Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a baja a zippzárnak hogy nem tudják megjavítani?
Oké, előtte meg iszunk-hányunk-belefekszünk, nem?!
Még az se. A szabad ég alatt alszunk!
Vajon erre hova lehet feltenni a tanktáskát...?

Hát végül is nem kicsi ez a doboz, belefér 2 bukó. Néhány zokninak meg alsógatyának amúgy sem kell sok hely... A belföldi túrák sátrasok lesznek?
Van egy zsír új tanktáskám IXS a mocihoz kaptam ajándékba de rossz rajta a zipzár úgy adták kicserélni nem tudják javítani se már pár helyen próbálkoztam.TIPP van
Szerintem az a tanktáska inkább csak nagyobb túrán fontos (pl. Olasz-francia túra ), országon belüli távokon jó az a "topkéz" doboz is!
De azért nem árt a tantáska sem.
Oké Fóka, vicceltem, nehogy kettéharapj!

Hát jah, először is nadrág, meg kesztyű. Aztán meg gyűjteni is kellene a nyári túrákra. Persze egy nyári túrán jól jön a tanktáska is... Ok-okozati összefüggés van itt kérem szépen!
Erre van az íbéjj... én is ott találtam de nem valószínű, hogy erre fogom költeni a pénzem.

Jim! Pedig kellenek előbb-utóbb! LOUIS?
Nem a csizma miatt megyek de ha már ott vagyok akkor miért ne
Kéne egy Fazeres
Ne már Chris!

Na jah, van aki Münchenbe jár csizmát venni... Én egyébként nem tudom eldönteni hogy mit vegyek. Kellene egy textilnadrág, egy kesztyű, tanktáska, meg esetleg egy új csizma. Csak éppen pénzem nincs mindenre
És ez Honda Dio
Itthon nem találtam én se. Egyébként Hein Gericke az ár annyi ami a képen van 199 eur.
Beszéltem telefonon német üzlettel van készleten, február végén megyek münchenbe akkor veszek ha nem lessz addig jobb.
Jim! jóóóóó
Figyelj, persze, jó... csak akkor is a másik csizmán kb. fél kilóval több hyper-műanyag védőcuc van... tehát biztonság szempontjából azt nem lehet felülmúlni semmi mással! Hacsak nem titánnal...
Ez tényleg jól néz ki Fóka! Tudod-e hogy ilyenhez itthon hol lehet hozzájutni és mennyiért?
Szerintem is nagyon jó!
De azért ilyet mondani, Girl, hogy kúva! Csúnya beszédért tíz másodperc eltiltást ítélek meg neked!

10...
9...
8...
7...
6...
5...
4...
3...
2...
1 ...

Jó.

Remélem tanultál az esetből!

Ez túra de sztem jó
Nem tudom, hogy csak lesz-e... a tavalyi (pl. enyém) szerintem tökugyanilyen...
De ha ők mondják... én is ott vettem, rendesek, segítőkészek!
Na de komolyra véve a csizma-ügyet: nekem is ilyen Vertigo-m van, mint a linkben, csak az enyém sima, nincs belül vízálló tepor réteg. De így is egész jól bírja... mindegy, nekem nem az a lényeg. A lényeg, hogy vérbeli sportcsizma létére egész kényelmes, és nagyon jól tartja az egész lábat. Végig cipzárazható az oldala (le a talpig, tehát kényelmesen lehet fel-levenni), cserélhető koptatók és protektorok vannak az oldalán, orrán (az Euroringen már sikerült is lekarcolni az orrprotektorokat, hála a túramotoros lábtartóknak,melyek leértek... de semmi komoly csak esztétikai bibi... az meg a ki a frászt érdekel ). És általában véve az egyik legjobb... ennek kicsit hyperebb okosságú (Vertigo Race, vagy ilyesmi) változatú tesóját használják versenyzők is.
És szerintem ez nem olyan dolog, hogy sportmoci vagy nem, mert ha esel, nem fogja nézni sem a motor, hogyan gyűri maga alá, vagy a lábtartó, hogyan döfi át a bokádat, sem az aszfalt, mennyire hagy némi húst a csontokon, vagy mennyire törik szilánkosra... Brrrrrr... vazz", bocs ha nagyon képletes voltam, de szerintem ez nagyon durva tud lenni... nem sok értelmét látom ennél kisebb tudású csizmát venni, ha az ember mindent meg akar tenni a védelemért...
Ennyi.
Ez még csak lessz és 61 be fog kerülni már kérdeztem a Motorline -ban de jól néz ki
Feltéve ha sötétkék
A tavalyi VOLT fesztivál 4 napjából 3 napon esett az eső és egyes lányok valahonnan előkotortak nagyon csini gumicsizmákat hihetetlen rózsaszínben, amin kis fehér virágok voltak... ezres Fazerhez kiváló!
Na jó a gsx-r hez azért már nem azt veszi fel, meg ha nincs víz akkor se.