és ha átdugok egy vasat a nyak alatt és annak a két végére rakom a láncot és úgy emelem? fúú de gányolás de ha jó akkor pont leszarom . mondjuk lehet RC51 megoldása egyszerűbb
Miert nem a szerelo szedi ki? Miert cserel perselyt? Log a telo? Mikor a sarvedo is lennt van valaki tamassza meg a kormanyt valamelyik iranyba hogy ne mozogjon majd mozgasd meg a telot elore hatra. 1-2mm meg jo lent a vegeken merve. Csekkold a kormanycsapagyakat is ha mar a levegoben van.
Ha kézi benzincsapod van akkor tényleg tűszelep lehet, de ha vákuumos, akkor a vákuumcsövön át ki tudja kerülni a benzin a karbit és egyből a torokba folyik bele. Nem ismerem azt a motort, csak gondoltam hátha segít. :)
Ez egy 1991 körüli ktm lc4. Nem mai darab így van hibalehetőség bőven. Most rakom rendbe mert most került hozzám. Karbira gyanakszom mert hiába folyat a benzincsap attól még a tűszelepnek zárnia kellene. De várom az ötleteket.
Oldalsztenderen biztosabban all. Termeszetesen puhafat hasznalj es legyel biztos a dolgodban, emeles kozben mozgasd a motort hogy lasd mennyire stabil. Egyebkent a zsirafmegoldas is mukodik ha a felso kiflinel fogatod fel bar az imbolygas miatt az sem igazan jo megoldas.
Ki szeretném venni a villákat a motorból, de nincs első emelőm. Az úgy megoldható, hogy hátsó emelőre rakom és alul egy olajemelővel megemelem az olaj tartálynál? Természetesen raknék léceket az emelő és a tartály közé. Vagy felejtsem ezt el? Esetleg valakinek valami ötlet?
tiszteletem minden motoros társamnak olyan gondom lenne hogy van 1 husqvarnatc450-motorom hidegen 1 rugásra indul 2-3 percet üzemel utánna nem lehet elinditani vezérlés jó szelephézag jó porlasztó jó már vettem rá 1 másik gyári karbit ugyanaz a szitu gyujtás? és mikor nem indul olyat durranik a kipufogóba hogy benn a házban is megilyednek ha valakinek lenne kézenfekvő ötlete nagyon megköszönném üdv Gyuri
Itt van. Nem bonyolult.
Ki szeretném venni a villákat a motorból, de nincs első emelőm. Az úgy megoldható, hogy hátsó emelőre rakom és alul egy olajemelővel megemelem az olaj tartálynál? Természetesen raknék léceket az emelő és a tartály közé. Vagy felejtsem ezt el? Esetleg valakinek valami ötlet?