Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mekkora???????????????????????????
a gyorsaságisok a legjobbak de az is jo a cross a király
Jajjaj látom utolért mniket amerika Vigyázzatok magatokra mert az ilyen viselkedés ragályos! Az elején észre sem veszed, aztán elhülyülsz Ő jól szemlélteti mnidezt, sztem 1 kifejlett példánnyal van dolgunk, rajta megfigyelhető az elhülyülés
Ez voltam én 2 Deci Jagermeister után, bocs ha melléüthetem 1 2 bilentyűt, vagy a hejlyesírásé
Aztán csak óvatosan!!
le kell szarni az ilyeneket , csak így akarnak feltünni, azt lehet hogy van egy öreg kempinje, és internet kávézóbol irogat

amúgy meg kapja be az effajta geci, ez nem motoros aki a saját motoros ársát szídja.
Biztos valami ÓVOD-ás a gyek , mert ez nagyon ovodás viselkedés!Meg így csak magáról álítja ki a szegénységi bizonyítványt!
Nem volt gyerekszobája
És itt éli ki magát.
Hogy lehet valaki ekkora tahó?
Na takarodj a kurvaanyadba te mumajer gyoker
Mi gyorsaságisok a legjobbak mert te mire vered magad?
Mert azok egy csicskák
Vannak itt gyorsaságisok??????????
ok
a krómszár nem olajos lehet hogy csak a szimering ment szét és elfolyott az olaj belőle.
általában ez szokott a legelső lenni a hibák között.
szerintem érdemesebb egy szervizt keresned jobban jársz vele.
nincs semmi csillapítása, ha belemegyek egy gődörbe a motort elhajítja alollam
pontosan mi is a baja a központi rugódnak?
és miyen márka? mert például pesten az üllői uton foglakoznak központi telo felujításával.
és tapasztalatból mondom, hogy jobban járdz ha felujitatod, mert akkor lesz egy tök zsír telod évekig, ha veszel egy bontottat az meg lehet nyár közepén behal.

nekem is nyáron törött el az enyém, pedig öhlins versenyrugostag, és nekiáltam bontóban keresni, és 45 e lett volna valahol mucsaröcsögén.
bevittem az üllői utra, igaz hogy 3 hét volt mire megjött minden alkatrész, de 37 e lett csak , és olyan faszán működik hogy majdnem beszartam az első nagyobb ugratásnál.
Hátsó központirúgóstag felújíttatható.. kb 12-3 rugó és 2-3 hét alatt megvan
Pesten foglalkoznak ezzel.. Nézz utána..
Már rendeltem eggyet de megszivatott vele mert szar volt.
Próbálj a neten törött NSR után kutatni, hívd fel az ürgét és kérdezd meg tőle, hogy nem-e adná el neked csak a rugót belőle. Ez is 1 módszer, próba cseresznye!
aha ott kerestem de nem igazán van jó.
Az új meg egy kicsit drága
Vagy rendelj egy újat a HONDA-tól , vagy keressgél j bontóban!
én helyedben elősször a bontót próbálnám meg mert az olcsóbb lenne , de ott nem biztos hogy találsz4
Nem tud valaki NSR 125-höz hátsó rugót de olyat ami jó is
Emberek!! A 125Klub dolog alakulgat, szépen lassan, de biztosan!! Kis türelmet kérünk.... a tervek szerint a szezon kezdetére meglesz minden, szóval mire itt a jó idő, klubb is lesz!!!
Jah alig várom, tök jó lenne!!
Csak legyen már végre tavasz......
tavasszal csinálunk majd egy ilyesmit!!!!!!!!!