tomato lehet találtam neked valamit
Givi túratáskaszett, 2db oldaltáska+1db hengertáska és egy Cameron tanktáska motoreladás miatt eladó! 10. 000 ft/db
20.) Givi túratáskaszett, 2db oldaltáska+1db hengertáska és egy Cameron tanktáska motoreladás miatt eladó! 10. 000 ft/db
Hely: Pest megye Feladás dátuma: 2006-02-17
Feladó neve: Váradi Attila Lejárat dátuma: 2006-04-03
Telefon: +36-30-9920-680
Ár: 10.000
Apróhirdetés adminisztrációja
Apróhirdetés azonosítója:4773928
Benzin témában Tomatóval értek egyet.
Bár én is tankoltam már "Istenhátamögött" és haza értem a masinával
-szóval rossz tapasztalatom nincs-
mégis jobban szeretek a jól reklámozott színes kutakon tankolni.
Főleg, ha mekiben leehető smart pont is jár hozzá...
Valószínüleg csak az én dilim, de, ha nem a mexokott kúton töltök, tisztára rosszul érzem magam és alig várom, hogy rányomhassak...
Egyszóval megszokás kérdése. Tény, hogy ugyan azt nyomod mindenhol, a tárolásra pedig nem tudok mit mondani. Én max 45-50 lityit halmozok fel a fekete villámban eccccerre...
Asszem ez még nem ipari mennyiség...
amúgy meg töltöttünk már auchan-t tescot, omw-t esso-t, jet-t és mindegyikbe ugyanaz ment, anyi a kölümbség, hogy az omw nek adalékolni kell némelyiket, na meg hogy a a nrmálisabb kutakon aranyos kutas lányok vannak
csak úgy simán kéz alatt megsúgom nektek hogy ugyanazt tankoljátok mindenhol, mert az összes benzinkutat az országban ugyanazokról a töltökről látják el, egyedül a shell V Power racing jön kintről.
Eszterciccccc, Kawabéb, Setopp, Zsuuuubaby ( forever in love ), hhornet (ő issss ), ki van még.......