Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi, meglesz
Amúgy már nincs sár...nem mennék még azért sárba...had szokjam még kicsit...
A sár nem gond, mert lelehet mosni , viszont a gumik tapadása ilyen "nyálkás" útakon más másdolog , főképp "sima" sport gumiknál, úgyhogy, csak óvatosan!
ilyen sárba akarsz vele menni?
Krasy azért a igazolványodat módosítsd!
Amúgy gratula, szép kis gép!
eddig borult idő volt, esett egész éjszaka, most meg süt már a nap 7 ágra!
Úgyhogy hamarosan melegítem is a gépet...
Picit mintha sz*r idő lenne felétek!?
na itt a kicsike
Vktor, nem kellenek az indexeim?mert neked úgyis letört nem?eladom mind a 4et...
nem lehet csak 11kw, én úgy tudom, de anynira nem érdekel, úgyis tudja minden zsaru hogy az összes 125ös 20kw felett van!Ha meg látom, hogy baszogatós zsaru akkor meg se állok...
Nekem 10kw van a forgalmiban,de az nem gond neked ha 20van benne ?
Szal nem csak 11lehet vagy úgy van h. v.125ccm és bármennyi kw?
Nem vok teljesen képben.
az enyémre gondolsz?nincs benne már fojtás!Amúgy 20kw papíron is...Viktor neked mennyi van papíron?20 vagy 21?vagy 11?
Szép gépezet ,ez hány lóerős,ez ugye még nincs fojtva 11kwra?
Emlékszel amikor még Mito-t terveztem a nyáron?és most az NSR-t mikor elmentünk csak megnézni, ugyanazt a zenét hallgattam mint amikor nyáron Mito-kat néztem, és méis NSR lett, igazából ennek is ugyanúgy örülök mint a Mito-nak, de apa megmondta, hogy NSR lesz, mert ő is használja, és ő 110kiló meg elég pocakos
helóóó ..ja majd cigányul tanits pár dolgot..:)
most ezt ránk mondod Mikey-vel, vagy mr2t-re érted? ő sem volt mindíg 125.világás csak már mindenhonnan elküldték a rákba...

Ja és csá Mikey!! "sup bra? :)
áá helóóó..te vagy aki azon filózott h zsir uj mitot vetessen e..nem? :) ..
KRASY
A Tapló 125.vilaga.hu-sok csak maradjanak a helyükön
..Hali mindenki.. és szewasz Teso (Tyt) ..lehet h lassan költözködni kéne a 125.világáról..:(
Hány lóerős egy NSR???????
csak én 2003alá nem akartam menni, és 2003ban meg nem gyártottak csak fekete-szürkét meg tricolort (TZR szín nuku )
Szép ez a TRICOLOR de nekem jobban bejön a fekete-piros!
Hát azt nem tudom emgmondani meddig melegítem, de a power nyitás előtti gondolkodás akkor van mikor hideg és akkor nem akarja nyitni de ha már rendes üzemi hőn van akkor nincs ilyen!!
Viktor, mennyi ideig szoktad melegíteni a motorod?meg egy kicsi gondolkodás power nyitás előtt természetes, bár ez mondjuk 3-4 nyitás után megszűnt, a melegedés miatt gondolom...
mind2 megvan a TZR eladó, ha nem kel el apáé, ha elkel akkor elkel