Erre a változatra sokak azt mondták, hogy nem jó, mivel maga a motor egy Cagiva Mito EVO. Na most erre azt mondtam, hogy magamól rajzolni nem tudok motort, így muszáj volt vmiből kiindulnom, és ugye akkor már stílszerűen 125-ös kell. És hát mire gondoltam előszőr... . Szóval a kritika után jött az ötlet, hogy akkor mi lenne, ha az lenne a logón, ami minden magyar embrnek egyből eszébe jut a 125ccm-ről... Talmácsi. És mivel motort is a akarok látni a logón így egyértelmú volt hogy Talma a motorn a nyerő. Hamarban fogtam egy talmás versenyes képet, a lehető leggyorsabban megvarázsoltam, abból a célból, hogy nagyon körülbelül hogy nézne ki ebben a variációban a logó és így született aza Talmás. Na a most szerintem nemgáz hogy KTM van rajta, hiszen gondosan minden tkm feliratot leszedtem, plussz talma rajtszámait 125-re cseréltem. Igaz jövőre a hondánál lesz, de azután remélem feljebb tud menni és már csak nem is 125-ös lesz, viszont a ktm-talma kombináció egyértelműen a 125-ös géposztályt szimbolizálja. És szerintem szép az a ktm! Szóval én amondó vagyok, hogy döntsetek: vagy legyen az a Cagiva Mito EVO izlésesen elmaszkírozva, vagy a már említett Talma+KTM kombináció. Persze természetesen mindekttő amit eddig láttatok csak nagyon körülbelüli vázlat, ha döntötök melyik legyen, akkor megpróbálom megcsinálni profin a dolgot. Mostmár ha minden igaz -legalább is idén- lesz rá időm, mivel lassan vége a szorgalmi időszakomnak. Sajnálom de eddig nem tudtam vele foglalkozni
(a motor ferdeségét természetesen javítani fogom, de mint már sokszor hangsúlyoztam csupán vázlat így erre nem is figyeltem)
Pusztán építő kritikának hozzátenném, hogy ha a motort teljesen vízszintesbe tennéd akko 100%os lenne és mellesleg tetszik is Király, mert távoltól is jól felismerhető
Sztem várjuk meg a jövő évi 125ös futamokat és ott 1 jól elkapott talmácsi képet kellene válkasztani. Persze ez csak az én véleményem, de ha már logót választunk akkor annak pólón, meg motoron is jól kellene mutatnia, nem Na mind1 majd +vitatjátok 1más közt me most suliból írok
Igen.. valóban kezd hideg lenni.. beugrottam 4-kor matekra..robogóval.. 5-kor mikor kijöttem jéglap fagyott az ülésemre
És csúszott az eleje ..a háta.. mindene.. Természetesen ráfagytam.. hogy 5 percig céloztam a slusszkulccsal a zárba.. a sulinál.. mikor 5:45-kor suliból indultam haza..
Szóval télleg kezd kúl lenni az idő.. Cross-cross jég cross .. yeeee
Nagy HÉVvel megy a klubbos dolog még mindig, de most ebben az egykét hétben van egy kulcsmomentum: a szorgalmiidőszak utolsó hete, tele pótZH-kkal, vizsgákkal, nagyházi leadásokkal.... kis türelmet. Gyakorlatilag szombat délután óta nem aludtam...
Egyébként durva hogy még ma is látok motorosokat, többségében MZ,Simson meg hasonlók... esett a hó! Kurva hideg van, plusz cipőben is csúszik az út a felfagyásoktól. Normális az aki még ilyenkor motorra ül?
Nah most mivan srácok?
Az elején olyan nagy hévvel indult el ez a klubb-osdi és most már senkit nem érdekel?
Aki csinált logókat azok felrakhatnák ,aztán eldönthetnénk melyik legyen a klubb logója!
Én tudom mi a megoldás!
De természetesen ehhez is az kell, hogy minnél többen legyünk!
Mégpedig, hogy egyik hónapban gokart pálya, másik hónapban, vagy amikor összeszalad egy kis lóvé akkor Mátra! Mert szerintem mindakét móka elég erőteljes élvezetet nyújt! Szerintem! LEGYEN MÁR TAVASZ!!!!!!!!!!!!!!
Mert ez csak akkor frankó, ha mindenki 125-ös géppel van, legyen az aprilia CAGIVA vagy bármi más!
konkét kézi könyve nem, de ha érdekelnek rajzok, a matricázástól kezdve minden kipuffvezérlés stb.-ről van műszaki rajz!
Balázs, még esetleg a hangja az ami király
(a motor ferdeségét természetesen javítani fogom, de mint már sokszor hangsúlyoztam csupán vázlat így erre nem is figyeltem)