azé 160 kijönnen nem?akivl beszéltem most amit kinéztem 175öt mondott..mondom jó, hagyuk, beszéljünk másról.. Valszeg ilyen lesz mágis, Viktor, amikor megnéztem a Tiéd, és kipróbáltuk, beleszerettem csak megingatott egy vad szuka...
a fék meg gumi nem gond...na de mivel 150es létére 40Le, túl kivan hegyezve, annyira pályagép, hogy önindítója sincs, berugókaros..ennek 4-5ezrenként cserélni kellene a dugóját és oylan 10körül a hengert is...a Hondások ezt mondták!De amúgy semmi lámpa, semmi dugó, semmi blokk cuuc emmi nincs magyarországon ehhez..és nem is lesz!Ja, másik meg hogy amikor bevezetik hogy le kell rendszámozni a motorokat akkor majd ezt le se lehet, mert ugye se amerikai se ázsiai belpiacos gépet nem lehet...így teljesen bukta lenne a gép...
A 125-ös NSR alkatrészei közül sok ua. mint a 150-ben nem?
Érdemes lenne utánanézni.. kopóalk. természetesen van itt is M.o-on.. gond akkor van ha csukod.. az gáz.. az tuti..
Olyan Mito amilyet én akarok az nem olcsó, így nsr az ami számomra reális!kinéztem egyet, nagyon szépm 125ös, tricolor, 2003as...nem tudom mi lesz, de a 150esről letettem...borzasztó sok problémám lenne vele!
Nah skacok akkor úgy veszem hogy elfogadtátok a logót, szóval megcsinálom profibban, sőt kis apró változásokkal többfélét is, és azoknak a színvilágát még a végén pluszban lehet majd variálni.
sztem legyen a denim féle motor( még kicsit kéne alakitani rajta deh johhh lessz)
És alatta meg a felirat: 125 klub
A tankprotektor, vagy bugyi az nem kell oda, csak simán egy motor , és akkor annak a szinét is tudjuk változtatni mert nem mindenkinek egyszinű matrica kell!
Érdemes lenne utánanézni.. kopóalk. természetesen van itt is M.o-on.. gond akkor van ha csukod.. az gáz.. az tuti..
ringen a célegyenesbe 213 volt de még volt benne erő
(50,5 le )
(állat ez a krómfelni húúúúúúúúú)
Másfelől meg nem veszem meg az NSR-t...nem akarok kínlódni vele
Jah és köszönöm a dícsérő szavakat :)
És alatta meg a felirat: 125 klub
A tankprotektor, vagy bugyi az nem kell oda, csak simán egy motor , és akkor annak a szinét is tudjuk változtatni mert nem mindenkinek egyszinű matrica kell!
Meg polón is kinéz vhogy!!