Nincs itt semmi vita csak én kicsit mérges lettem, azért a hozzászólás a másik topikban.....
Amúgy azért te is tudod nem csak a fórumon tudtunk volna kapcsolatba lépni, feltéve ha tényleg számít bárkinek bármit az Angyalok csapata....
Mert ezek alapján nem úgy tűnik....
Azért elmondanám itt hogy engem meg kitiltott Csaba és Seszy a fórumról...és ne feledjük el melyik fórum az amin ott vigyorog a logó amit készítettem és ott az általam kitalált jelmondat....na......
Nos ahogy vártuk, már kezdődik is a vita de szerintem a közös érdek tekintetében, hagyjuk most az egymással szembeni ellentétet és próbáljunk meg felnőttek módjára viselkedni, ha nem is csípi egymást a két csapat a motorozás közös bennünk és azt mindenki imádja, így még izgalmasabb és remélhetőleg sportszerű verseny részesei lehetünk....mikor a listát készítettem és akiket ismertem mindenkivel egyeztettem, Sesztyvel egyetemben, ki az aki akar indulni, de mivel a száguldóangyalok nem engedtek belépni a fórumukba így csak meg említeni tudtam őket, hogy tuti fognak indulni a versenyen, így nem feledkeztem meg róluk sem....
BR oldalról, friss hír:
"Megvan az örömhír: 2009-ben folytatjuk a Dunlop Trophy-t. Jön a VI. Dunlop Trophy!
A valószínű kategóriák: 125 Sport, 600, 750, 1000. Az újdonság pedig: hölgy verseny! Talán nevezhetnénk Ladies Dunlop Trophy-nak is!
Ami a versenyek számát illeti, valószínű, hogy három helyszínen 7 verseny kerül a naptárba. Az új helyszínek: Balatonring, PannóniaRing. Az már biztosnak látszik, hogy mi fogjuk felavatni a Balatonringet a Magyar Grand Prix előtt!" KÖSZÖNJÜK
Hajrá Motoros-Szívek, www.motoros-szivek.hu, Csajok csatlakozzatok, gyertek, a potenciálisan induló Hölgyek nagy része itt elérhető! Esernyőtartó Pasikra felvételt hírdetünk :)
Kedves motoros csajok, asszonyok!
December 12-én lesz a Mikulással és Karácsonyozással egybekötött harmadik klubtalálkozónk, várunk majd mindenkit szeretettel!
Akit érdekel időpont és helyszín későbbiekben a weboldalunkon. www.szaguldoangyalok.hu
Sziasztok! Ma Kosdon a királyválasztón kint volt egy lány, terepszínű cross gatyába + cross csizmába kapucnis kabátba . egy másik csajxival voltak . Esetleg ismerős valakinek ?
Sok kawás cuccom van, igen. A pizsi épp nem az, de jó ötlet! Karácsonyra megajándékozom magam vele.
Megnéztem a honlapotokat az előbb. Van ott egy hölgy rendes motorral (636), kérlek add át neki üdvözletem, ha legközelebb találkoztok. :)
Amúgy azért te is tudod nem csak a fórumon tudtunk volna kapcsolatba lépni, feltéve ha tényleg számít bárkinek bármit az Angyalok csapata....
Mert ezek alapján nem úgy tűnik....
Azért elmondanám itt hogy engem meg kitiltott Csaba és Seszy a fórumról...és ne feledjük el melyik fórum az amin ott vigyorog a logó amit készítettem és ott az általam kitalált jelmondat....na......
HÁT ENNYI!