Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs itt semmi vita csak én kicsit mérges lettem, azért a hozzászólás a másik topikban.....
Amúgy azért te is tudod nem csak a fórumon tudtunk volna kapcsolatba lépni, feltéve ha tényleg számít bárkinek bármit az Angyalok csapata....
Mert ezek alapján nem úgy tűnik....
Azért elmondanám itt hogy engem meg kitiltott Csaba és Seszy a fórumról...és ne feledjük el melyik fórum az amin ott vigyorog a logó amit készítettem és ott az általam kitalált jelmondat....na......

HÁT ENNYI!
Nos ahogy vártuk, már kezdődik is a vita de szerintem a közös érdek tekintetében, hagyjuk most az egymással szembeni ellentétet és próbáljunk meg felnőttek módjára viselkedni, ha nem is csípi egymást a két csapat a motorozás közös bennünk és azt mindenki imádja, így még izgalmasabb és remélhetőleg sportszerű verseny részesei lehetünk....mikor a listát készítettem és akiket ismertem mindenkivel egyeztettem, Sesztyvel egyetemben, ki az aki akar indulni, de mivel a száguldóangyalok nem engedtek belépni a fórumukba így csak meg említeni tudtam őket, hogy tuti fognak indulni a versenyen, így nem feledkeztem meg róluk sem....

www.motoros-szivek.hu
juhéééééééééééé ott a helyünk!

www.motoros-szivek.hu
BR oldalról, friss hír:
"Megvan az örömhír: 2009-ben folytatjuk a Dunlop Trophy-t. Jön a VI. Dunlop Trophy!
A valószínű kategóriák: 125 Sport, 600, 750, 1000. Az újdonság pedig: hölgy verseny! Talán nevezhetnénk Ladies Dunlop Trophy-nak is!
Ami a versenyek számát illeti, valószínű, hogy három helyszínen 7 verseny kerül a naptárba. Az új helyszínek: Balatonring, PannóniaRing. Az már biztosnak látszik, hogy mi fogjuk felavatni a Balatonringet a Magyar Grand Prix előtt!" KÖSZÖNJÜK

Hajrá Motoros-Szívek, www.motoros-szivek.hu, Csajok csatlakozzatok, gyertek, a potenciálisan induló Hölgyek nagy része itt elérhető! Esernyőtartó Pasikra felvételt hírdetünk :)
Kedves motoros csajok, asszonyok!
December 12-én lesz a Mikulással és Karácsonyozással egybekötött harmadik klubtalálkozónk, várunk majd mindenkit szeretettel!
Akit érdekel időpont és helyszín későbbiekben a weboldalunkon.
www.szaguldoangyalok.hu
Mhh ,nem is rossz
www.szaguldoangyalok.hu

Motoros csajoknak:))))
Sziasztok! Ma Kosdon a királyválasztón kint volt egy lány, terepszínű cross gatyába + cross csizmába kapucnis kabátba . egy másik csajxival voltak . Esetleg ismerős valakinek ?
ááá,kösz de nem!minek mégegy?
Quenbaba-nak és a fiúknak üzenem, hogy az angyalok fórumába csak lányok regelhetnek, fiúk nem..bocsi, ez van...Iwiwünkre jöhettek...
most nem jó,mert nem otthon vagyok ...de jövő hét vége felé már otthonról is tudunk dumálni ...addig még tanulok,mert szerdán vizsgázom.
MSN?
cijjóka! mizújs van Veled?...ezer meg egy éve nem...
cijja...
Igen,van...mi pont múlt héten vasárnap láttunk egy szőke csajszit Ducatival közlekedni Győrben.
Nincs valakinek eladó fekete DRZ?
Csá Csajok!
Csak azt szeretném megérdeklődni, hogy létezik-e M.o-on
olyan nő aki bármilyen Ducatival közlekedik?
Még soha nem láttam csak azért!
Bár ha jobban belegondolok... az lehet épp Maja volt, akire gondoltál
Igen, + egy csörikés
Sok kawás cuccom van, igen. A pizsi épp nem az, de jó ötlet! Karácsonyra megajándékozom magam vele.
Megnéztem a honlapotokat az előbb. Van ott egy hölgy rendes motorral (636), kérlek add át neki üdvözletem, ha legközelebb találkoztok. :)
De ha már itt tartunk, akkor neked Tasmán ördögös van netán?
Nincs is pizsim
Neked meg repsol-os
Jajh már, nem azt mondtam. De fogadjunk, h Kawás pizsid van
Jah és azt is tudom, h kiborító vagyok...meg kikészítelek