nem kell parázni tőle
csak rosszabb akkor.
én az irásbeli előtti hétvégén álltam neki elkérni a tételeket, mert még az se volt meg, és sikeresen a 120 tételből meglett 40.
és mégis meg van a papirom.
és az eredményhirdetésre már a husky val mentem( szépen néztem i krosszmocin öltönyben.)
Én nemtok semmi érdekeset de nem rossz pálya. Nekem tetszik majd tavasszal biztos kimegyek az eggyik haverommal akinak Mittom én hanyas Ducattia van. Én csak ajánlani tom a helyet.
Erről a "gokart" pályáról van valami szélesebb infótok? Pontos helye..
Kép róla...
Felülről...
Elérhetősége--
Mert ugye nem mindegy merre mennek a lovak..
zol!
Gratula a Mito hoz!
98 as? vagy mikori?
km mennyi van az órájában?
Hol sikerült venni?(Lehetségees, hogy ismertem az előéletét, ha az amire gondolok)
Rendszámos?
Tavasszal lesz egy renedzvény minden bizonnyal! Mert volt idén is! Pünkösdkor egy pályanap a kecskeméti gokart pályán! Nem egy nagy eresztés a pálya de olcsó és szerintem pont jó mert szűk és ilyen "kis" gépeknek ideális! majden 1000m hosszú. És ugytudom futamonkét egy 1000 volt idén a pálya vagy még olcsóbb egy futam 30perc. Talán! Elérhető szórakozás...
(...a fapados űrutazás.)
Komolyan jó lett volna ha nem előtte lévő hétvégén vitték volna el a fazert.
De majd idén a hercegnőmmel.
Csak jó lenne ha jönnétek elég sokan mert idén volt az első ilyen rendezvény és az eső miatt kevesen jöttek, és 125ccm-s kategóriát nem tudtak indítani! De ídén száz ágra fog sütni a nap, és mindenki jöjjön aki él és mozog. Mert össze akarom mérni magamat másokkal! 125 ccm Klub tagok itt a helyetek!
Egyik komám rendezte idén, remélem jövőre is megvalósul ez a jó kis rendezvény!
Hízunk... gyarapszunk...! Bővül a mito tábor!
Gratulálok a mito-hoz! Szép kis bestia! Na tavasszal nem csak mito-s gurulás a mátrában??? És aki kecskemét közeli lakos ahogy eljön a jóidő azonnal írjon és GO TO THE GOKART RING!!! De ez ne csak ilyen kis nem tudok magammal mert itt a tél hanem tényleg figyelembe véve a pótvizsgákat pót zárthelyi dolgozatokat meg kellene rendezni egy Mátrás gurulást! Igaz, hogy csak fazerrel voltam eddíg de hatalmas érzés! Mégegyszer gratulálok a szép EVO-hoz!
Kishapsinak igaza van.. valamint ahol vízjáratvan és a tömítés nem engedi átáramlani a vizet akkor azt a tömítést ki kell ott lyukasztani.. illetve kicserélni.. Valóban lehetséges hogy a lapátjaid vagy le vannak törve.. vagy a kihajtásod kuka..
Remélhetőleg a termosztát sincs benne fordítva.. stb
Először is Gratula mindenkinek akinek sikerült megvennie az új motorját.. Mondjuk szerintem KW ügyében érdemes lenne óóvatosan megkérdezni 1 Honda szalont- hogy adjanak képes leírást a 11 KW-os NSR-ről.. ami lehetőleg festés kivételével max.. de uaúgy nézzen ki mint a sajátotok.. Azt talán elfogadják.. (meggyőző alkatok + faterok előnyben )
RG blokk?? huhh.. Suzuki Motorbontó-k vannak vagy 1000-en.. illetve vegyél 1 Motorrevüt és abban azt hiszem szokott lenni tel. szám és cím hogy hol vannak alkatrészek biztosan a te RG-d hez..
Új Sportmotorosoknak:
Új motornál első dolgok. : -fékolajcsere. (5.1)
-váltóolajcsere
-fékbetét ellenőrzés..
-gyertya csere
-légszűrő mosás/ csere ha kell..
Ezt mindenki tegye meg az is akinek 2003-as NSR-je van és az is különösen akinek MITO-ja van.. SZIGORÚAN! belevalót és nem legolcsóbb elmegymég kategória..
Akinek HELP kell az írjon.. mit mennyit hova hogyan.. stb..
Még 1x Gratula... nincs is jobb mint új motort fogadni a házhoz .
én majd a héten megyek a honda centerbe ! Megérdeklödőm majd ezt a dolgot !
Meg persze az én problémámat is ami a hengerfej tömitésel van !Foralja a vizet ,de köpni nem köpi sehol és a termosztát kinyit mert kiszettük és müködött!
