Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez olyan mint a KENO "bármikor bejöhet"
Sziasztok!

Én már nagyon várom, hogy jóidő legyen,és elkezdődjön a verseny :) Tuti nevezni fogok :) Nekem nem az lesz a lényeg, hogy nyerjek, mert ez amugy is lehetetlen lesz,de legalább lehet pályázni:D:D
A békepipa elszívásához vezető út első állomása
A motorozást nem lehet elég korán kezdeni olyan jófejek, mikor azokkal a pici motorokkal száguldoznak.
baby rider
Húúúúúú!
Nagyon jó a csajok a motoron lévő cikk.Nagyon meglepődtem, hogy én is rajta vagyok a fotók között..Nem tudom,kinek kell megköszönni?
Egyébként biztos jó lesz, hogy lesz csajos verseny és nem is a "verseny" miatt, hanem hogy még többet pályázhatunk!Már alig várom a jövő szezont, addigra már talán kisfiam is mocira ülhet..hihi..persze egész kicsire csak még..
Check this out! Ladies Dunlop Trophy Meg kuksizom Én is....
nahhh mar csak ez hianyzott
most megint elkezdtem tanakodni, hogy inkabb uj labakat szereltessek a Tehennek, vagy eladjam pedig delelott hivott egy fiucska, hogy ooooolyan szivesen megvenneee
Eszti, mééééé csinalod eztet veheleheheeeeeeem
A big-big gyalogendurance-n sikerül kikisérletezni a patex-gumimatrac-kávé-kispóni-görkori-kisdömper felvételi üzemmódot, hogy ne vesszen kárba a befektetett energia és gumimatrac , a jövőre induló Női Kupán lehet folytatni
http://www.csajokamotoron.hu/i...
meséltem már nektek Gábor gyerekkorárol,,?,,,
jó ötlet... :D
de azt bezzeg érted, hogy belőlem miért kell leszállóegységet csinálni, Á'la Mars
powertape, és buvár felszerelés,,,,?
ezt nem értem,,,, miért kell szegény békákbol pipát csinálni, és körbe űlve elszivni öket,, ,
Na pont ettől féltem... nem kell nekem ellenség, mikor vannak barátaim...
Szerinted én akkor még fogok kapni levegőt
nincs is akkora fuled
csak lofarkad
szerezzenek a csajok egy olajos hordot, mint a bronxi filmekben ott talan meg tudnak beszelni, kinek mi baja is volt a masikkal es ha van egy kis humorerzekuk, meg szalonnat is suthetnenek
az meg én leszek, ha belemegyek ebbe...
mindent a barátokért, nomeg mindent a műsorért, mehet...
Már frászt kaptam, hogy még egy lovat is rám akarsz powertapezni... biztos ami biztos alapon...
Az úttörő ahol tud segít és számíthat bajtársára mindig egyébként egy nagy tábortűz is kellene, úgyis hideg lesz és körbe ülve el lehetne szívni a béke pipákat szép sorban
ha lo nincs jo a szamár is,,,
najah... leszel a "berepülő pilóta"?