azért enyire nem kell isteniteni, ha képet akarok akkor megyek és lefényképezem a versenyen.
amúgy meg így nem nehéz jól motorozni hogy alátolják a motoroka, jó persze adottság is kell hozzá, de még több pénz.
amúgy már egyszer irtad valamelyik topikba, ott nem volt sikered.
HELLó mindenkinek! Nem tudna segíteni nekem abban valaki hogy 125ös CBR-re honnen lehet sportpufót szerezni?! (olcsón) Akár dobot vagy akár komplett rendszert?!
És valaki ismer olyan oldalt ahol motorokhoz tuning cuccokat lehet szerezni? Pl: Neon, ledek, matricák, sötétítő fóliák....bla bla!
Ha valaki tud nekem segíteni kérem írjon!
A legjobb ha a porcellana@freemail.hu-ra írtok! KÖSZI ELŐRE IS!
Kérdezhetsz is e-mailben, ha tudok válaszolok (ott az e-mailom az oldalon), illetve van itt egy pár Apriliás, szerintem itt is tudnak sokmindenre válaszolni!
amúgy meg így nem nehéz jól motorozni hogy alátolják a motoroka, jó persze adottság is kell hozzá, de még több pénz.
amúgy már egyszer irtad valamelyik topikba, ott nem volt sikered.
Megha már ott jártok akkor nézzetek szét :)
www.125.vilaga.hu
nah mind1
jó ne azt nézzétek hogy gyorsasági hanem hogy motor
yamhás vagyok de ami motor az motor nem de?
ez az msn címem, vegyél fel és megbeszélhetjük a matricát, ha még aktuális
Vagy ducatis is megteszi .
Már sokaknak van általa készített felnimatricája, többek között nekem is
pl felnimatrica meg bármi mást és eléggé jó áron!!!!
És valaki ismer olyan oldalt ahol motorokhoz tuning cuccokat lehet szerezni? Pl: Neon, ledek, matricák, sötétítő fóliák....bla bla!
Ha valaki tud nekem segíteni kérem írjon!
A legjobb ha a porcellana@freemail.hu-ra írtok! KÖSZI ELŐRE IS!
Kérdezhetsz is e-mailben, ha tudok válaszolok (ott az e-mailom az oldalon), illetve van itt egy pár Apriliás, szerintem itt is tudnak sokmindenre válaszolni!