Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talma bácsiiii!!!!
unatkoztam....
nekem a mostani motoromon micron van! ennek nagyon állat hangja van! az előző motoromon lévő kipufogó sem volt rossz, ami egyébként egy 2002-es rossi replica cbr volt leovinci kipufogóval, de a micronnak jobban tetszik a hangja!
Én is így tervezem. Nem mintha a vLado-val nem lennék 100000%-osan elégedett de az Arata a 600RR-en nagyon tetszik, hangra, kinézetre, mindenre.
a következő motoromra ilyet veszek!
Az Arata japán kipuff. A pontos árfekvését sajnos most nem tudom megmondani mert mi kapunk rá CBR klubos kedvezményt de úgy vettem ki hogy nem olcsók.
ok, kösz. Kb milyen árfekvésű kipufogók? Amerikai? Mert amerikai oldalakon szoktam sokat látni.
A honlapjuk az most készül a CBR klub honlapjával együtt és ha minden igaz akkor január 1-től fog működni mindkettő. A CBR klub honlapra belesz téve a oldal linkje.
egyenlőre nem, mert a mostani motoromon van rezó, de honlapjuk nincs? ránéznék
Igen, de csak néhány hónapja. Ha érdekel tudok telefonszámot adni.
magyarországon forgalmaznak arata kipufogót?
mennyibe kerülne eg 125ös NSR-re egy kipuff rendszer?mindenféle jöhet, csak mondjatok valami körülbelüli értéket, és hogy mennyit dobna rajta
a kedvenc kipuff márkám . Ha RR-em lesz akkor biztos hogy arata lesz rajta.
Egyébként az arata az egyik szponzora a CBR klubnak.
én viszont egy viruló életet adnék egy NSR-nek, ami remélhetőleg eddig is virult...
Rocky.. mi a bajod az Arata-val ?
Nekem is kicsit összeszorult a szívem mikor begurult a suliba egy srác egy 1999-es RS R-en.

Szép.. eszméletlen szép állapotban.. Aztán csak poénból megkérdeztem... hányadiok dugattyú .. mire ő első.. 26000KM-nél.. gyári fékbetét.. Síípol.. olajcsere: MIaz? kérdezi..

Szóval. hát igen.. ezért van az hogy sok a lehajott "kis" motor.. Szegény Aprilia..
Ez persze mind csak a tulaj hanyagsága.. az elmegy még kategória..

Na ettől mentsen meg (meg a yardtó)l az Úristen Krasy.. Ilyesmiket illik kérdezgetni..
Tulajdonképpen .. ha címet kellene adnom a fent írtaknak akkor ez lenne jó:
Egy Aprilia halála...
én most 6000km-rel néztem 2003asat, tricolort, 750 irányba...na de 7é is megérné még...ahogy nézem a kínálatot ebben az évjáratban, volt 899, 870, meg 830ér...
arata
ezért kell kipróbálni mindent!!!bár sztem első benyomás is adhat erőt, és bíztatást, na de ha a 2. nem..akkor pápá
700 volt , és mi 675-ben hoztuk el!!
125-ös NSR azt találsz Krasy .akad a piacon.. érdemes JÓL szétnézni és jó választást hozzá.. ilyenkor tipikusan nem szabad elfogadni a szép tehát úgyis jó álláspontot.. mert lehet szép.. de nagyon sz*r is belülről.. Sajnos 125 2T ccm.. nehéz igazán jót kifogni..
már melyiknek?a 150esnek 50es papírja volt én meg valszeg ha nsr-t veszek minél hamarabb leakom a jogsit is, és amit kinéztem most, az már rendszámos meg minden!!!
Viktor, mennyi volt az irányára a tiédnek?ha szabad kérdezni... (elfelejtettem)
Várom a tavaszt..
Metr ennek nincs műszakija??
Az más.. akkor valóban nem érdemes benne gondolkodni..