Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zotyavfr.. tavasszal tuti lenézek a gokart pályára.. még sosem voltam gokart pályán mocival.. 125-ös Apriliával megyek.. De pontosan hova és mikor lehet menni ??
Értem hogy tavasszal.. de akkor is hétvégén/nem hétvégén..
Ja és az aszfalt jól tapad?? vagy kissé poros és csúszósabb.. mert ugye a gumi miatt nem mindegy..

Válaszokat előre is köszi..
Ma Túlvagyok téli első powerslideomon nagytestű robogóval... pályagumival .
Eléggé durva volt.. mert megállt körülöttem a forgalom 1 kicsit lesni..
Majdnem Zakker lett.. mert nehéz a segge ("farmotor") és nem Porsche .
Szóval ha most Gixxerrel megyek ugyanott.. akkor motorostól benézek a szemközti boltba.. van e valami jó..

Szóval vigyázzatok. mert durvul az idő.. nem azért de ilyenkor már csak a legtapasztaltabbak merjenek kimenni nagygéppel. tehát 125és afölött.
Én is Apriliát szépen állványra állítottam... várja a tavaszt.. a Gixxer is..
Mostmár csak Robi meg Babi van..
Jaaj legyen már tavasz Ma is itt fájdította a szívem 1 RS-es gyerek
MOTOROZNI AKAROK!!!
MA meglett a "B" Jogsim
nagyon örülök neki mert rezgett a léc!!!
találtunk neten nsr adatlapot, képpel stb, eredetiségvigózygán meg már írtákis 11-re...szal semmi nem volt
Az én motoromnak (RS 125) még papírjai sincsenek, tehát nem tudok mondani a forgalmimban szereplő adatokról, de ha egyszer majd úgy alakul, egy versenyben benne vagyok a tavasz közeledtével, bár inkább már a nyár eleje lenne az ideális!?
Bocsi hogy későn reagálok, csak ma tudtam visszaolvasni.
Szal ha vissza akarjátok minősíteni a gépet, akkor vagy keresni kell egy olyan figurát aki ebbe keményen benne van, és ő megcsinálja az egészet...
Vagy a másik lehetőség amit mondtak az előttem hozzászólók, hogy hivatalos papír kell. DE!!!!! Ez nem úgy működik, hogy bemegyek kérek egy papírt a 11kw-os gépről és kész... A márkakerekedő a TE SAJÁT motorod adatai alapján(alvázszám...)lekéri a hivatalos gyári adatokat. Na már most ha ebbe 11kw szerepel akkor nyerő vagy, ha nem akkor jöhet az okoskodás...
Tavaly a mitóhoz nem lehetett eredeti papírt kérni mert nem volt még hivatalos képviselet, de nem is tudták volna megoldani hogy 11kw-ot írjanak rá(a 94-es evo köztudottan nem 11kw-os).Most hogy már van képviselet lehet hogy legalább papírt tudnak adni, nem 100%.
Én az apriliámhoz megkaptam volna a papírt de nekem nem kellett az Akorl. miatt.
Hogy az nsr-hez mit tudnak megoldani nem tudom...
DE nem egyszerű játék az biztos, sok sikert mindenkinek hozzá!
szerintem ezen kár rágódni...
annyi oszt kész. nem a forgalmitól függ hogy mennyire megy
De miért pont 21? Mikor igaziból kb 25.
az én mito-m is 21 volt, a forgalmiba meg 11 lett íratva
De 21 az meg igen kevés. Lehet inkább 11 akart lenni hogy lehessen a1-el is vezetni.
21 az, csak elírták
Akkor nem szóltam de az tényleg kemény!
Az nem gond. Korlátlan. De azért ez egy érdekes dolog:)
És milyen jogsid van mert ha csak 125-re akkor azzal keményen meg fognak szopatni!!
Hello!

Nem menőzni akarok,de asszem az enyém az országba a legerősebb széria 125-ös gép. Legalábbis papíron A forgalmiba 31kw~42le van írva Szóval nem árt a mocimmal vigyázni mert nagyon harap

Üdv
Igaz is!!!
Matthew, ..........hogy biztonságos-e???? mutass egy olyan motort ami az
hol tudok kapni oldal standar-t?
mit jelent az a multkor?
attól függ mert utoljára nyár közepén közlekedtem busaval.
igen ez az egy motorom van, de amint helyrerakom eladó lesz.
Szívem szerint olyat vennék, de nincs annyi pénzem Nem tom hogy mennyiben sikerül elválnom a Runneremtől + még amennyit anyámék pótolnak(az én pénzem ruhára megy)
Peretyo! RS-t akarsz venni? De a 2006-ost?

Amúgy a CBR mennyivel megy? Annyit tok rólla hogy hosszú az élettartama, de hogy biztonságos-e ...?
Hi.
Nekem is CBR 125mocim van,sztem nagyon jó választás lenne...
Igazából teljesen igénytelen,nincs rá gondja az embernek.
Keveset fogyaszt nagyon 2.5-3L és elég élvezetes vele menni,főleg annak aki nemigazán ült sportmotoron,sebességben nem egy vadállat. 120után már nagyon csak kúszogat..
Kényelmes nem durransz be rajta sok ülés után se. És az ára ennek a legkedvezőbb.
JA de én arra gondoltam hogy télre rakom le,amugy midig elmaradt.
Én el szoktam zárni mikor már leteszem a gép hogy aznap már nem megyek vele!