Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fura 1 izlésed van ....de hát lányból vagy.
Itthon is mindenféle zöldségeket kellene ennem........
Mindent lehet, édes!
Na majd jövök, v.mikor, megyek tanulgatni, órára. Pussz, aki igényli
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúú!!!
Mauro pizzériája sajna kimaradt. nem igazán szeretem a pizzát de ha lehet ott rendelni brokkolis tésztát sok sajttal...
azon is én vagyok... tudathasadásom van... amikor infos vagyok akkor úgy nézek ki mint azon a képen, amikor a motoron ülök, és ezek a nyomi májerek csak a hátamat látják akkor olyan "snájdig" fiatalember vagyok mint a képen....

LX
SORBERT NORBI lefoggyasztotta
Biztos Kawabéb
miért?
Szió
akkor ki ül a motorodon?
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Neked annyi Esztercica
hehe, megidéztük... a dagi infós
Mint a szél.....megyünk
Bár nincs olyan túra vagy tali amit manapság visszautasítanánk
Aztán majd nyáron jön majd a ....."most nekem dolgoznom kell"....vagy "a lányomnak versenye van".......stb.
De ha belefér megyünk
Zamárdit ismered? Mauro pizzériája megvan? ISSSSSTENI!!! Kajálni a legjobb, bulizni meg majd meglátjuk!
nem, nem viccel... tényleg én vagyok....

LX
nekem lelle a bázis, de természetesen bármi jó, ahol van víz és út. naná, h benne vagyok/unk!!! renegade sem rossz ötlet, szép emlékeim vannak

na most már megyek télleg!!

csőváz!
egy siófoki klubtalálkozó az üzletsoron?
egy barátom az egyik játékteremben pénzváltó a beach-csel szemben. ő megengedné és vigyázna is a szépségekre, míg mi a renegate-ben bulizunk
jöttök nyáron?
partot...
az északi parot kerülöm, sokat villog ott a trafipax, de ha tehetem, motor+strand always
Hopp, wazz" eltaláltam, hogy "Ákiboy", az öregfiú van a képen, még így tarkóról is ( - Mert hogy lehet valaki "85-ös, születésű, mint én, kérdezte hüledezve, majd kozmax és tomato, akik együtt majdnem kiadják a 80-at, lehurrogták őt is a maga 27 évével , hogy az se sokkal több). Riszpekt!
na én tipegek netközelből, uh ég áldjon mindenkit!
holnap ugyanitt!!

eszti, te szoktál balaton környékén rosszalkodni a szépséges kékségeddel?
ugye csak viccelsz?
Ő AZ!!!

hogy sikerült rálelned???
őt még nem ismerem, de találtam egy fotót