Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ehh, de jó hogy írtátok!NSR-en kötelező elzárni a csapot?A TZR-en szinte sose zártam el, nem is volt baj, nem is kell rajta, de NSR-en el kellene?ha igen meg kell szoknom, hogy ne felejtsem el
Ja és a honda biztos jó és megbízható,a kis CBR biztos jól teszi a dolgát.Jó,lehet hogy nem 180 a vége és a tapadása sem a legjobb a 100-as hátsó gumival,de a világ végére is el mernék vele indulni.
Szia. Még mindig van, most épp a vevőjét keresi, csak hát télen a motoreladás nem vmi esélyes foglalkozás
Én sohasem zárom el a csapot csak most mert le lett rakva,ugyhogy semmi gáz!
krasy! 6 sebesség,tuning henger,tuning kipuff rezó,sport gyertya,21es karbi meg még pár dolog
ja és a véleményem hogy egy tökéletes kezdőmotor, és persze Honda, szóval semmi gáz nem lesz vele......
BakondiG, szerintem a barátnődnek tökéletesen megfelel a gép. Asszem olyan 120-130 körül megy pilótától függően.....
Én nem szoktam elzárni a miton, a bátyámnak az Rs en meg el kell zárni mert ha otthagyja 1 napra akkor már nem indul csak gyertyapucc. után.
Sziasztok
Baratnomnek vennenk egy CBR 125 RR-t!
Nem tudjatok mennyit megy?
Velemenye valakinek a motorrol?
Koszonom
BakondiG
Hééékááás!!!!

Most jutott az eszembe, hogy el kell zárni a benzincsapot a MITO-mon??? Szerintetek??? Mert már leállítottam kb. 2héte amikor megvettem, de azóta nyitva van! És most kaptam a fejemhez, hogy ÚÚÚÚÚRRRRR IIISSSTTTEEEN! DE nagy ökör vagyok én!!!!
De most tényleg ti elszoktátok zárni??? Nekem is el kellene zárni??? Mi a jelentősége?
Akkor már 3-an biztosan ott leszünk vadkerten a fagyizóban!
Nektek az útvonal Jászberény-Cegléd-Kecskemét!
EGy másik alkalommal az útvonal nekem Kecskemét-Cegléd-Jászberény-MÁTRA!

Hízunk gyarapszunk tehát LEGYEN MÁR TAVASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pályáztam már idén, majd jövöre is megyek párszor, az biztos. a legjobb mokát nemhagyomki, gondolhatod jah és ott fogok logni minden gt250-mz kupán, az is biztos, felölem lehet kukutyinban is, én megnézem
andyka hallom pályázó akarsz lenni majd szólj ha mész
peretyonak... mert nekemis
Kinek ?
sorstársam. neked is runnered van/volt?
ha belegondoltok nem olyan szar országban lakunk mert németországban 16 évesen csak 50re lehet jogsid
hát igazából ha elmegyek hazuról vagy 150-200km-re,akkor aznap nem szivesen egyek ugyanúgy haza
Bá most hogy így belelendültem a gondolkodásba sztem úgy kéne csinálni az ilyen kis túrákat, hogy nem csak 1 napra mennénk hanem vhol kibérelnénk közösen 1 kerti házat és este még bulájt is lehetne csapni Ez csak 1 5let, de várom a + ill - hozászólásokat
király, had szaporodjunk
Aprilia RS-re fáj a fogam Remélem lesz is belőle vmi és akko én is csatlakoznék ehhez az országbejárósdihoz
Kishapsi,, te árulod a mocidat?menyiért?multkor látalak egy hayabusán aszem
csak ez az egy mocid van? a 600 as crosra gondolok
naná!Szerintme mindenki benne van
Mlyen motort tervezel?
ez nemgyenge, kár h ekkora trágya ország ez a miénk, ilyenszempontból (persze nem csak ilyenből.. )
Na a Szoboszlói túrában benen vok Ha gondoljátok kalauzolok is csak előbb legyen motor