Én már nagyon várom, hogy jóidő legyen,és elkezdődjön a verseny :) Tuti nevezni fogok :) Nekem nem az lesz a lényeg, hogy nyerjek, mert ez amugy is lehetetlen lesz,de legalább lehet pályázni:D:D
Húúúúúú!
Nagyon jó a csajok a motoron lévő cikk.Nagyon meglepődtem, hogy én is rajta vagyok a fotók között..Nem tudom,kinek kell megköszönni?
Egyébként biztos jó lesz, hogy lesz csajos verseny és nem is a "verseny" miatt, hanem hogy még többet pályázhatunk!Már alig várom a jövő szezont, addigra már talán kisfiam is mocira ülhet..hihi..persze egész kicsire csak még..
nahhh mar csak ez hianyzott
most megint elkezdtem tanakodni, hogy inkabb uj labakat szereltessek a Tehennek, vagy eladjam pedig delelott hivott egy fiucska, hogy ooooolyan szivesen megvenneee
Eszti, mééééé csinalod eztet veheleheheeeeeeem
A big-big gyalogendurance-n sikerül kikisérletezni a patex-gumimatrac-kávé-kispóni-görkori-kisdömper felvételi üzemmódot, hogy ne vesszen kárba a befektetett energia és gumimatrac , a jövőre induló Női Kupán lehet folytatni http://www.csajokamotoron.hu/i...
szerezzenek a csajok egy olajos hordot, mint a bronxi filmekben ott talan meg tudnak beszelni, kinek mi baja is volt a masikkal es ha van egy kis humorerzekuk, meg szalonnat is suthetnenek
Az úttörő ahol tud segít és számíthat bajtársára mindig egyébként egy nagy tábortűz is kellene, úgyis hideg lesz és körbe ülve el lehetne szívni a béke pipákat szép sorban
Én már nagyon várom, hogy jóidő legyen,és elkezdődjön a verseny :) Tuti nevezni fogok :) Nekem nem az lesz a lényeg, hogy nyerjek, mert ez amugy is lehetetlen lesz,de legalább lehet pályázni:D:D
A motorozást nem lehet elég korán kezdeni olyan jófejek, mikor azokkal a pici motorokkal száguldoznak.
Nagyon jó a csajok a motoron lévő cikk.Nagyon meglepődtem, hogy én is rajta vagyok a fotók között..Nem tudom,kinek kell megköszönni?
Egyébként biztos jó lesz, hogy lesz csajos verseny és nem is a "verseny" miatt, hanem hogy még többet pályázhatunk!Már alig várom a jövő szezont, addigra már talán kisfiam is mocira ülhet..hihi..persze egész kicsire csak még..
most megint elkezdtem tanakodni, hogy inkabb uj labakat szereltessek a Tehennek, vagy eladjam pedig delelott hivott egy fiucska, hogy ooooolyan szivesen megvenneee
Eszti, mééééé csinalod eztet veheleheheeeeeeem
http://www.csajokamotoron.hu/i...
Szerinted én akkor még fogok kapni levegőt
csak lofarkad