Na mi van itt?? leesik 1 kis hó és befagy a 125-ös fórum?? Ez így nem jó
Uzsgyi a boltba, venni sok facsavart, tessék szépen szögesgumikat gyéártani és éljen a téél
Tsáó!nem tudtoknekem segíteni egy Honda xl 125 1988-as nem tudom hogy kell beállítani a szelephézagot valaki valamilyen oldalt nem tud ?valaki segítsen!!!!!!!
előre is köszönöm
Amúgy, meg ilyen motor szerintem nem lessz!
Bármilyen moci is legyen a logon, biztos, hogy fog valamihez hasonlítani, vagy fogják valamihez hasonlítani!
Szerintem, amit Dennym tankpados logója, az jó lenne!
És, hogy ne legyen/lenne vita, hogy milyen mocivan a logon, szerintemis Talmát kellene rátenni a 125-ös KTM-el, vagy csak magába a mocit, mert szerintem senkinek sincs 125-ös sport KTM-je!
helyesírási hibáimat meg az elírásaimat kérlek titeket toleráljátok
a legdurvább az "egyértelmú"... és a szép az egészben, hogy az ú és az ű messze van egymástól a billentyűzeten
na mindegy... ennyire nemvoltam azért szar nyelvtanból... lehet kéne visszamennem gimibe gyakorolni
Boldog és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden VASPARIPÁSNAK!
Kellemes és Boldog Karácsonyt kívánok!
Aprilia Racing.
Uzsgyi a boltba, venni sok facsavart, tessék szépen szögesgumikat gyéártani és éljen a téél
előre is köszönöm
Lehet nagyokat csúszni..
Krosszmotorok előnyben.
"125-ös motort kegyetlenül lehet dönteni.. de mindegy..
Dehogynem!
Bármilyen moci is legyen a logon, biztos, hogy fog valamihez hasonlítani, vagy fogják valamihez hasonlítani!
szerintem...
És, hogy ne legyen/lenne vita, hogy milyen mocivan a logon, szerintemis Talmát kellene rátenni a 125-ös KTM-el, vagy csak magába a mocit, mert szerintem senkinek sincs 125-ös sport KTM-je!
a legdurvább az "egyértelmú"... és a szép az egészben, hogy az ú és az ű messze van egymástól a billentyűzeten
na mindegy... ennyire nemvoltam azért szar nyelvtanból... lehet kéne visszamennem gimibe gyakorolni