Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Errefelé elég sok van.
SZERENCSÉRE
Ne aggódj toy én most vettem a gépet és minusz valahány fokba hajtottam!!!
Nem sok más motort láttam az utcán :D
Jó lett a mocim ma 150-et mentem vele!!!!!!!!
Szasz Edem a motrot Thót Pityutól vetted és ő a legjobb barátom nyáron eggyütt motoroztunk sokat és az egy nagyon király motor. ha van vmi kérdésed akkor írj a cagiva topokba mert ott szoktam lenni na csövi
hallod, ezt az arab írásos részt fejtsd már ki lécci
Csövi! Láttam, hogy Kiskunfélegyházi vagy!(?) Én (ha jól emlékszem) ott vettem a motoromat, RS 125, gondolom ismered is akitől vettem!? Vagy esetleg Te vagy? Biztos nem! Amúgy 98-as, fekete színű & az oldalán van valami arab írás. Ja & le is van áttételezve, bár ez kívülről nem látszik! Ismerős? Ha "igen" & esetleg tudsz Róla valami érdekeset, & megosztanád velem, azt megköszönném! Tudniillik még csak egy ezrest mentem Vele! Válaszodat előre is köszönöm!
Akkor mit cseréljek még? És kb. mennyi?
csá már tényleg beszéltünk akkor várjuk a jó időt és majd megyünk pályázni
Csá! De ezt már beszéltük főnök, látásból ismerjük is egymást!
Egyik haverod árulta az RS apriliáját a picon, és meg bátorkodtam kérdezni, hogy mennyiért vetted az evot, meg valami lyen okosságot. ez olyan szeptember körül lehetett. Én benne vagyok csak még ez a kibaszott rendszámozás ne húzódna el ennyire. Meg ne kerülne ilyen sokba, már a tököm tele van vele. Már én is nagyon várom a tavaszt, hogy végre mehessek motorozni. Neked még 7 sebességes a motorod??? Mert az enyém "csak" 6.
Csá zotyavfr nekem is van egy Evo-m Kiskunfélegyházi vagyok és mi is szoktunk átjárni Kecsóra a gokart pályára ha jobb idő lesz akkor találkozhatnank a aztán motorozhatnank ncs
Bontókban biztos van. És nem egy olyan ökör összeg. De nem nagyon követtem az eseményeket miért csak dob kell attol semmi nem változik a motorod teljesítményén!
Nincs valakinek NSR125-re eladó sportdobja?
Itt is Boldog Új Esztendőt Kollegák!
És nektek is
soksok motorozást, kevés műszaki problémát, olcsó benzint, szuperjó időt, barátságos rendőröket, rengeteg pályázást és nagyon jó motoros élményeket kívánok nektek idénre!!!

toy: hacsak nem vmi terepmotorod van, mert azzal még talán bocsánatos bűn, ne csodálkozz, hogyha nem néznek rád úgy a környékedbeliek, mint egy ép elméjűre. Én sem nézek máshogy az ilyenkor motorozókra, bármennyire is vágyakozok én is már a motor után. Ez egy ilyen időszak sajnos, ki kell böjtölni. Na de egyébként nem negatívan mondom, csak ilyenkor minden csúszik, a hó, a felfagyások, meg a hideg aszfalt miatt is és nem akarom azt hallani, hogy valamelyikőtök eltaknyolt!! Nem éri meg! Szóval én azt mondom, hogy egymásban tartva a lelket próbáljuk meg átvészelni még ezt a jópár hetet, aztán bepótolunk mindent!

DennyM voltam, mély tisztelettel...
Amúgy Boldog újévet mindenkinek!!!!!
Szerintetek hülyének néznek ha én 7C-ba motorozok, mert itt ma annyi volt hát én meg mentem de mindenki olyan fúrcsán nézett.
buék!!!
milyen érdekes hogy mindig olyan balfék ir akinek nincs igazolványa.
kölünben is mi a f@szért kell a gyorsaságis elvtársakat szidalmazni.
meg mire vered magad??
fogadjunk vmi ujgazdag vki vagy aki még a gumicsizmát is forditva veszi fel
BOLDOG ÚJÉVET MINDEN MOTOROSNAK!!!!
Benzinben, és motorozásban gazdag, ugyanakkor esésben szegény újévet kívánok minden 125 ill minden egyéb köbcentilovasnak
***B.U.É.K.***
Boldog sikerekben ,jóidőben ,Km-ekben gazad Új Évet kívánok minden motorostársnak!
Boldog, Balesetmentes Új Évet minden motorosnak!
Olasz fenevadak
Anyád is csicska volt.. Míg meg nem b@sztam, és így születtél TE!