Jajjaj látom utolért mniket amerika Vigyázzatok magatokra mert az ilyen viselkedés ragályos! Az elején észre sem veszed, aztán elhülyülsz Ő jól szemlélteti mnidezt, sztem 1 kifejlett példánnyal van dolgunk, rajta megfigyelhető az elhülyülés
Ez voltam én 2 Deci Jagermeister után, bocs ha melléüthetem 1 2 bilentyűt, vagy a hejlyesírásé
Aztán csak óvatosan!!
a krómszár nem olajos lehet hogy csak a szimering ment szét és elfolyott az olaj belőle.
általában ez szokott a legelső lenni a hibák között.
szerintem érdemesebb egy szervizt keresned jobban jársz vele.
pontosan mi is a baja a központi rugódnak?
és miyen márka? mert például pesten az üllői uton foglakoznak központi telo felujításával.
és tapasztalatból mondom, hogy jobban járdz ha felujitatod, mert akkor lesz egy tök zsír telod évekig, ha veszel egy bontottat az meg lehet nyár közepén behal.
nekem is nyáron törött el az enyém, pedig öhlins versenyrugostag, és nekiáltam bontóban keresni, és 45 e lett volna valahol mucsaröcsögén.
bevittem az üllői utra, igaz hogy 3 hét volt mire megjött minden alkatrész, de 37 e lett csak , és olyan faszán működik hogy majdnem beszartam az első nagyobb ugratásnál.
Próbálj a neten törött NSR után kutatni, hívd fel az ürgét és kérdezd meg tőle, hogy nem-e adná el neked csak a rugót belőle. Ez is 1 módszer, próba cseresznye!
Vagy rendelj egy újat a HONDA-tól , vagy keressgél j bontóban!
én helyedben elősször a bontót próbálnám meg mert az olcsóbb lenne , de ott nem biztos hogy találsz4
Emberek!! A 125Klub dolog alakulgat, szépen lassan, de biztosan!! Kis türelmet kérünk.... a tervek szerint a szezon kezdetére meglesz minden, szóval mire itt a jó idő, klubb is lesz!!!
Ez voltam én 2 Deci Jagermeister után, bocs ha melléüthetem 1 2 bilentyűt, vagy a hejlyesírásé
Aztán csak óvatosan!!
amúgy meg kapja be az effajta geci, ez nem motoros aki a saját motoros ársát szídja.
És itt éli ki magát.
általában ez szokott a legelső lenni a hibák között.
szerintem érdemesebb egy szervizt keresned jobban jársz vele.
és miyen márka? mert például pesten az üllői uton foglakoznak központi telo felujításával.
és tapasztalatból mondom, hogy jobban járdz ha felujitatod, mert akkor lesz egy tök zsír telod évekig, ha veszel egy bontottat az meg lehet nyár közepén behal.
nekem is nyáron törött el az enyém, pedig öhlins versenyrugostag, és nekiáltam bontóban keresni, és 45 e lett volna valahol mucsaröcsögén.
bevittem az üllői utra, igaz hogy 3 hét volt mire megjött minden alkatrész, de 37 e lett csak , és olyan faszán működik hogy majdnem beszartam az első nagyobb ugratásnál.
Pesten foglalkoznak ezzel.. Nézz utána..
Az új meg egy kicsit drága
én helyedben elősször a bontót próbálnám meg mert az olcsóbb lenne , de ott nem biztos hogy találsz4
Csak legyen már végre tavasz......