Tomato! Engem csak ritkán szabad komolyan venni, de akkor nagyon! A Leo (családi csalétek - lásd jégkrém reklám ) kipuff a te "vasadra" gondolom 120 körül van... Ilyesmi árról beszélt a 600-as Fazernél is, sőt ott még óccsóbbért mondta. De ott szokott lenni a Fazer topikban is, illetve majd elküldöm neked SMS-ben a mobilszámát! Azt olvastátok, amit írtam máshol, hogy a Duna Plaza Superbike shopban Suomy bukók, méghozzá a prémiumkategória képviselőiből, nagyon durván le vannak árazva a megmaradt tavalyi darabokból??? Így néztem: Szép, csillivilli, mindentudó kupakok, egyesek 120-ról 70-re... csak hát, amilyen van, olyan van... nincs más méret, meg ilyenek. De akkor is!
Lumbergh! "Hiába vagy testes, hiába vagy vállas, a Balaton a kérdés, na nyögni a választ: Én és a haverom már Afrikán át jövünk, Párizsba mennénk, de már tele van a tökünk! ! !" Vigyázz Pécellel! Animál Kannibálsz RULEZ!
Jim! Mennék, de ma a nap nagy részét elfoglaló progi van nálunk, meg őszintén szólva a héten el akarom vinni a gépet a szervízbe, hogy a 6000-est (így 6300 körül ) csinálják már meg... és nem nagyon akarok kilométereket pakolni bele addig. De utána szabad lesz a menet, megyünk Kawabébbel ketten, le van zsírozva!
Tomato! Vegyél bizony Te is arra a böhömre fém fékcsöveket előre, én is most beszélem le Richie-vel ott nálatok a "Fézer" topikban, vagy jó árban láttam még itt is... Úgy néz ki, a kipuff is Richie-éktől lesz, nagyon szép árat mondott! Látjátok, Yamahások, ezek szerint vannak rendes emberek is köztetek!
Tgyene! Hogy áll a biznisz a mocival? Természetesen a Hondával... Nyáron kellesz Te is a közös olasz-francia-magyar nemzetközi CBF találkozóra!
JUHÉÉÉÉÉÉÉÉJJJjjjjjjjj
Az alacsony suly pont miat könnebb lesz a sikánokat venned az E-ringen, de mivel hamarabb leér minden, kissebb dölés szögeknél is. Jo az ugy ahogy van. Arrol nem is beszélve, hogy a villa szög is változni fog. Ha az elejét is lejjebb engeded, akkor kanyarba még rosszabb lesz az egész. Inkább szokd meg, hogy pipiskedned kell egy kicsit a lámpáknál. Igazábol, csak a helyben meg fordulásoknál lehet gond. Ne rontsd el azt a jo futomüvet.
ITT megnézhetitek
Hehe... Na majd megbeszéljük!
A nagyfézeren egy cső, van, tényleg...... az a khm... nos... "izgalmas" kinézetű
Akkor persze tuti olcsóbb!
az fzs1000-re nem lehet anniy, mint az fz6-ra a kipuff, mert sztenderd szimpla cső!!
többiek? benne vagytok? márc 2 ébredés után egy kis szellőztetés
Lumbergh! "Hiába vagy testes, hiába vagy vállas, a Balaton a kérdés, na nyögni a választ: Én és a haverom már Afrikán át jövünk, Párizsba mennénk, de már tele van a tökünk! ! !" Vigyázz Pécellel! Animál Kannibálsz RULEZ!
Van pár nm2 virágoskertem. Bevállalod??
kezd éledni a forum, tomato már motort akar csarélni
Puskin gondolatai függvényében??
ülünk a vonaton irány a balaton, a hőségben szlengek szárnyalnak szabadon... az útirány miskolc tiszai pályaudvar!
Tudod mit ........................nem veszlek komolyan
Remélem összejön
Motochris
Kérdezd meg a Richi haverodat hogy mennyi lenne náluk 1 vinci dob az FZS 1000-re
Teszem hozzá az előző h.sz.-omhoz, hogy persze "mégis van rendes ember a Yamahások között, mint Richie és Te" Cupp...
Have a nice mice... akarommondani weekend!
Jim! Mennék, de ma a nap nagy részét elfoglaló progi van nálunk, meg őszintén szólva a héten el akarom vinni a gépet a szervízbe, hogy a 6000-est (így 6300 körül ) csinálják már meg... és nem nagyon akarok kilométereket pakolni bele addig. De utána szabad lesz a menet, megyünk Kawabébbel ketten, le van zsírozva!
Tomato! Vegyél bizony Te is arra a böhömre fém fékcsöveket előre, én is most beszélem le Richie-vel ott nálatok a "Fézer" topikban, vagy jó árban láttam még itt is... Úgy néz ki, a kipuff is Richie-éktől lesz, nagyon szép árat mondott! Látjátok, Yamahások, ezek szerint vannak rendes emberek is köztetek!
Tgyene! Hogy áll a biznisz a mocival? Természetesen a Hondával... Nyáron kellesz Te is a közös olasz-francia-magyar nemzetközi CBF találkozóra!
JUHÉÉÉÉÉÉÉÉJJJjjjjjjjj
Arrrrivederci!
Jól olvasom? Tomato motort vásároltál?
Nézd meg a "köszönések" topikot.
Kiváncsi vagyok mit válaszolnak
Vagy minden rendbe?......vagy nem akarod hogy elérjenek
kalandos kis napom volt tegnap, egyáltalán nem így terveztem, de most éppen a dobó téren kávézok...
Meg tudnád nekem nézni hogy pontosan mennyiből jönne ki a Fém fékcsövek
De mi lesz a gumiégetéssel???????????Ha pipiskedek azt se tudom csinálni