Van egy zsír új tanktáskám IXS a mocihoz kaptam ajándékba de rossz rajta a zipzár úgy adták kicserélni nem tudják javítani se már pár helyen próbálkoztam.TIPP van
Szerintem az a tanktáska inkább csak nagyobb túrán fontos (pl. Olasz-francia túra ), országon belüli távokon jó az a "topkéz" doboz is!
De azért nem árt a tantáska sem.
Hát jah, először is nadrág, meg kesztyű. Aztán meg gyűjteni is kellene a nyári túrákra. Persze egy nyári túrán jól jön a tanktáska is... Ok-okozati összefüggés van itt kérem szépen!
Na jah, van aki Münchenbe jár csizmát venni... Én egyébként nem tudom eldönteni hogy mit vegyek. Kellene egy textilnadrág, egy kesztyű, tanktáska, meg esetleg egy új csizma. Csak éppen pénzem nincs mindenre
Itthon nem találtam én se. Egyébként Hein Gericke az ár annyi ami a képen van 199 eur.
Beszéltem telefonon német üzlettel van készleten, február végén megyek münchenbe akkor veszek ha nem lessz addig jobb.
Figyelj, persze, jó... csak akkor is a másik csizmán kb. fél kilóval több hyper-műanyag védőcuc van... tehát biztonság szempontjából azt nem lehet felülmúlni semmi mással! Hacsak nem titánnal...
Na de komolyra véve a csizma-ügyet: nekem is ilyen Vertigo-m van, mint a linkben, csak az enyém sima, nincs belül vízálló tepor réteg. De így is egész jól bírja... mindegy, nekem nem az a lényeg. A lényeg, hogy vérbeli sportcsizma létére egész kényelmes, és nagyon jól tartja az egész lábat. Végig cipzárazható az oldala (le a talpig, tehát kényelmesen lehet fel-levenni), cserélhető koptatók és protektorok vannak az oldalán, orrán (az Euroringen már sikerült is lekarcolni az orrprotektorokat, hála a túramotoros lábtartóknak,melyek leértek... de semmi komoly csak esztétikai bibi... az meg a ki a frászt érdekel ). És általában véve az egyik legjobb... ennek kicsit hyperebb okosságú (Vertigo Race, vagy ilyesmi) változatú tesóját használják versenyzők is.
És szerintem ez nem olyan dolog, hogy sportmoci vagy nem, mert ha esel, nem fogja nézni sem a motor, hogyan gyűri maga alá, vagy a lábtartó, hogyan döfi át a bokádat, sem az aszfalt, mennyire hagy némi húst a csontokon, vagy mennyire törik szilánkosra... Brrrrrr... vazz", bocs ha nagyon képletes voltam, de szerintem ez nagyon durva tud lenni... nem sok értelmét látom ennél kisebb tudású csizmát venni, ha az ember mindent meg akar tenni a védelemért...
Ennyi.
A tavalyi VOLT fesztivál 4 napjából 3 napon esett az eső és egyes lányok valahonnan előkotortak nagyon csini gumicsizmákat hihetetlen rózsaszínben, amin kis fehér virágok voltak... ezres Fazerhez kiváló!
De azért nem árt a tantáska sem.
Hát jah, először is nadrág, meg kesztyű. Aztán meg gyűjteni is kellene a nyári túrákra. Persze egy nyári túrán jól jön a tanktáska is... Ok-okozati összefüggés van itt kérem szépen!
Jim! Pedig kellenek előbb-utóbb! LOUIS?
Na jah, van aki Münchenbe jár csizmát venni... Én egyébként nem tudom eldönteni hogy mit vegyek. Kellene egy textilnadrág, egy kesztyű, tanktáska, meg esetleg egy új csizma. Csak éppen pénzem nincs mindenre
Beszéltem telefonon német üzlettel van készleten, február végén megyek münchenbe akkor veszek ha nem lessz addig jobb.
De azért ilyet mondani, Girl, hogy kúva! Csúnya beszédért tíz másodperc eltiltást ítélek meg neked!
10...
9...
8...
7...
6...
5...
4...
3...
2...
1 ...
Jó.
Remélem tanultál az esetből!
De ha ők mondják... én is ott vettem, rendesek, segítőkészek!
És szerintem ez nem olyan dolog, hogy sportmoci vagy nem, mert ha esel, nem fogja nézni sem a motor, hogyan gyűri maga alá, vagy a lábtartó, hogyan döfi át a bokádat, sem az aszfalt, mennyire hagy némi húst a csontokon, vagy mennyire törik szilánkosra... Brrrrrr... vazz", bocs ha nagyon képletes voltam, de szerintem ez nagyon durva tud lenni... nem sok értelmét látom ennél kisebb tudású csizmát venni, ha az ember mindent meg akar tenni a védelemért...
Ennyi.