ez az egész jogsi téma egy átbaszásos lehuzásos geci, szerintem.
ma mondta osztálytársam hogy a vajdaságban úgy van a motorjogsi hogy 16 évesen leteszed az 125 köbcentiig van teljesitmény korlátozás nélkül, és ha betöltötted a 18-at mindenféle külömbözeti vizsga nélkül, megvan a nagy A-d
tehát csak a rendőr nézhi hogyha 18 alatt vagy akkor csak 125, ha akár aznap töltöd a 18-at már akkor mehetsz a hayabusával is.
ez geciség, nálink mé nem igy van.
130fele elkezd eléggé csökekni a szélvédelme az NSR-nek, ezt egy fentebb nyúló hajlított plexi segítené?vagy inkább feküdjek be?vagy netán lasítsak egyszerűen?
akkor hogy legyen egyenjogúság szervezni kell majd Hajdúszoboszlóra is túrát Van egy haverom ő is jászberényi, és a nagyszülei böszörményiek, nomeg van szoboszlón lakásuk és a srác most vesz majd 25ösöet, jogsija már van...
Ceglédre azér nincs gond, cak hosszabb utakra
Most írtam a meghatalmazást faternak, holnap viszi átiratni gépet nevemre meg forgalmit 20ról 11-re
már csak jogsi kell és minden ok lesz
Sziasztok.
Tök jó, hogy beindult a 25ös fórum és ahogy olvasgatom, már a klubb is alakul... Sajna még nincs motorom, de ha jól alakulnak a dolgok tavasszal 1 RS el fogok jaszkarizni Érdekelne engem is ez a pályázós fagyizós dolog:) csak sajna se motor se ismerős akivel innen el tudnék indulni(Hajdúdorog). Tehát ha vki a környékemről van az lécc jelezze Tavaszig meg marad az álmodozás
Andyka, én Jászberényi vagyok, Vikotr már tájékoztatott hogy megyünk Ceglédre, és aztán megyünk tovább Kecskemétre
És a Soltvadkerti fagyi a legjobb a világon!És sok sokmotoros jár oda, valahányszo mentem mindig teli volt motorokkal, de én sajna csak kocsival és családdal voltam ott
Szép ám a GT is!!!!
A fagyi egészen pontosan 90Ft/gombóc. De nyílvánvalóan jövőre több lesz! Mert ugye emelni kell! Hát hogy a fenébe ne kezdenék már begolyózni még csak kb. 400m-t mentem a motorommal! És még hátra van legalább 4 hónap, hogy élvezeteset tudjak motorozni!
Egyégként azért írtam, hogy "büdös" TÓ, mert nálunk a környéken ez az elterjedt neve, nem a minőségét jellemzi! De lehet, hogy büdös is! Én akor voltam utoljára ott fürdeni amikor még dús hajam volt! Tényleg egy jó pár éve (tizen pár) voltam ott!
a matt evo is nagyonjo, de én annyira nemugrok a fekete szinért, és a matt dolgokért sem. viszont elismerem, hogy egy mitonak joláll. meg egy ktm superdukenak is. meg egy...
látom teis valamilyen szinten begolyoztál már a hidegtöl... végén azlesz hogy majd a babettával fogok rodeozni a városban...
a toval semmi "baj"....
- szezon elején hideg, és olyankor televan hinárral mert még az emberkék nemtaposták ki
- szezon végefelé forro, és már nincs hinár, viszont büdös.
- szezon közepén meleg a viz, tömegnyomor van, már félig büdös a viz, és hemzseg az egész környék a gyerekektöl, hinár már kevesebb van...
de a fagyiért megéri odamenni, mert nem drága. ugyemlékszem idén 80ft/gomboc volt... de lehet hogy rosszul emlékszem és az tavaly volt?... a lényeg az hogy ceglédi fagyinál olcsobb (100,110 körül)
Andyka drága!
A tó az már nem olyan jó mint a fagyi! A "büdös" TÓ! De tényleg szép a fagyizó meg minden! Szezon elején azért vannak kevesen mert még hideg a víz! Én is keveslem a fagyi adagot! De hát azért egy 3 gombócossal megbírkózom! De ez tök sz*r mert már most pusztán a gondolattól összefutott a nyál a számban!
jolemlékszem hogy a reptér felé kell menni ahhoz hogy elkavarodjak soltvadkert irányába? vagy hogyis? kéne egy gpst rakni a fejembe, mertkülönben a jövöévi nagy motorozásom azlesz hogy a határok közt imbolyogva probálok majd hazatalálni...
nagyhire van bizony nagyonfinom, bár van aki aztmondja hogy régen finomabb volt. azt énis elismerem hogy régen nagyonjo volt, mert ha kértem háromgombocos fagyit, egy hatalmas adagot nyomtak a kezembe és alig tudtam megenni. mostmár azért nincs gondom a 4 gombocossal se, de nem a gyomrom tágult, hanem a gombocok lettek a kisebbek... de attol függetlenül oriási a választék fagyiban (3 - 4 pultnyi?) rengeteg sütemény van, gyönyörü lett az épület is, kibövitették, vannak szendvicsek is, és ha joidö van akkor lehet menni pancsolni is a soltvadkerti tora, ahol szezon elején még nincsenek is olyan sokan.
és igen, ebben a motorozás a lényeg.
ma mondta osztálytársam hogy a vajdaságban úgy van a motorjogsi hogy 16 évesen leteszed az 125 köbcentiig van teljesitmény korlátozás nélkül, és ha betöltötted a 18-at mindenféle külömbözeti vizsga nélkül, megvan a nagy A-d
tehát csak a rendőr nézhi hogyha 18 alatt vagy akkor csak 125, ha akár aznap töltöd a 18-at már akkor mehetsz a hayabusával is.
ez geciség, nálink mé nem igy van.