Tényleg zoomolás Kíváncsi leszek azokra a képekre, amiket a pasik csináltak a CSAPATról Ott nem automata, hanem mechanikus zoom volt Ha kevés a hely...menj az üvegajtón kívülre.....wáháháhááááá
Ancsy - Alex lesz az Angyalok sajtófotósa, ha a jövőben szorgalmasabb?
Out of order .... volt mind .. Én mentem volna de hát most kicsit távolabb vagyok ... Pedig vittem volna a fasza NDK Practika fényképezőgépemet hogy rá zummoljak a brigádra
igen, ugyanarról a Beáról beszélünk..
motorozás kapcsán jöttél szóba.. kérdezte, hogy emlékszem-e rád, mondtam, hogy nem tudok róla, hogy kéne, aztán leesett neki, hogy mi hárman (Évivel) csak általánosban voltunk együtt, utána már csak ők ketten..
..egyébként jól van, ugyanolyan bolond banya, mint mindig is volt..
Hát tényleg kicsi a világ bakker:)
Igen, Évivel együtt néptáncoltunk, de már nagyon régen volt..azóta ő is gyerekes anyuka már:)) Rég nem beszéltem én sem vele amúgy. S.Bea? Sejtek valakit, akiről szó lehet, fősulin volt szaktársam,ha egy személyről beszélünk.De hogy jöttem én szóba nálatok? motorozás miatt tán? Mi van Beával amúgy, jól van?
hétvégén otthon voltam Győrben, és találkoztam az egyik legrégibb és legjobb barátnőmmel (S. Bea), aki rákérdezett, hogy ismerlek-e téged.. ha minden igaz, akkor egy tánccsoportban voltál Gy. Évivel, aki nekem szintén osztálytársam volt még általánosban... ..Évivel én már nem tartom a kapcsolatot, de Beussal immár 21 éve nyúzzuk egymást..
Ancsy - Alex lesz az Angyalok sajtófotósa, ha a jövőben szorgalmasabb?
Ha a paparazzo-d jó képeket csinálna rólunk, küld már el őket:))))
Kukkantsatok be az adás-vétel forumba, van egy eladó Hayabusám. Csak bátran, lehet vele alázni!
És azok a tekintetek, amikor majd leveszitek a sisakot... hmmm!
Szóval hívjatok, ha érdekel valakit.
Csókolom!
motorozás kapcsán jöttél szóba.. kérdezte, hogy emlékszem-e rád, mondtam, hogy nem tudok róla, hogy kéne, aztán leesett neki, hogy mi hárman (Évivel) csak általánosban voltunk együtt, utána már csak ők ketten..
..egyébként jól van, ugyanolyan bolond banya, mint mindig is volt..
Igen, Évivel együtt néptáncoltunk, de már nagyon régen volt..azóta ő is gyerekes anyuka már:)) Rég nem beszéltem én sem vele amúgy. S.Bea? Sejtek valakit, akiről szó lehet, fősulin volt szaktársam,ha egy személyről beszélünk.De hogy jöttem én szóba nálatok? motorozás miatt tán? Mi van Beával amúgy, jól van?
Ezt mire értetted?