Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tyt, nem csak neked nincs a garázsodban fasza gép!
750 volt irányba, 650ért hoztuk el
krasy mennyi volt az nsr?
szereznünk kellene egy műzaki leírást az NSR-ről a Hondánál, abban benne lesz, hogy 11kw, az alapján átírathatjuk szerintem
jah még szeptemberben eladtam.
lesz e új gép? végülis van, beszámítottam az apriliába egy kis simsont. de nem használom...
tavasszal ha minden összejön, akkor veszek 400asat. de csak ha minden összejön.. hát remélem a legjobbakat...
Akkor most te eladta Az Aprillia-t ? Mikor lessz másik gép vagy lesz egyáltalán?
szép a masina! képeket még még még!! ja és grat hozzá!

már mindenkinek benn áll a fasza gép a garázsba? csak nekem nem?!
atisrace@citromail.hu
Köszi! Aha szinte egy napon vettük a gépeinket
Grat hozzá, örülök, hogy a hétvége nem csak nekem okozott felhőtlen boldogságot
Ku*va jól néz ki a mocid! A te érdekedben remélem olyan jól is megy!!!!!!!!!!
sztem a fórum elég lesz egyenlőre megbeszélni a dolgokat!ha meg képek lesznek azokat feltöltjük majd valahova!Matrica mindenbizonnyal lesz talán majd póló is, ami bizto, az a soksok közös gurulás
Persze , csak jól titkolja
nagyon megy a simson is de a suzukit inkább szeretném hajtani
héé..a simson a világ legmegbízhatóbb mocija
a 125.világa is nagyon jó társaság volt..csak sajna sok értékes ember eltűnt az oldalról...
Sztem nagyon jó ötlet a klub!
És hogy lesz?
Lesz külön honlap ,matrica ,meg közös gurulások???
Egyébként jó ötlet a 125 klubb, nincs egy normális 125 klubb, sok sikert hozzá.
De ha megmondjátok atisrace e-mailját akkor nem fogok irkálni.
Komolyan.
Előzö "motorom" egy simson volt most ott áll a suzuki a garázsban a simson a másikban
, és az elég rosz érzés hogy nem mehetek vele.A simson meg életveszélyes, senkinek sem ajánlom még poénból sem hogy felüljön egy ilyen sátáni szerkezetre.
Nincs senki aki segítene?
Csak azért pofázok ennyit hogy szem elött maradjon, bocs.
Köszi!
Egyenlőre csak ez az egy kép van róla.
Ja és nem a háttérbe lévő motor az
Nah mit vettél? Képek , részeletek!!
Kíváncsiak vagyunk mindenre!
Amúgy Garta hozzá!
szerintem is
Hello!

Tegnap végre sikerült vennem egy szuper mocit úgyhogy nemsokára csapathatunk. Mondjuk azért még odébb lesz az

Üdv
én arra gondoltam, hogy szerzek a hondánál egy műszaki leírást az nsr-ről, amiben gyárilag 11kw lesz, ez alapján az eredetiséges srác írhat igazolást, szerintem
hát láttod ezzel még én se vok képbe ,abár van egy ismerösünk aki ebbe dolgozik!
De nem tom hogy lesz !