Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anyácskám ne szidjátok mrá egymást...
Esetleg suzuki RV 125 (Van Van) motorhoz visszapillantókat és km óraburkoaltot ne mtudnátok sjanos egy teherautó találékozása után ezek megsérültek és kéne szebb mert eladom és hát sok ezret levisznek...
Ha vki érdeklődik 700.000 Huf.
küldök képet ha kell...
Sztem szép:)
Motorikusan hibátlan viszi a 130-140-et...
Rendszám van minden papír rendben van...

Korai Tavaszt! Emberek nem tudom hogy bírom tovább motorozás nélkül!
Látod galaxrider... ezaz.. fikázol és nem is tudod mit... a "szétesik" ....

az enyém sem esett szét...
látod látod ilyen amikor valótlan állítanak. Te is azt tetted, énis.
Nem vagyok rosszabb nálad.

a primitívséged irígylésreméltó. Valószínűleg én mék nem vagyok elég "tuskó" a Te szintedhez, ezért nem értjük meg egymást.

továbbbá a további hozzászólásaidra a reagálást mellőzöm.

üdv
Ja.. egyébként ez az Aprilia nem esik szét mit ahogy a tied tette.
Mindenesetre mostmár abban is sokminden új lesz.. cirka 200 ruppóért..
bocsesz, nem ebbe a topicba szántam.
visszaolvastam, te nagyon nagy csicska fogalmatlan ember vagy.
Hány éves vagy amúgy? Mert az irományaid alapján nem vagy több mint 15 de nagyon sokat gondolsz magadról. Nem a motorodról van szó.
na mindegy, jobban teszed ha változol
mi az hogy lenyomja egy HRC aprilia, simán egykeréken, egy kör alatt kettőd ver rád
szivesen kiprobálnám az apriliád galaxrider, nem mentem még ilyen pörögs jószággal.
Látod tyt... ezaz.. fikázol és nem is tudod mit... a "leélt gépen" .
Ez egy fényre változó, rugalmas, BMW Lechler festék. csak viszonyításképp
pár deci 20.000Ft kb fél liter megy el rá.. Ezt nem csak úgy fújni kell mint ahogy gondolod.. de azért csak fikázd nyugodtan.. ja. amúgy a leélt motorban 2002RS versenytelók. Brembo fékeke. EBC Racing betétek fél éves pollini 160-as henger egy gyűrűs dugó új blokk és 2 éves váltó tartozik... persze ez neked leélt... mert ezt képről megmondtad.. ja.. amúgy digitális a komplett műszerfal.. a gyári órákba beépítve.. analóg kijelzéssel.. verseny H.A.L. generátoros gyújtással.. cirka 18ezer RPM-ig van szikra. Egyébként fikázzad csak nyugondtan....

A te HRC Apriliád tuti lenyomja...
Galax, viccen kívül, áruld már el mi kerül 100 rugóba egy egyszerű vörös fényezésen?
Ezaz tyt gyerek.
az tökjó!
GÁNYOLÁS RULZ!!!
Hali...Én YZ 426 F-et próbáltam ki..az sem volt ross..én nem tok még egykerekezni de azé keményen emelte az elejét....Tegnap egy Honda Monkey-val gyakorloltam....
Száz kiló vagyok meg a magasságom is meg van hozzá...de geci jó az a kis gép...
csak barkácsolok,meg összehányok valamit,ahogy szoktam,,hisz tudjátok.
csak most nem eladásra,hanem magamnak.
mit építesz mán" megint?!
Valami készülődik... :)
És annyit megtudnál tennia hétvége folyamán,hogy minden lehetséges adatot leolvasol nekem a cuccokról(lendkerék,alaplap,elektronika)???
Csak mert hétvégén megyek megnézni a blokkot,és akkor a tulajjal tudnék beszélni.
Cakk pakk 20.000.-
okés,igyekszünk valahogy megoldani,de egy árat mondjál már nekem,mert jólenne tudni,hogy érdemes-e foglalkozni a dologgal:)
Oké, legkésőbb hétfő estére küldöm. Max. megméred a főtengely átmérőjét meg a kúpot én meg lemérem a lendkerékben. Meg az állórész felfogató csavarokat. Aztán majd összehozzuk.
kösz,annak nagyon örülnék,habár az én leendőbeli blokkomon nincs minta se:)
de ide küld lécci a képet,meg egy árajánlatot.
gilera@vipmail.hu
passz.Kérdezd meg kishapsit hátha tudja, neki 610-ese van. Sztem elvileg a 410-esé is olyan.
Nem vagyok otthon, de hétfőn megbeszéljük ha neked jó. Addig utánanézek én is hogy a 610-esé ilyen-e. Ha adsz egy mailcimet le is fényképezem.
és az jó lehet?mikori gépről van?a döglött elektronikával együtt az egészért mit kérsz?
Nekem Husqvarna TE410-hez van gyújtás állórészem és lendkerekem ha érdekel. (az elektronika is megvan de az döglött)
sajnos seemit nem tok hozá, ami bontott cucc van az országban hozzá az egy db tank és egy félblokk.
sajnos nem tok segíteni, kersed a suzukits-nevű srácot, ő a szlovákonál él ott van hozzá cucc rendesen.
na,beszédültem,igazándiból nekem cagiva w16-hoz kell komplett gyújtás(600as) de ugyanaz van a te610en is,
tucc esetleg iet?alaplap,lendkerék,eletronika.
húha figyelj most te kapásból 2 fajta motort irtár, vagy öszvér?
vagy husaberg fe 600, vagy husqvarna te 610, mellikhez kellene, mert a husaberghez lehet hogy tok, a husqvarnahoz meg szerintem nem, de az az olaszoknál van.