Nyugi, csak az ésszerűség szűk korlátai között voltam vadállat! Utassal főleg nem szoktam veszélyesen menni! Gyorsabb tempó csak városon kívül egy rövid egyenesen volt, a sorok között pedig csak hangosak voltunk, nem gyorsak! Tudod, az a "motochris" stílus! Egyszer sem volt éles helyzet, minden klappolt!
Igazából csak az egyenesekben mentünk durvábban, ott is inkább csak az érzés volt a lényeg! Ott is csak ahol jó volt az aszfalt. Kanyarban és nyirkos felületen nagyon finoman gurultunk!
Szóval nem kell aggódnod, de köszi! Kawalány nevében is!
Na megvolt az évkezdő, utassal való motorozásom, Kawabéb társaságában.
Asszem élvezte... Én is! Hirtelen nem is tudom, mi volt az oka... alig mentünk néha kilónyolcvanat, meg az egyes-kettes-hármas-kuplungnélkül is csak időnként jött elő... Ja, igen, a sorok közt "halkan csordogáló" (alig nyélgáz) technikámat értékelte még! Az pedig nagyon hatékony! És találkoztunk két Gixxeres ismerőssel a motorosok.hu-ról az egyik piros lámpánál a Vácin... majdnem mi voltunk a jobbak , nem maradtunk szégyenben!
Szóval klafa volt!
Majd megyünk még, K.girl!
Hurrá! ! ! Éljen a powerslide, meg a kormánycsapkodás
Na jó, nem is.
szerintem ez jó jel Kishapsi,remélem ez már igy is marad,és innetöl kezdve még jobban javul az idö.Szia Esztercica,hogy vagy,készited már a motort a tavaszra?
na most inditottam be egy kicsit a gépet
faszán bemelegedett oszt jött a kisebb gázfröcs, oszt mikor faszán bemelegedett akkor a nyélgáz.
akönyezett a szemem mikor megjelentek a kis 10 centis lángnyelvek a kipuff végén
Üdv!
Ha végleg eltűnnek az útmenti hókupacok és már nem lesz vízátfolyás az aszfalton, akkor teljesen jó lesz.És persze ha a hőmérséklet is legalább ilyen maradna... Bár lehet hogy más nem így gondolja, mert bementem Esztergomba és egy darab motorost sem láttam útközben.
Tavaly tavasszal volt egy katonamotoros találkozó Kalocsán, amin részt vettem és egyik nap elmentünk Hajósra, ami Kalocsától kb. 20 km-re van és egy pincefalu. Ott megnéztük az egyik pincét, kóstolót is kaptunk (nagyon finom borok vannak), és vásárolni is lehetett (én is azt tettem, este el is tűntettük a tábortűz mellett ). Szóval szerintem ez egy félnapos programnak nagyon jó.
Jim
vaddisznóból és őzből szerencsémre el vagyok látva, és még a pörkölt-főzéshez is konyítok valamicskét (egy kalocsai gyerek hogy is ne konyítana ), uh a kajáról én gondoskodom!! már csak időpont kell, meg jelentkezők, meg kitalálhatnánk egy kiegészítő útvonalat valamerre, mert a bp-kalocsa nem egy nagy kaland
Lum...
Csak ne "azt a szar"-t hozd a bográcsba, mint ahogy mondtad, hanem valami vaddisznóhúst
Ja és főzésbe rám ne számítsatok (max 1 rántottát dobok össze) A tüzet azt válalom
beszéltem a kaloringes srácokkal, a jövő héten egyeztetnek még egyet, és kialakul a végleges időbeosztás, uh szervezhetünk egy eszem-iszom-dínom-dánommal egybekötött kalocsai motorozós napot, ha még van rá igény!!
most jártam a camponánál, ott már a gixxeres kint volt, egyéni módszerrel szárítótta az aszfaltot a lámpánál, de az is lehet hogy az elsőféke beragadt és nem tudott elindulni, azért füstölt a gumija.
Igazából csak az egyenesekben mentünk durvábban, ott is inkább csak az érzés volt a lényeg! Ott is csak ahol jó volt az aszfalt. Kanyarban és nyirkos felületen nagyon finoman gurultunk!
Szóval nem kell aggódnod, de köszi! Kawalány nevében is!