Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megvan az nsr? tzr?
köszi minden dícséretet!
Nem néztem meg mennyit visz...nem ezt tartottam legfontosabbnak, egyenlőre...Nem volt olcsó, de én még itt tartok...
Betyár sok pénz volt!!!!!!!!!! Olcsóbbat nem találtál???
Az apriliából 950-ér vitték el a törött millét!!!! Az nsr meg a tzr árából még a javítás is kijött volna!

De ha már megvan akkor tőgáz, el ne tatásodjon
Gratulálok a géphez . Megnézted már mennyit visz?
valóban full gyári!
Viktor, 750-re volt írva...de nekünk 650-et ért, így 650ért nagyon nehezen ugyan de elváltak tőle
Tavaszon megyünk naná, már csak jogsi kell
Jáh! Ugyan olyan bőrrucink van!!
Én még csak tegnap vettem!!
Streetfighter megnéztem az adatlapod és elmosolyodtam :)) Jó a bőrruhád!

szerény személyem bőrruhában
Nincs megemelve!! Gyárilag így áll! Alacsonyan van fényképezve azért látod úgy ! Az enyém is úgy áll!
zsírul néz ki jó motorozást hozzá
megvan emelve a segge? mert szerintem magasabban áll mint a gyári
de így még faszább sokkal nagyobnak tűnik.
Grat a géphez!!
Ha meg szabadkérdezni, mennyibe volt?
Majd tavaszzal csapatunk eggyütt!!!
Tényleg nagyon szép!
köszi A TZR eladó...de ilyen üzletet nem hagyhattunk ki!Bízok benne, hogy hamarosan elkel a TZR
Grat!! Faxa kis gép
Tzr -el mi van?? Eladtad?
Srácok, mától kezdve tulajdonosa vagyok egy NSR 125-ösönek
2003as, 6000km-rel, beleszerettem
De ha megáltok valahol, nyáron úgyis leveszitek a Dzseki és akkor már látszódni fog a póló!!
úgyis eltakarja a bőrdzseki...
És ti a polót mikor akarjátok fölvenni? Motorozás közben?
azért lenne jo ha az egész tiszta lenne és nem homályos mertz a matricákat nem fujják hanem egy alapból vágják ki:(

A Polón ez jol nézne ki, de egy logó legyen szal a képet kicsit élesítsd és akkor sztem K...a JÓÓÓÓ
!!!!
én szerintem a homályosság még egyedi is lehetne, ami viszont irritál az a szélek szétfolyása, így szerintme a homályosságon nem kellene változtatni, hanem a legszélső vonalait egyensítsd ki ha megoldható...
DennyM! Jó ez a kép csak tényleg sokhelyen homályos, és a kerekek is egy kicsit furánn néznek ki. De ezeken kívül jó lett
Nem szeretek lopni ötleteket, de ez megtetszett, és csak egy jó kis felirat kellene alá és kész is van!
pfff szerintem nem olyan jó.. túl sok a homályos rész, azokat mind javítani kéne. maxium elképzelés szinten van benne vmi... igyekszem összehozni minnél jobbat, de most orrba-szájba tanulnom kell, szóval nemtudok órákat foglalkozni a dologgal, de meglesz hamarosan!! az 5perces pihenők alatt meg születnek ilyenek mint ez is (hátha kisül véletlenül vmi mégjobb mint eddig):

Tényleg jó lett
Hát ez kiba..ott jó. gratulálk!
Ez nagyon JÓÓÓÓ!
CSak nehogy bepereljen a KTM

Még készül az enyém is....talán vasárnap közhirré tétetik