Hogy a ló is, mint magyar hagyomány megmaradjon powertapezzük rá még egy minipónira is (arról leér a görkoris lába), persze a matracokkal, görkorival, mindennel egyetemben
tovább gondoltam, lehetne egy kötelet kötni a derekára, több görkorcsolyát is fel powertapez -ni különböző helyekre, és lehetne vontatni motorral,, no break system,,
egyszerű ,, powertape-el körberagasztunk Gáborra egy csomo felfujt uszo matracot, a réseket kifujjuk purhabbal, ugyan ez a kamerára is, görkori a lábára ,és felirjuk rá : airbag cameraman Gábor
szerintem a bevetelt inkabb az uj kamera megvasarlasara fogjuk kolteni, ha ennyit esel-kelsz
de a testi epseged mindennel fontosabb ugyhogy kitalalunk valami megoldast hatha valaki a nyakaba vesz es fut veled a teljes tavon
dehogynem... csak akkor burleszk filmet forgatunk, melyben vetélkedő gyanánt tippelni lehetne, hogy a verseny alatt hányszor bukok orra, és hányszor esek hanyatt a kamerával... a bevételt meg elosztjuk...
Végül is miért ne csak nem szeretnénk 5letrablók lenni, ezért gondoltam eme útját a háttér-tények feltárásának, egyeztetésének.
Megfejtettem amúgy lfp = Locsi-Fecsi-Pályázás a topic csak erős idegzetűeknek való
Kedves káj felgyógyultál már ?
Hmmmm nem semmi
Könnyítésképpen Te kaphatsz rollert, vagy valami kocsiszerű szerkezetet (kisdömbert ), ha cipeled végig a távon az oltári vágta alatt ezt a szerkezetet
Kedves Kisgazdánk
Az ötleted már el kezdett önálló életet élni, azaz a háttérben kidolgozás alatt van, egyelőre csak egy futam, nem az egész sorozat
Kérlek priviben vedd fel a kapcsolatot velem (emilkén, köccike ), mert az ötletgazdát nem szeretnénk kihagyni semmiből, sőőőt kell a Fővédnök természetesen minden jog fenntartva Neked
na csak ovatosan azokkal a jogokkal, otletgazda ur
Sesztyvel meg a vegen valami ellenplatformot hozunk letre es akkor majd ezen is lehet huzakodni egy jot
szabadalmaztatni kellene, kozvetlenul a kiprobalas utan
Viszont akkor az egész felvétel olyan lesz, mintha lóhátról forgatnánk, vágta közben...
de a testi epseged mindennel fontosabb ugyhogy kitalalunk valami megoldast hatha valaki a nyakaba vesz es fut veled a teljes tavon
gorkorcsolya nem lenne jo sin helyett
És szerinted ez jutalom lenne, vagy bünti?
Megfejtettem amúgy lfp = Locsi-Fecsi-Pályázás a topic csak erős idegzetűeknek való
Kedves káj felgyógyultál már ?
De ha valaki végigtol egy kisdömperben, isten bizony vállalom...
Könnyítésképpen Te kaphatsz rollert, vagy valami kocsiszerű szerkezetet (kisdömbert ), ha cipeled végig a távon az oltári vágta alatt ezt a szerkezetet
A gyalog onboard-ot nálunk úgy hívják, hogy Steadicam, és nem túl könnyű szerkezet...
Az ötleted már el kezdett önálló életet élni, azaz a háttérben kidolgozás alatt van, egyelőre csak egy futam, nem az egész sorozat
Kérlek priviben vedd fel a kapcsolatot velem (emilkén, köccike ), mert az ötletgazdát nem szeretnénk kihagyni semmiből, sőőőt kell a Fővédnök természetesen minden jog fenntartva Neked
Sesztyvel meg a vegen valami ellenplatformot hozunk letre es akkor majd ezen is lehet huzakodni egy jot