nekem a mostani motoromon micron van! ennek nagyon állat hangja van! az előző motoromon lévő kipufogó sem volt rossz, ami egyébként egy 2002-es rossi replica cbr volt leovinci kipufogóval, de a micronnak jobban tetszik a hangja!
A honlapjuk az most készül a CBR klub honlapjával együtt és ha minden igaz akkor január 1-től fog működni mindkettő. A CBR klub honlapra belesz téve a oldal linkje.
Nekem is kicsit összeszorult a szívem mikor begurult a suliba egy srác egy 1999-es RS R-en.
Szép.. eszméletlen szép állapotban.. Aztán csak poénból megkérdeztem... hányadiok dugattyú .. mire ő első.. 26000KM-nél.. gyári fékbetét.. Síípol.. olajcsere: MIaz? kérdezi..
Szóval. hát igen.. ezért van az hogy sok a lehajott "kis" motor.. Szegény Aprilia..
Ez persze mind csak a tulaj hanyagsága.. az elmegy még kategória..
Na ettől mentsen meg (meg a yardtó)l az Úristen Krasy.. Ilyesmiket illik kérdezgetni..
Tulajdonképpen .. ha címet kellene adnom a fent írtaknak akkor ez lenne jó:
Egy Aprilia halála...
én most 6000km-rel néztem 2003asat, tricolort, 750 irányba...na de 7é is megérné még...ahogy nézem a kínálatot ebben az évjáratban, volt 899, 870, meg 830ér...
125-ös NSR azt találsz Krasy .akad a piacon.. érdemes JÓL szétnézni és jó választást hozzá.. ilyenkor tipikusan nem szabad elfogadni a szép tehát úgyis jó álláspontot.. mert lehet szép.. de nagyon sz*r is belülről.. Sajnos 125 2T ccm.. nehéz igazán jót kifogni..
már melyiknek?a 150esnek 50es papírja volt én meg valszeg ha nsr-t veszek minél hamarabb leakom a jogsit is, és amit kinéztem most, az már rendszámos meg minden!!!
Viktor, mennyi volt az irányára a tiédnek?ha szabad kérdezni... (elfelejtettem)
Egyébként az arata az egyik szponzora a CBR klubnak.
Szép.. eszméletlen szép állapotban.. Aztán csak poénból megkérdeztem... hányadiok dugattyú .. mire ő első.. 26000KM-nél.. gyári fékbetét.. Síípol.. olajcsere: MIaz? kérdezi..
Szóval. hát igen.. ezért van az hogy sok a lehajott "kis" motor.. Szegény Aprilia..
Ez persze mind csak a tulaj hanyagsága.. az elmegy még kategória..
Na ettől mentsen meg (meg a yardtó)l az Úristen Krasy.. Ilyesmiket illik kérdezgetni..
Tulajdonképpen .. ha címet kellene adnom a fent írtaknak akkor ez lenne jó:
Egy Aprilia halála...
Viktor, mennyi volt az irányára a tiédnek?ha szabad kérdezni... (elfelejtettem)