Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ hogy kapagépet vettél vagy sportmotort amit esetleg nem 2 hétre tervezel.
Abba amin. oktán 97.. gyárilag.. persze gyilkolni 91essel is lehet.... pár hétig.

Sima RS és Extrema között azért picit több különbség van.
szal mitől függ hogy 95 vagy 98-as benyát kell tankolni?? a könyvbe úgy van írva hogy min 95 oktánszámú kell.
PROPULS COMPETITION STS-R 2 T ilyen igolra gondoltam ez a piros. viszont a 98-as benya mér fontos a 2t-be???
Igol is jooo...termeszetesebb a dragabb...no meg az eper illatu!
2T sport gepbe szigoruan csak 98-ast!
neked van benzin szint mérőd mer nekem nincs abban bízom hogy az lcd-n írja ki ha fogy a benya, mer ha azon se akkor az elég nagy gebasz
Huh na látod ezt nem tudom

Talán más fajta henger volt rajta,meg 34es karbi nem 28as..talán..

Msn cimed van?
vqvq... A sima rs és az rs extrema között mi a különbség??? Nekem azt mondták hogy csak annyi hogy az extremát nem árulták Mo-n. Ez igaz?
Castrol??? az jó?? vagy mit érdemes venni ha igolt nem?? 95-ös benya nem elég bele?
A jo dolgokat,nem adjak ingyert,nem gondoltal meg bele? :)
Jo,a castrolnal lehet,hogy meg kell fizetni a marka nevet,de inkabb egy 3800-as olaj,mint egy 1700-es.
Castrollal meg merem porgetni 12-ezerrel is,mert tudom,hogy nem lesz baja.
Én OMV-t szoktam bele tenni(full syntetikust)és nagyon fasza,sztem böven jo az is!

Az R2 kicsit drága azért(majdnem 2Xannyi)
Az első lámpa azon a motoron az oldaltámaszt jelezné a kevésbé körültekintő motorosoknak.

Igol olaj.. szarnak bele. gyárilag asszem IP való bele egyébként is..
Mellesleg.. tankoljá bele 98ast meg Castrol R2-t ha van pénzed rá.
Bőven elég uccára.
Motorkereskedésben vegyél,tudják mihez és mit.Benzinkúton mi is koppantunk már,nem tudják mik ezek a kis 2-t-s kincsek!
yah még egy kérdés .... igol olajat hol lehet venni mer voltam benzinkúton meg egy kisebb boltban és kb hülyének néztek hogy " mi az a igóóó olaj, hátté én nem tom miaz" szal ennyi.
Én köszönöm, a 97es rgv képek hiányoztak a gyüjteményből
kosz,hogy szoltal
kijavitottam,bar nem ertem mi volt a baja...a wincseszteren tesztelve bejott.most ujra rakattintottam a linkekre es elmentettem.
tényleg
Pl: az rgv s képek közül a felét nem akarta tegnap megnyitni
hol,melyik részben,melyik képeket?
Egy csomó képet nem akar megnyitni az olda, bár ez gondolom a freeweb hibája
Vállogas:http://www.serviceaprilia.com/public/lum/index.asp? l=RS%20125
úgy néz ki,hogy igen.
ha van akkor nagyon elvan dugva
Nincs véletlenül egy olyan, hogy fuel?
nah télleg mivan ha kevés a benyó hol jelzi ki???