Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azé 160 kijönnen nem?akivl beszéltem most amit kinéztem 175öt mondott..mondom jó, hagyuk, beszéljünk másról.. Valszeg ilyen lesz mágis, Viktor, amikor megnéztem a Tiéd, és kipróbáltuk, beleszerettem csak megingatott egy vad szuka...
a fék meg gumi nem gond...na de mivel 150es létére 40Le, túl kivan hegyezve, annyira pályagép, hogy önindítója sincs, berugókaros..ennek 4-5ezrenként cserélni kellene a dugóját és oylan 10körül a hengert is...a Hondások ezt mondták!De amúgy semmi lámpa, semmi dugó, semmi blokk cuuc emmi nincs magyarországon ehhez..és nem is lesz!Ja, másik meg hogy amikor bevezetik hogy le kell rendszámozni a motorokat akkor majd ezt le se lehet, mert ugye se amerikai se ázsiai belpiacos gépet nem lehet...így teljesen bukta lenne a gép...
A 125-ös NSR alkatrészei közül sok ua. mint a 150-ben nem?
Érdemes lenne utánanézni.. kopóalk. természetesen van itt is M.o-on.. gond akkor van ha csukod.. az gáz.. az tuti..
eddig 155 volt de szerintem még egy kicsi van benne!!
Viktor, mi volt eddig a gépednek a max?
Olyan Mito amilyet én akarok az nem olcsó, így nsr az ami számomra reális!kinéztem egyet, nagyon szépm 125ös, tricolor, 2003as...nem tudom mi lesz, de a 150esről letettem...borzasztó sok problémám lenne vele!
megvenném ha lenne rajta lámpa! (dehogy venném meg nincs is rá manim)
230 fölé megy
ringen a célegyenesbe 213 volt de még volt benne erő
(50,5 le )
Jól teszed! Vegyél mito-t!!

(állat ez a krómfelni húúúúúúúúú)
ok, ez valóban király lesz!
Másfelől meg nem veszem meg az NSR-t...nem akarok kínlódni vele
Nah skacok akkor úgy veszem hogy elfogadtátok a logót, szóval megcsinálom profibban, sőt kis apró változásokkal többfélét is, és azoknak a színvilágát még a végén pluszban lehet majd variálni.

Jah és köszönöm a dícsérő szavakat :)
Valaki vegyen már föl msn-en partnernek! (matthew1-0-1@hotmail.com)
Mennyit visz?
egyébként egy Honda Rs-ről van szó
nemt tom hogy kinek adódik rá esélye de van egy eladó 125 verseny motor. eddig az alpok adrián versenyzett (élmezőnybe). 8000 Euro
Ennek a jelnek köze nincs a motorokhoz! (de nem baj) A Dennym féle jó lesz úgy ahogy van.
Hát szerintem annak a Tankpadnak igen is ott a helye rajta!! Szerintem nagyon király!!
sztem legyen a denim féle motor( még kicsit kéne alakitani rajta deh johhh lessz)
És alatta meg a felirat: 125 klub
A tankprotektor, vagy bugyi az nem kell oda, csak simán egy motor , és akkor annak a szinét is tudjuk változtatni mert nem mindenkinek egyszinű matrica kell!

Meg polón is kinéz vhogy!!
itt az én javaslatom a klub jelre
mikor lesz? ha érdekel megbeszélhetjük!
köszi.......teccik mint állat, de sjana most nincs rá lóvém
új ára 170000, 90-ért odaadom
hat30hat, hogyé adod???
clover, szétcipzárazható, keményprotektoros, kifogástalan, egy szezont használt, 52-es