Az a tömitésel a gond hogy 2vel kevesebb luk van rajta és csak egy fém lap nincsen semmivel bevonva!Ha tudnátok ötleteket mondani akkor oszátok meg!Sztem kell bele egy másik!
csak rosszabb akkor.
én az irásbeli előtti hétvégén álltam neki elkérni a tételeket, mert még az se volt meg, és sikeresen a 120 tételből meglett 40.
és mégis meg van a papirom.
és az eredményhirdetésre már a husky val mentem( szépen néztem i krosszmocin öltönyben.)
Ön a 2222. hozzászól! Ezért nyereménye egy vadi új 2006-os RS 125
csak éljük túl valahogy!!
Kép róla...
Felülről...
Elérhetősége--
Mert ugye nem mindegy merre mennek a lovak..
vagyis akarok:D
125cm3-as robogo :D
Nem tudnál feltenni GP 125 hangot?
Köszi
egyedül az évjárat nem én 98 ast ismertem
de gratula!
94-es rendszámos. Szegeden vettem. Külsőre elég jó állapotba van motorikusan meg majd kiderül
Üdv
Gratula a Mito hoz!
98 as? vagy mikori?
km mennyi van az órájában?
Hol sikerült venni?(Lehetségees, hogy ismertem az előéletét, ha az amire gondolok)
Rendszámos?
Legyünk minél többen az a lényeg. Én úgy kb 4-5 mitót tudok, igaz személyesen még nem találkoztam eggyes se
Üdv
Tavasszal lesz egy renedzvény minden bizonnyal! Mert volt idén is! Pünkösdkor egy pályanap a kecskeméti gokart pályán! Nem egy nagy eresztés a pálya de olcsó és szerintem pont jó mert szűk és ilyen "kis" gépeknek ideális! majden 1000m hosszú. És ugytudom futamonkét egy 1000 volt idén a pálya vagy még olcsóbb egy futam 30perc. Talán! Elérhető szórakozás...
(...a fapados űrutazás.)
Komolyan jó lett volna ha nem előtte lévő hétvégén vitték volna el a fazert.
De majd idén a hercegnőmmel.
Csak jó lenne ha jönnétek elég sokan mert idén volt az első ilyen rendezvény és az eső miatt kevesen jöttek, és 125ccm-s kategóriát nem tudtak indítani! De ídén száz ágra fog sütni a nap, és mindenki jöjjön aki él és mozog. Mert össze akarom mérni magamat másokkal! 125 ccm Klub tagok itt a helyetek!
Egyik komám rendezte idén, remélem jövőre is megvalósul ez a jó kis rendezvény!
Gratulálok a mito-hoz! Szép kis bestia! Na tavasszal nem csak mito-s gurulás a mátrában??? És aki kecskemét közeli lakos ahogy eljön a jóidő azonnal írjon és GO TO THE GOKART RING!!! De ez ne csak ilyen kis nem tudok magammal mert itt a tél hanem tényleg figyelembe véve a pótvizsgákat pót zárthelyi dolgozatokat meg kellene rendezni egy Mátrás gurulást! Igaz, hogy csak fazerrel voltam eddíg de hatalmas érzés! Mégegyszer gratulálok a szép EVO-hoz!
Remélhetőleg a termosztát sincs benne fordítva.. stb
RG blokk?? huhh.. Suzuki Motorbontó-k vannak vagy 1000-en.. illetve vegyél 1 Motorrevüt és abban azt hiszem szokott lenni tel. szám és cím hogy hol vannak alkatrészek biztosan a te RG-d hez..
Új Sportmotorosoknak:
Új motornál első dolgok. : -fékolajcsere. (5.1)
-váltóolajcsere
-fékbetét ellenőrzés..
-gyertya csere
-légszűrő mosás/ csere ha kell..
Ezt mindenki tegye meg az is akinek 2003-as NSR-je van és az is különösen akinek MITO-ja van.. SZIGORÚAN! belevalót és nem legolcsóbb elmegymég kategória..
Akinek HELP kell az írjon.. mit mennyit hova hogyan.. stb..
Még 1x Gratula... nincs is jobb mint új motort fogadni a házhoz .
Aztán etessétek.. nehogy éhezzenek
Meg persze az én problémámat is ami a hengerfej tömitésel van !Foralja a vizet ,de köpni nem köpi sehol és a termosztát kinyit mert kiszettük és müködött!
Az a tömitésel a gond hogy 2vel kevesebb luk van rajta és csak egy fém lap nincsen semmivel bevonva!Ha tudnátok ötleteket mondani akkor oszátok meg!Sztem kell bele egy másik!