! Egy rendes, kiszámítható masina, nyílegyenes nyomatékkal, amiben azért van kakaó, ha kell!
Huh, mire visszajöttem tele van a topik sok kellemes reagálással a bejelentkezésemre.
Köszönöm!!!
Tomato! Végigkísértem anno, mikor még a másik topicban a motorválasztáson gyötrődtél (ha jól emlékszem te is először az ABS-es Hondával kacérkodtál), bevallom én is sokat töprengtem, de aztán úgy gondoltam, hogy ebben a kategóriában visszafogottabb a CBF, mint a Fazer. Bár, ahogy Motochris élménybeszámolóit olvasom…..

Hello Jim! Nem a motor hangja zavar, tudod: az irigység. Na komolyan, milyenek az első benyomások?
Kozmax: Üdv néked is! Gyakorlatilag újrakezdőnek számítom magam. A motort elsősorban országon belüli túrázásra, munkámmal kapcsolatos szaladgálásra (amibe város is van), szeretném használni.

Mégegyszer, köszi a meleg fogadtatást!
Ejj, már megint megondod a frankót!
Jóvanna.