Ezek alapján lehet nekem sem ártana meg lecserélni benne az OIL-t mert már két teljes szezont benne volt. Bár nem érzem rossznak és mondjuk ez ugye Honda is ami ugye sosem döglik meg. Na mindegy a szervizes lista végére azért ezt is felírom. Mert most van előtte fontosabb is.
Tudja esetleg valaki hogy milyen csavar van a felfordított villában ami fixálja a krómcsövet ? Imbusz és torx nem passzol bele. Nagyítóval sem állapítható meg, gépkönyvben nincs benne. Szétbarmolni meg nem szeretném... Ez egy régi levegő olajos GSXR fordított villa.
Nincs mit barátom ! Az olasz technikához tele vagyok spec szerszámmal ! Betonvas a tengelybe , sörös rekesz alája , flex meg varga pisztoly , egyesével sincs ellenfél , így együtt meg esélye sem volt a Ducinak ellenkezni !
Tudja esetleg valaki hogy milyen csavar van a felfordított villában ami fixálja a krómcsövet ? Imbusz és torx nem passzol bele. Nagyítóval sem állapítható meg, gépkönyvben nincs benne. Szétbarmolni meg nem szeretném... Ez egy régi levegő olajos GSXR fordított villa.
Írtam privát üzenetet, várom a válaszod ;)