Betyár sok pénz volt!!!!!!!!!! Olcsóbbat nem találtál???
Az apriliából 950-ér vitték el a törött millét!!!! Az nsr meg a tzr árából még a javítás is kijött volna!
valóban full gyári!
Viktor, 750-re volt írva...de nekünk 650-et ért, így 650ért nagyon nehezen ugyan de elváltak tőle
Tavaszon megyünk naná, már csak jogsi kell
én szerintem a homályosság még egyedi is lehetne, ami viszont irritál az a szélek szétfolyása, így szerintme a homályosságon nem kellene változtatni, hanem a legszélső vonalait egyensítsd ki ha megoldható...
pfff szerintem nem olyan jó.. túl sok a homályos rész, azokat mind javítani kéne. maxium elképzelés szinten van benne vmi... igyekszem összehozni minnél jobbat, de most orrba-szájba tanulnom kell, szóval nemtudok órákat foglalkozni a dologgal, de meglesz hamarosan!! az 5perces pihenők alatt meg születnek ilyenek mint ez is (hátha kisül véletlenül vmi mégjobb mint eddig):
Nem néztem meg mennyit visz...nem ezt tartottam legfontosabbnak, egyenlőre...Nem volt olcsó, de én még itt tartok...
Az apriliából 950-ér vitték el a törött millét!!!! Az nsr meg a tzr árából még a javítás is kijött volna!
De ha már megvan akkor tőgáz, el ne tatásodjon
Viktor, 750-re volt írva...de nekünk 650-et ért, így 650ért nagyon nehezen ugyan de elváltak tőle
Tavaszon megyünk naná, már csak jogsi kell
Én még csak tegnap vettem!!
szerény személyem bőrruhában
megvan emelve a segge? mert szerintem magasabban áll mint a gyári
de így még faszább sokkal nagyobnak tűnik.
Ha meg szabadkérdezni, mennyibe volt?
Majd tavaszzal csapatunk eggyütt!!!
Tzr -el mi van?? Eladtad?
2003as, 6000km-rel, beleszerettem
A Polón ez jol nézne ki, de egy logó legyen szal a képet kicsit élesítsd és akkor sztem K...a JÓÓÓÓ
!!!!
CSak nehogy bepereljen a KTM
Még készül az enyém is....talán vasárnap közhirré tétetik