Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor elmotorozok majd arra!
Szerintem a motorozásról szól a dolog!
Egyébként nagyon finom fagyit is csinálnak! De valamiért híre van a soltvadkerti fagyinak! Mondjuk szerintem kecskeméten is lehet finom fagyit. De a soltvadkerti az más!
mitől érdekes soltvadkerten fagyizni? megyek én is! de én a dunántúlról!
Ráálsz a 4-esre kecskemétig csak egyenesen! Utána csatlakozok hozzád aztán gyííí Soltvadkertre!
uh... szegény
soltvadkertre mi is aránylag gyakran jártunk, ahhozképest hogy csak fagyizni mentünk mindig szülökkel. ritkán a tohoz is... motorral még nemvotlam egyszerse, ezért lenne okos dolog ha lenne valaki akinek van némi helyismerete is
Húúúúúúúúúúúúúú! A soltvadkerti fagyizásról ne is beszéljünk! Már majdnem el is felejtettem! Pedig volt olyan hogy egy hétvégén 2szer is lementünk! Unoka tesóm sajnos ott fejezte be a motoros pályfutását Soltvadkert tábla után nem sokkal !

De jövőre megyünk! Gokart pálya fagyizás...

...Motorozás bulizás, csajozás, Kunmadaras gyorsulás!!!!!!...
szuper énmeg mindenhol megfordulok jövöre amerre érdemes fordulni. viszont jövöre szeretnék többször menni soltvadkertre is fagyizni. aztmeg köztudottan kecskeméten keresztül érdemes megközeliteni (ceglédröl) meg dunántulbejárás, stb jajj van annyi álmom már jövöre, csak az a baj hogy a paplan alatt melengethetem még... ma is elakartam menni motorozni és majdnem letépték a fejem, hogy hovaakarok már menni 5fokban.... dehát ... nembiiiiiiirooommár, szerintem a kicsim is elfog gémberedni ott egyhelyben a radiátor mellet megkéne mozgatni a papucsait, a testnedveit, az izmait... jajj csak legyen mostanában 10fok, akkor már talán nem ellenálnának...
Akkor tali nyáron, vagy is inkább úgymondom, hogy amikor tartósan 20fok fölött lesz a hőmérséklet! Országjárás motorozásban én is benne leszek a hercegnőmmel! Egyébként cegléd vonzákörzetében is meg szoktam fordulni mert unaktesómék ott laknak!
természetesen... ezt kár volt kérdezni. én mindenhol ottvagoyk, ahol utban vagyok remélem ott nemleszek.
jövöre országjáro leszek, meg pályázo meg minden...
itthon vagyok, igyhát tudom adni a hangokat:

Hyosung GT 125, GPR dobbal, közelebbröl, félmelegen: klikk
hidegen, távolabbrol, macskanyávogással és kutyaugatással, egyébb háttérzajokkal: klikk

jobb minöségü ninsc, akit érdekel élöben, az majd jövöre...
Köszi az infót!
Nyár elején! A kecskeméti gokartpályán egy motorozáshoz lenne kedved???
Gyüjtöm az emberekt! Ebből a kategóriából!
szia... hát az ugy van hogy cegléd és csemö között féluton, de inkáb csemöhöz közelebb van egy gokatrozási lehetöség, de a kecskeméti gokartpályához az seholsincs. ez inkább biciklinek valo, vagy pocketbikeoknak. és még abban se vagyok biztos hogy fellehet menni rá motorral (gumibol van kirakva az egész...). szerintem nem... nagyonkicsi. többröl nemtudok.
Szia!

Cegléden nincs gokart pálya??? Nekem az rémlik, mintha mondták volna, hogy van egy gokart pályája Ceglédnek!
de majd rakok fel hangot, amint hazaérek, de nema legjobb minöségü... van kettö
De itt van róla fénykép is!

http://vfr400.fw.hu/
Nem soká dobok fel róla egy képet! Helyileg kecskeméten van, a nagybani piac mellett!
Még bővebben: Egy teljes nap bérleti díja koponyánként 5000FT, Egy óra 180Gt, Fél óra 1000Ft 15 perc 500ft. Ezekkel a tarifákkal használtuk még idén tavasszal! De minden évben emelnek rajta egy kicsit! Mert ugye emelni kell! ...Az üvegház hatás, meg az afrikai dögvész.......
Matthew!

Beszéljétek meg előtte velem, és akkor menjünk együtt.
Már mito-m van! De áprilisban még Fazerem volt.
Holnap kűldik postán!
Mikor vehetem át? :)))

A biker boyz jó kis film, soxor megnéztem :) bár van benne egypár kamu, de még mindíg 100000szer jobb mint a "vas" :)
Jah jó film! az egyik kedvencem
újabb ötlet nem tom mennyire ismeritek a filmet (Vad motorosok)
A HONDÁ-nál úgy megy a fejlődés, mint az életben!
Pillancsatok e kép párra és nézzétek a hasonlóságot/fejlődést

NSR by krasy
szép