zotyavfr.. tavasszal tuti lenézek a gokart pályára.. még sosem voltam gokart pályán mocival.. 125-ös Apriliával megyek.. De pontosan hova és mikor lehet menni ??
Értem hogy tavasszal.. de akkor is hétvégén/nem hétvégén..
Ja és az aszfalt jól tapad?? vagy kissé poros és csúszósabb.. mert ugye a gumi miatt nem mindegy..
Ma Túlvagyok téli első powerslideomon nagytestű robogóval... pályagumival .
Eléggé durva volt.. mert megállt körülöttem a forgalom 1 kicsit lesni..
Majdnem Zakker lett.. mert nehéz a segge ("farmotor") és nem Porsche .
Szóval ha most Gixxerrel megyek ugyanott.. akkor motorostól benézek a szemközti boltba.. van e valami jó..
Szóval vigyázzatok. mert durvul az idő.. nem azért de ilyenkor már csak a legtapasztaltabbak merjenek kimenni nagygéppel. tehát 125és afölött.
Én is Apriliát szépen állványra állítottam... várja a tavaszt.. a Gixxer is..
Mostmár csak Robi meg Babi van..
Az én motoromnak (RS 125) még papírjai sincsenek, tehát nem tudok mondani a forgalmimban szereplő adatokról, de ha egyszer majd úgy alakul, egy versenyben benne vagyok a tavasz közeledtével, bár inkább már a nyár eleje lenne az ideális!?
Bocsi hogy későn reagálok, csak ma tudtam visszaolvasni.
Szal ha vissza akarjátok minősíteni a gépet, akkor vagy keresni kell egy olyan figurát aki ebbe keményen benne van, és ő megcsinálja az egészet...
Vagy a másik lehetőség amit mondtak az előttem hozzászólók, hogy hivatalos papír kell. DE!!!!! Ez nem úgy működik, hogy bemegyek kérek egy papírt a 11kw-os gépről és kész... A márkakerekedő a TE SAJÁT motorod adatai alapján(alvázszám...)lekéri a hivatalos gyári adatokat. Na már most ha ebbe 11kw szerepel akkor nyerő vagy, ha nem akkor jöhet az okoskodás...
Tavaly a mitóhoz nem lehetett eredeti papírt kérni mert nem volt még hivatalos képviselet, de nem is tudták volna megoldani hogy 11kw-ot írjanak rá(a 94-es evo köztudottan nem 11kw-os).Most hogy már van képviselet lehet hogy legalább papírt tudnak adni, nem 100%.
Én az apriliámhoz megkaptam volna a papírt de nekem nem kellett az Akorl. miatt.
Hogy az nsr-hez mit tudnak megoldani nem tudom...
DE nem egyszerű játék az biztos, sok sikert mindenkinek hozzá!
Nem menőzni akarok,de asszem az enyém az országba a legerősebb széria 125-ös gép. Legalábbis papíron A forgalmiba 31kw~42le van írva Szóval nem árt a mocimmal vigyázni mert nagyon harap
Szívem szerint olyat vennék, de nincs annyi pénzem Nem tom hogy mennyiben sikerül elválnom a Runneremtől + még amennyit anyámék pótolnak(az én pénzem ruhára megy)
Hi.
Nekem is CBR 125mocim van,sztem nagyon jó választás lenne...
Igazából teljesen igénytelen,nincs rá gondja az embernek.
Keveset fogyaszt nagyon 2.5-3L és elég élvezetes vele menni,főleg annak aki nemigazán ült sportmotoron,sebességben nem egy vadállat. 120után már nagyon csak kúszogat..
Kényelmes nem durransz be rajta sok ülés után se. És az ára ennek a legkedvezőbb.
Értem hogy tavasszal.. de akkor is hétvégén/nem hétvégén..
Ja és az aszfalt jól tapad?? vagy kissé poros és csúszósabb.. mert ugye a gumi miatt nem mindegy..
Válaszokat előre is köszi..